Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Ægte Ass Play

Nyhedsbrev

Lang butt plug "Beast" fra Extremeo-serien

Opdag hemmeligheden bag, hvorfor mænd og kvinder over hele verden er besat af butt plug "Beast"! Hvis du troede, at du havde set det hele, så har du ikke set denne butt plug med en "hemmelig funktion". Denne butt plug kombinerer design og funktion for at skabe en virkelig fantastisk oplevelse, der er uovertruffen. Det er ikke uden grund, at vores kunder taler om den bedste butt plug i

Mere information

3446/00

$44.58


-$11.17

$33.41

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

  Mere information

  Opdag hemmeligheden bag, hvorfor mænd og kvinder over hele verden er besat af "Beast"! Hvis du troede, du havde set det hele, har du ikke set denne butt plug med "hemmelig funktion". Denne butt plug kombinerer design og funktion for at skabe en virkelig fantastisk oplevelse, der ikke ligner noget andet. Det er ikke uden grund, at vores kunder taler om den bedste butt plug i verden.

   

  Hver eneste detalje på butt plug "Beast" er en oplevelse i sig selv!

   

  "Beast" tilbyder alt, hvad man kan ønske sig af den allerbedste analsex og en førsteklasses butt plug: Alene den imponerende længde på 30 cm lover en særlig dyb penetration. Takket være forskellige diametre fra 4 til 6,3 cm tager "Beast" dig med på en rejse med de mest intense fornemmelser. Det klassiske buttplug-hoved er kun begyndelsen - den rillede del intensiverer den anale stimulering, som øges med den kugleformede fortykkelse til det absolutte klimaks, når du har passeret dette punkt.

   

  Hvorfor du vil elske denne "hemmelige" funktion:

   

  Den virkelige genistreg er den nederste del af analpluggen, der fungerer som en fjedrende "støddæmper". Denne detalje giver mulighed for en dyb og stimulerende massage dybt inde i anus og lige ved prostata - tænk på de dynamiske bevægelser i twerking, bare mere liderlig, mere intens, nøgen og selvfølgelig lodret.

   

  Når du kører på "Beast" butt plug, kommer "støddæmperen" til sin ret. Den forvandler dine bevægelser til intens, rytmisk stimulation, der spreder sig dybt inde i dig. Det er som at ride på en bølge, der katapulterer dig til nye højder af nydelse for hver bevægelse, du foretager. Denne funktion maksimerer følelsen af penetration og sikrer, at hver bevægelse, hver ny penetration og hver lille ændring i din stilling mærkes intenst. Præcis som rigtig analsex!

   

  Især når du rider på butt plug, giver "støddæmperen" med sin rekyl den fordel, at stimuleringen går direkte derhen, hvor der er mest brug for den, nemlig dybt i analkanalen og, for mænd, især ved prostata.

   

  Kort sagt, den fjedrende "støddæmper" på butt plug tager anal stimulation til et helt nyt niveau. Det er ikke bare følelsen af fylde, som mange analplugs tilbyder, men også den dynamiske, pulserende fornemmelse, der kommer ved aktiv brug, og som skaber en unik, intens nydelsesoplevelse. Denne funktion gør "Beast" til en uundværlig butt plug for alle, der ønsker at få mest muligt ud af deres anale eventyr.

   

  Oplev butt plug, som forvandler solosessioner til himmelske oplevelser!

   

  Uanset om det er solosex eller med en partner, giver butt plug "Beast" uforglemmelige klimaks. Den er lavet af medicinsk silikone af høj kvalitet, der ikke kun er silkeblød at røre ved, men også fleksibel nok til at nå alle dele af din krop. Samtidig er butt plug fast nok til at blive indført analt. Den brede sugebase gør det ikke kun muligt at bruge analpluggen håndfrit, men beskytter den også mod at blive ført for dybt ind i din anus.

   

  Kort sagt: Med "Beast" får du ikke bare en butt plug - du oplever et superlativt eventyr, som vores begejstrede kunder beskriver som det frækkeste, de nogensinde har oplevet. Overgiv dig til dette sexede bæst, og oplev øjeblikke af nydelse, som du aldrig har oplevet før!

   

  Rengøring og brug af en Extremeo anal plug:

   

  • Nem at bruge: At føre en analplug ind i anus kan være en smuk og behagelig oplevelse - især hvis du ved, hvordan du gør det rigtigt. For at gøre det lettere at føre analpluggen ind i anus, anbefaler vi vores populære Extremeo Spray. Med et kort spray afspændes lukkemusklen. På den måde bliver indføringen af analpluggen en særlig blid fornøjelse.

   

  • Den rigtige glidecreme og vores Lube Shooter: Den rigtige glidecreme kan gøre hele forskellen. Med silikoneprodukter som Extremeo Butt Plug bør du undgå silikonebaserede glidecremer, da de kan beskadige materialet. I stedet anbefaler vi vandbaserede glidecremer som vores Aquameo eller Alphamale Aqua. De giver en behagelig følelse og er sikre at bruge sammen med silikone buttplugs. En Lube Shooter eller glidecremeapplikator optimerer oplevelsen med analt sexlegetøj som buttplugs. Den gør det muligt at fordele glidecremen dybere og mere jævnt i analkanalen, hvilket gør indføringen af buttpluggen mere behagelig og sikker. Da anus ikke producerer sit eget smøremiddel, reducerer en tilstrækkelig forsyning af smøremiddel friktion og risikoen for skader. Derudover giver Lube Shooter mulighed for ren og præcis påføring uden at spilde glidecreme.

   

  • Rengøring: Din Extremeo butt plug skal rengøres grundigt efter hver brug. For grundig og hygiejnisk rengøring anbefaler vi også vores VERYCLEAN spray. En hurtig spray sikrer, at butt plug altid er klar til det næste eventyr.

   

  Flere detaljer:

   

  • butt plug "Beast"
  • Analdildo eller analplug fra Extremeo-serien.
  • Mål: 30 cm lang, hoveddiameter 4,8 cm, diameter på den rillede del 4 cm, diameter på den kugleformede udvidelse 6,3 cm.
  • Extremeo Butt Plugs er analplugs udviklet af eksperter.
  • Extremeo ® er et registreret varemærke tilhørende MEO Germany.
  • Materiale: Fremstillet af silikone af høj kvalitet, fri for phthalater.

  Dette vil måske også interessere dig:

  KUNDEANMELDELSER

  Evaluering 

  Buena compra

  Estupendo. Jugar con el es muy divertido igual para mi, que para mi chica.

  • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
  Evaluering 

  Fills Completely and makes me cum

  Took a while to work it in but once it got in it was incredible! When I ride it tip to base it makes me cum

  • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
  Evaluering 

  I love it.

  I use it every day at least once. Sometimes three times. It streches me so much I have one anal orgasam after another.

  • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
  Evaluering 

  Sehr angenehmes biegbares Material .

  Saugnapf hält was er verspricht und die Grösse ist sehr angenehm. Was soll ich sagen ? Dildo macht definitiv großen Spass und erfüllt seinen Zweck. Würde ich jedem empfehlen und ist einen Kauf wert.

  • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

  Skriv din egen anmeldelse

  Lang butt plug "Beast" fra Extremeo-serien

  Lang butt plug "Beast" fra Extremeo-serien

  Opdag hemmeligheden bag, hvorfor mænd og kvinder over hele verden er besat af butt plug "Beast"! Hvis du troede, at du havde set det hele, så har du ikke set denne butt plug med en "hemmelig funktion". Denne butt plug kombinerer design og funktion for at skabe en virkelig fantastisk oplevelse, der er uovertruffen. Det er ikke uden grund, at vores kunder taler om den bedste butt plug i

  Skriv din egen anmeldelse

  Andre kunder købte også:

  30 andre varer i samme kategori: