Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Ægte røvspil

Nyhedsbrev

Hånddildo - Fisting for begyndere

Fisting for begyndere: "Hand"-dildoen af fleksibel vinyl er, som navnet antyder, en dildo, der er modelleret efter en mands hånd. De udstrakte fingre tillader følsom penetration uden at overanstrenge lukkemusklen, hvilket er ideelt til at øve fisting eller fiste sig selv.

Mere information

2543/00

tilgængelig

    Mere information

    Fisting for begyndere: "Hand"-dildoen af fleksibel vinyl er, som navnet antyder, en dildo, der er modelleret efter en mands hånd. De udstrakte fingre giver mulighed for følsom penetration uden at overanstrenge lukkemusklen, hvilket er ideelt til at øve fisting eller til at fiste sig selv.

     

    Dildoen er primært beregnet til erfarne kendere af anal nydelse, da det kræver en del øvelse at tage en hel mandehånd ind i sig. Takket være den glatte base kan dildoen fastgøres til mange glatte overflader, hvilket giver en række spændende muligheder.

     

    Spørger du ofte dig selv, hvordan man knalder, eller hvordan man knalder ordentligt? Vil du gerne lære at fiste og leder efter en fisting-guide? Måske vil du endda gerne fiste selv? Så er vores fisting-hånd den perfekte dildo til dig! Dildoen er en liderlig udfordring, der lover ekstraordinær anal nydelse, når den mestres....

     

    Dildoen har en indføringslængde på 38 cm. Diameteren er ca. 7,5 cm ved hånden, 5 cm ved håndleddet og 6 cm ved skaftet.

     

    Hvordan bruger jeg dildoen?

     

    Du kan forberede dig på betagende øjeblikke med din nye hånddildo i nogle få trin:

     

    1.) Rengør dildoen:

     

    Selv om din dildo er helt ny, eller du har rengjort den efter sidste gang, bør du vaske den grundigt med varmt vand eller rengøre den hygiejnisk med vores VERYCLEAN-spray, fordi denne dildo vil trænge ind i dine dybeste indre zoner. Ved at rengøre den grundigt sørger du for din sikkerhed, hygiejne og sundhed, så oplevelsen bliver så positiv som muligt for dig.

     

    2.) Brug rigeligt med glidecreme og Extremeo Spray:

     

    Størrelsen på denne dildo dikterer, hvilken glidecreme du skal bruge. Vælg en MEO®-glidemiddel, der er tyk og glat på samme tid, da det gør indføringen lettere og føles godt under sex. Hvis du planlægger at bruge en dildo, anbefaler vi vores tykke MANCUNT analsexglidemiddel. Den er vandopløselig, hvid og cremet og føles som ingen anden glidecreme. MANCUNT kombinerer fordelene fra to verdener: Den glider som silikone og vaskes af lige så let som vand. MANCUNT ligner næsten sæd og gør det til en behagelig fornøjelse at bruge dildoen.

     

    Vores EXTREMEO-spray er det perfekte valg til både analsex-begyndere og erfarne brugere af store dildoer. EXTREMEO er et specialprodukt til analsex og endda anal stretching. Takket være den særlige kombination af aktive ingredienser sikrer denne spray, at selv meget store fisting-dildoer og fist-dildoer lettere kan indføres. Den særlige effekt af EXTREMEO fremmer nem indtrængning og fører derfor til afslappet og lidenskabelig nydelse. Det er en analspray, der plejer huden og får anus til at slappe af på kort tid. Sprayen virker uden tab af følelse, reducerer den smertefulde følsomhed i lukkemusklen og hjælper med at opnå uhæmmet analsex!

     

    3.) Og så er vi i gang!

     

    På grund af dildoens længde og omkreds kan det være svært at føre den ind i starten. Tag dig god tid, gå langsomt frem, og vælg en stilling, der giver dig mulighed for at strække kroppen ud. Læg dig på ryggen med vores ASS UP-pude under numsen og benene løftet og spredt. ASS UP-puden vil støtte din krop stabilt og behageligt, selv i anstrengende stillinger. Den faste ASS UP-pude forhindrer dig også i at synke ned i sengen og gør mange andre stillinger under sex og dildosex lettere. Du kan selvfølgelig også sætte dig på hug over dildoen for at få mere kontrol over den store dildos indtrængningsdybde. Vi anbefaler vores MEO's Fuck & Play Sling til den rigtige stilling og mod træthedstegn, mens du bliver analt penetreret eller har det sjovt under solosex. Velpolstrede bæltepuder af blødt latigolæder lægger sig om nakken og bagsiden af knæene og giver mulighed for særlig dyb penetration. Remmen kan justeres individuelt takket være flere spænder.

     

    4.) Giv dig hen til dine lyster med dildoen uden hæmninger!

     

    Når du har ført hele dildoen ind, bør din krop have slappet så meget af, at du nu kan nyde de fornemmelser, som dildoen skaber, og onanere i fred. Mange af vores kunder kan lide at rotere dildoen inde i kroppen for at nå alle de indre erogene zoner, mens andre foretrækker stødbevægelser. Prøv dig frem for at finde ud af, hvad du er til, men husk at bevæge dildoen langsomt for at undgå skader!

     

    Er der nogen risiko ved at bruge en hånddildo?

     

    Både nej og ja. Hvis du fører din hånddildo forsigtigt ind, burde der ikke opstå problemer, men hvis du fører den hurtigt ind, uden erfaring, uden forspil eller uden at varme op, kan det give rifter i det indre væv og smerter. Hvis du går langsomt frem, varmer op med en mindre dildo fra vores dildo online shop, bruger masser af glidecreme og lytter til din krop, bør du kunne nyde hver en centimeter af hånddildoen. Hvis du føler ubehag eller endda smerte, skal du stoppe med at bruge hånddildoen, fordi din anus endnu ikke er klar til en så speciel hånddildo.

     

    Materiale og pleje af hånddildoen fra MEO®:

     

    Hånddildoen er lavet af et vinylmateriale af høj kvalitet. Materialet er dejligt fleksibelt og glat. Den vinyl, vi bruger, er også meget robust, så din tredje hånd vil holde i lang tid. Du kan rengøre hånddildoen med mild sæbe og vand. For grundig hygiejne anbefaler vi også regelmæssig brug af vores VERYCLEAN-spray.

     

    Flere detaljer:

     

    • Hånddildo eller fisting-dildo, dildo med hånd perfekt til at øve fisting og fisting af dig selv
    • Fremstillet i Europa! MEO™ har fået lavet denne hånddildo til dig i Europa
    • Materiale: Hånddildo lavet af vinyl, fri for ftalater, nem at rengøre og hudvenlig
    • Smøremiddel: Vi anbefaler vores smøremidler FUCKSLUT, EZ2FUCK, MANCUNT eller FORMULA X HYBRID.
    • Rengøring af hånddildoen: Varmt vand og vores VERYCLEAN legetøjsrens
    • Vær ikke bange for store dildoer under analsex: Vores EXTREMEO-spray afslapper lukkemusklen og gør det lettere at indføre en hånddildo.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    médiocre

    Qualité de fabrication médiocre, plein de défauts et de résidus de moulage. La ventouse ne fait absolument pas son taf car mal moulée. Le poignet est bien trop souple pour permettre une pénétration aisée en solo.
    Au déballage, la matière est collante et poisseuse mais çà va mieux après un lavage.

    Bref, ni beau ni agréable à utiliser

    • 1 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

    Skriv din egen anmeldelse

    Hånddildo - Fisting for begyndere

    Hånddildo - Fisting for begyndere

    Fisting for begyndere: "Hand"-dildoen af fleksibel vinyl er, som navnet antyder, en dildo, der er modelleret efter en mands hånd. De udstrakte fingre tillader følsom penetration uden at overanstrenge lukkemusklen, hvilket er ideelt til at øve fisting eller fiste sig selv.

    Skriv din egen anmeldelse

    Andre kunder købte også:

    30 andre varer i samme kategori: