Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Anal udstrækning

Nyhedsbrev

Anal tunnel buttplug til anal udstrækning - anal dilator

Denne anal stretcher er en anal tunnelplug til anal udstrækning, der holder, hvad den lover. Med denne analplug kan både begyndere og erfarne brugere opnå varig analudstrækning og imponerende resultater.

Mere information

29,90 €


-5,00 €

24,90 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    Denne anal stretcher er en anal tunnelplug til anal udstrækning, der holder, hvad den lover. Med denne analplug kan både begyndere og erfarne brugere opnå varig analudstrækning og imponerende resultater.

     

    Den anale tunnelplug fra MEO ® holder anus vidt åben, garanterer ekstreme fornemmelser og strækker anus på en cirkulær måde med tydeligt synlige resultater. Perfekt til at holde anus permanent åben. Det er simpelthen fantastisk at blive eksponeret på denne måde!

     

    Vigtige kriterier for udvælgelse: Vi er ikke gået på kompromis med materialevalget. Analtunnelpluggen er lavet af en silikone af særlig høj kvalitet med en fløjlsblød overflade. Den er tilstrækkelig hård til at kunne indføres nemt, garanterer en meget høj grad af komfort og bliver siddende sikkert på plads uden at glide ud.

     

    Hvordan bruger jeg en anal tunnel plug til anal stretching?

     

    Den anale tunnelplug fra MEO er designet, så du kan klemme den sammen før indføring, og den udvider sig først til sin maksimale størrelse, når den er ført helt ind! Den er meget nem at bruge! Før brug presses begge sider af analpluggen sammen. Så snart analtunnelpluggen er ført helt ind, spreder de to sider sig langt fra hinanden og udvider anus til mere end dobbelt størrelse. Regelmæssig analtræning med analtunnelpluggen sikrer også, at resultatet (vidt åben anus) kan opretholdes permanent.

     

    Anal stretching for begyndere og avancerede brugere! Sammenlignet med andre anal stretching-produkter er Anal Tunnel Plug velegnet til ALLE, der elsker ekstrem anal stretching og kan lide at eksperimentere med analt sexlegetøj. Uanset om du er nybegynder eller erfaren bruger, mand eller kvinde, så gør anal tunnelpluggen virkelig alle glade!

     

    Hvad er fordelene ved en anal tunnelplug eller en analplug med åbning?

     

    En hul analplug, også kendt som en anal tunnelplug, er en analplug, der er hul på indersiden. Den føres ind i anus og holder anus åben, så man uhindret kan kigge ind. En anal tunnelplug bruges også til at lege med forskellige væsker som f.eks. glidecreme eller vand. En anal tunnelplug giver også mulighed for anal penetration med en lang analdildo, en oppustelig dildo eller en penis. En analplug med åbning eller en analplug med tunnel kan bruges af både mænd og kvinder og er beregnet til dig, der gerne vil eksperimentere med forskellige former for anal stimulation.

     

    Anal stretching, anal stretching eller lukkemuskeltræning?

     

    Folk taler ofte fejlagtigt om lukkemuskeltræning, når der praktiseres anal udstrækning. At bære en anal tunnelplug, en analplug eller at dyrke fistfucking er ikke træning af lukkemusklen, da "træning" indebærer opbygning af nye muskelfibre. Det sker ikke ved anal udstrækning. Fra et medicinsk synspunkt er det derfor en overstrækning af lukkemusklen.

     

    Er du ikke sikker på, hvilken tunnel-analplug der passer til dig?

     

    Vores analtunnelpropper fås i forskellige størrelser. Hos MEO finder du også et stort udvalg af analplugs til anal stretching, buttplugs til analbegyndere og endda anal stretching-ringe. Især begyndere bør vælge en tunnel-analplug i en mindre størrelse. Hos MEO kan vi også anbefale vores succesfulde analstræknings-sæt, som består af 3 analplugs.

     

    Anal stretching: Vigtige tips til rengøring af den anale tunnelplug!

     

    Før du bruger en anal tunnelplug eller buttplug, bør du rengøre den grundigt. Varmt vand og en mild sæbe er normalt tilstrækkeligt. Hygiejnisk rengøring kan ske med vores VERYCLEAN-spray. Vores analtunnelplug i silikone har en ikke-porøs overflade, så bakterier og smudspartikler ikke kan sætte sig for godt fast. Rengøring er selvfølgelig også særlig vigtig efter brug. Det kan også være en god idé at bruge en anal douche til at rense tarmen, før du strækker lukkemusklen.

     

    Hvilken personlig glidecreme skal jeg bruge til anal stretching?


    Det bør du overveje, inden du laver anal stretching: Vi anbefaler, at du bruger en vandbaseret glidecreme som Aquameo til at indsætte den anale tunnelplug. Fugt både anus og den anale tunnelprop med smøremidlet. Vores EXTREMEO-spray gør analudvidelsen lettere og gør det muligt for selv uerfarne brugere nemt at indsætte den anale tunnelplug. Brug venligst ikke silikonebaserede smøremidler, da disse vil beskadige analpluggens højkvalitetsmateriale!

     

    Hvordan fungerer anal udstrækning med en anal tunnel plug?

     

    Følg vores tips og tricks om anal udstrækning, anal tunnel butt plugs og anal udstrækning:

     

    1.) Indtag den rigtige stilling: Det er bedst at ligge på gulvet eller i sengen. Det er kendt, at anal udstrækning er lettere at udføre i en liggende stilling, fordi din krop er meget mere afslappet i denne stilling. Det kan være en god idé at bruge et håndklæde eller et af vores vandafvisende sexlagner for at beskytte din seng. 2.) Mærk din anus: Brug din pegefinger til at mærke din anus, og fugt den med lidt anal glidecreme som Aquameo (brug evt. vores Extremeo anal relaxant spray på forhånd). Hold analtunnelpluggen i den anden hånd, og før den mod lukkemusklen. 3.) Indsæt den anale tunnelprop: Nu kan du langsomt indsætte den komprimerede analtunnelprop. Lukkemusklen vil gradvist åbne sig. Giv det tid, og før analtunnelproppen langsomt og forsigtigt ind. Undgå at trykke hårdt. Før kun analtunnelproppen så langt ind, at lukkemusklen ikke overstrækkes, og det er behageligt for dig. 4.) Udfør den anale dilatation: Hold analtunnelproppen inde i dig i ca. 15 minutter. Du må ikke ændre positionen af analtunnelproppen. Udstrækning afslapper lukkemusklen og reducerer sammentrækningen. Vi anbefaler, men det er selvfølgelig op til dig at onanere! 5.) Afslut den anale udstrækning: Når tiden er gået, kan du langsomt skubbe den anale tunnelprop ud og lade den glide ud. Ikke for hurtigt, for din lukkemuskel skal have tid til at tilpasse sig. 6.) Rengør analpluggen til analudstrækning: Rengør analpluggen med varmt vand, mild sæbe og vores VERYCLEAN-spray. Du bør også rengøre dit eget kønsområde og bruge en anal douche, hvis det er nødvendigt.

     

    Hvor ofte skal jeg strække min anus?

     

    Du kan strække din anus lige før analsex. Selv 45 minutter efter anal udstrækning er nok til at holde din lukkemuskel afslappet. Du kan selvfølgelig nyde anal stimulation med vores analtunnelplug, så ofte du vil. Mange af vores kunder bruger også vores anale strækringe af poleret aluminium, fordi de ser særligt stilfulde ud. De kan også bruges som intimsmykker under forspillet.

     

    Tips til køb - Hvilket analt sexlegetøj er det rigtige til anal udstrækning?

     

    Hos MEO ® er vi specialister inden for anal stretching. Du finder altid, hvad du leder efter i vores butik, hvis du vil købe et stykke legetøj til at strække lukkemusklen! Vil du strække lukkemusklen meget eller ekstremt? Så anbefaler vi vores anal strækker eller en buttplug til anal strækning. Vi har også et stort udvalg af analplugs til at træne lukkemusklen og andet spændende anallegetøj, som f.eks. en analpumpe eller analstrækringe. I vores informative produktbeskrivelser finder du også yderligere tips og tricks om emnerne "Indsættelse af en analplug", "Anal for begyndere" og "Brug af en analplug".

     

    Anal tunnel plug i 3 størrelser:

     

    • SMALL, hvis du er nybegynder: 7 cm lang, 3,5 til 7 cm i diameter, 5,7 cm i bunddiameter, åbning 2,7 cm i diameter
    • MEDIUM, hvis du allerede er trænet: 8 cm lang, 3,7 til 8 cm i diameter, 6,5 cm i bunddiameter, åbning 3 cm i diameter
    • LARGE, hvis du er professionel eller en butt slut: 10 cm lang, 4,5 til 10 cm diameter, 7,7 cm basisdiameter, 3,5 cm diameter åbning

     

    Yderligere detaljer:

     

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Good & very sexy

    Soft yet firm but a true pleasure of a time.

    • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Love it!!!

    Everything about this is WONDERFUL. It feels so good going in and then stays right where you put it, and the sense of being open and accessible is delicious. Instant favorite.

    • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Dangerous

    Can slip inside.. fun to read but not at all to experiment with, I strongly advise against this article.

    • 0 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Meglio di quanto pensassi

    Ho spavaldamente preso una misura M e pensavo di pentirmene perché è il mio primo plug, invece esperienza impeccabile. Usato in coppia e apprezzatissimo da entrambe le parti. Sensazione forte e allo stesso tempo confortevole

    • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Empfelenswert!

    Hallo.

    Habe mir den Tunnel in der Grösse S geholt und muss sagen: der ist Spitze! Das Material ist weiches, angenehmes Silikon. Der gleitet ganz schön gut und sanft rein und bleibt bis zum Wiederrausnehmen an seinem Platz! Das Dauertragen ist somit wunderbar machbar, was die Dehnung auch ausmacht. Allerdings sollte Meo die Stopper überarbeiten! Lange Zeit tragen ja, bloss nach dem Spülen setze ich den Tunnel rein, damit es nicht unangenehm wird, dazu den Stopper und der ist dann, nach ner Zeit nicht mehr rauszubekommen ohne den Tunnel komplett raus ziehen zu müssen! Da soll noch ein Kettchen oder ein Ring oder Seil dran und den Stopper ohne den Tunnel rausziehen zu können.

    Ach ja, werde mit noch mindestens die Grösse M holen, maximum die beiden restlichen Grössen M und L.

    • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Prodotto molto apprezzato, fa il suo dovere

    Prodotto molto apprezzato, fa il suo dovere

      Evaluering 

      Klasse Gefühl

      Es freut mich jedesmal den Plug zu tragen!
      Egal ob ich mich nur kurz auf ein Spiel vorbereite oder auch Mal den ganzen Tag, der Plug in Größe M ist mein absoluter Liebling.
      Sobald er drin ist und innen schön alles ausfüllt, bekommt man das Gefühl gar nicht mehr aus dem Kopf. Er erinnert regelmäßig auf eine angenehme Art was man gerade trägt.

      • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
      Evaluering 

      Funktioniert einwandfrei

      Bin komplett begeistert von diesem Analplug der auch bei längerem Tragen nicht verrutscht. Im Vergleich zu anderen Analplugs sitzt dieser optimal und sorgt für ein ständiges Gefühl das man einen Dehnungsplug drin hat. Kann den Plug nur empfehlen.

      • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
      Evaluering 

      tolle Idee, aber ....

      dieser Plug rutscht immer wieder von alleine raus. Für mich ist der Plug leider nicht nutzbar. Der äußere Teil müsste auch grösser sein, damit nicht der ganze Plug innen verschwinden kann. Das Material ist super.

        Evaluering 

        Geiles Teil!!!

        Einfach nur ein geiles Teil! hab mir größe M bestellt und paßt super!! Geht zwar ein bisschen zach rein, aber wenn er mal drinnen ist, ist es einfach nur geil. Das Loch ist schön offen und man hat geile Einblicke!!

          Evaluering 

          It doesn't take long to stretch your hole.

          Very comfortable to wear for long periods. I've worn them at work and while out and about. They feel very secure. It doesn't take long to stretch your hole.

          • 4 af 4 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
          Evaluering 

          Anal Tunnel Plug für Analdehnung

          Nicht der erste Analplug dieser Art, den ich habe. Im Vergleich zu anderen ist er wirklich sehr gut und führt zu einer extra Stimulation da er sich zwangsläufig sehr weit auseinanderspreizt. Passt bei mir 1A, ein Stöpsel wäre toll.

          • 0 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
          Evaluering 

          Top Anal Dehner

          Mega geil um geile Spielchen damit zu machen oder um Flüssigkeiten in den Anus reinlaufen zu lassen.
          Aber Vorsicht, denn die Suchtgefahr ist groß :)

            Skriv din egen anmeldelse

            Anal tunnel buttplug til anal udstrækning - anal dilator

            Anal tunnel buttplug til anal udstrækning - anal dilator

            Denne anal stretcher er en anal tunnelplug til anal udstrækning, der holder, hvad den lover. Med denne analplug kan både begyndere og erfarne brugere opnå varig analudstrækning og imponerende resultater.

            Skriv din egen anmeldelse

            Andre kunder købte også:

            30 andre varer i samme kategori: