Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Anal dybdespil

Nyhedsbrev

Ass Snake Dildo - 48 cm

Denne specielle dildo imponerer med sin bemærkelsesværdige længde på 48 cm, som gør det muligt at nå dybere og tidligere uopdagede erogene zoner inde i kroppen. Ass Snake-dildoens unikke form giver betagende fornemmelser ved hver eneste bevægelse.

Mere information

3693/00

59,90 €


-10,00 €

49,90 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

Mere information

Denne specielle dildo imponerer med sin bemærkelsesværdige længde på 48 cm, som gør det muligt at nå dybere og tidligere uopdagede erogene zoner inde i kroppen. Ass Snake-dildoens unikke form giver betagende fornemmelser ved hver eneste bevægelse. Hver ekstra kugle, der føres ind, skaber en helt særlig stimulation, der gør penetrationen til en rytmisk og varieret oplevelse. Vores Ass Snake-dildo er også ideel til intensiv anal træning.

Imponerende længde:

Med en kuglediameter på 37 mm og en længde på 48 cm tilbyder denne dildo en bemærkelsesværdig indtrængningsdybde, der giver mulighed for endnu dybere indtrængning og endnu mere intens stimulation. Denne længde gør det muligt at nå forskellige erogene zoner, som ikke kan nås med kortere dildoer.

Orgasmeforstærkeren:

Når Ass Snake-dildoen langsomt trækkes ud af anus kort før klimaks, kan det intensivere orgasmen utroligt meget for mange mennesker. Det skyldes, at kroppen er meget følsom i dette øjeblik. Enhver berøring eller bevægelse opfattes mere intenst. Da anus har mange følsomme nerver, kan det at trække Ass Snake-dildoen langsomt ud forstærke denne følelse endnu mere.

Der er også den psykologiske komponent. Spændingen og ventetiden på orgasme gør det hele endnu mere ophidsende. Det er som et spil mellem kontrol og overgivelse, hvilket gør oplevelsen endnu mere intens. Under orgasmen trækker musklerne i kroppen sig også sammen. Når dildoen trækkes ud i dette øjeblik, interagerer Ass Snake Dildo med disse muskelbevægelser, hvilket kan intensivere følelsen endnu mere.

Kort sagt er det en kombination af fysiske reaktioner og den psykologiske effekt af forventning og spænding, der gør orgasmen så intens ved at trække Ass Snake Dildo ud lige før klimaks. Alle føler det selvfølgelig forskelligt, men for mange er det en virkelig spændende oplevelse.

Uovertruffen fleksibilitet og alsidighed:

Fleksibiliteten og alsidigheden i denne dildo gør det muligt at eksperimentere med forskellige stillinger, så Ass Snake-dildoen kan bruges efter dine egne præferencer. Den tilpasser sig altid perfekt til den indre anatomi. Ass Snake-dildoen kan selvfølgelig bruges både vaginalt og analt.

Sfærisk struktur:

Kuglerne langs dildoen giver en unik struktur, der kan skabe forskellige fornemmelser under brug. Hver ekstra kugle, der indføres, kan skabe mere intens stimulering ved at lægge pres på de omgivende anale eller vaginale nerveender under indføring og tilbagetrækning.

Den sfæriske struktur giver mulighed for gradvis indtrængning, hvor hver ekstra kugle giver en ny udfordring. Det kan være særligt interessant for brugere, der kan lide fornemmelsen af gradvis anal eller vaginal udstrækning.

Sikkerhed og komfort:

Når man bruger en så lang dildo, er det vigtigt, at den er lavet af et sikkert, kropsvenligt materiale og har en sugekop, der sørger for sikker håndtering for at forhindre overpenetration.

Den stærke sugekop for enden af Ass Snake-dildoen gør det muligt at fastgøre dildoen til næsten enhver glat overflade, hvilket giver ekstra anvendelsesmuligheder, især når hænderne skal være fri.

Desuden er dildoen lavet af ftalatfri vinyl, hvilket gør den til et sikkert og kropsvenligt valg. Brugen af ftalatfrit materiale sikrer, at Ass Snake-dildoen er fri for skadelige blødgørere, og at du kan hygge dig uden at tøve.

Når du bruger Ass Snake-dildoen, skal du altid være opmærksom på dine personlige grænser og præferencer og på sikker håndtering for at undgå overpenetration. Ass Snake-dildoen åbner op for uanede muligheder for stimulering og nydelse.

Flere detaljer:

  • Dildo "Ass Snake"
  • Dimensioner: Længde 48 cm, diameter 3,7 cm, indføringslængde 47 cm.
  • Vægt: ca. 358 gram
  • Materiale: Vinyl, ftalatfri
  • Glidecreme: Vi anbefaler vores hybride glidecreme ManCunt.
  • Rengøring: Varmt vand: Varmt vand, mild sæbe og vores VeryClean-spray.

 

Dette vil måske også interessere dig:

KUNDEANMELDELSER

Ingen kundekommentarer endnu

Skriv din egen anmeldelse

Ass Snake Dildo - 48 cm

Ass Snake Dildo - 48 cm

Denne specielle dildo imponerer med sin bemærkelsesværdige længde på 48 cm, som gør det muligt at nå dybere og tidligere uopdagede erogene zoner inde i kroppen. Ass Snake-dildoens unikke form giver betagende fornemmelser ved hver eneste bevægelse.

Skriv din egen anmeldelse

Andre kunder købte også:

30 andre varer i samme kategori: