Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Sinnovator sexlegetøj

Nyhedsbrev

Hundedildo Sinnovator Knot Dyredildo

Nogle gange kan det være rigtig dejligt at tumle! For det meste er det ukastrerede hanhunde, der rider på andre hunde, udstoppede dyr eller endda på mennesker, eller som i dette tilfælde, den fantastiske hundedildo fra Sinnovator, som bare venter på at blive mast af dig.

Mere information

Tilgængelig inden længe

    Mere information

    Ramning kan nogle gange være rigtig godt! For det meste er det ukastrerede hanhunde, der rider på andre hunde, udstoppede dyr eller endda mennesker, eller som i dette tilfælde den fantastiske hundedildo fra Sinnovator, som bare venter på at blive rammet grundigt af dig.

     

    Sinnovators hundedildo er virkelig et sandt mesterværk! Denne eksklusive dyredildo fra Sinnovator er omhyggeligt håndlavet og imponerer med sin uovertrufne kvalitet. Den ser fantastisk ud og føles lige så fantastisk. Med sine naturtro detaljer vil denne usædvanlige dildo helt sikkert få din dyriske side frem! Med sine hævede blodårer, udprægede forhud eller glans og den karakteristiske "knop" i bunden garanterer denne hundepenis tilfredshed på et helt særligt niveau. Den markante spids af dildoen udøver den perfekte mængde tryk på det rigtige sted med hvert stød, mens de svulmende kugler giver en unik intensitet, når de trænger dybt ind i dig.

     

    Sinnvoator hundedildoen er fremstillet af platinsilikone af høj kvalitet. Hundedildoen føles ikke kun fantastisk, den er også kropssikker, ugiftig og kompatibel med din foretrukne vandbaserede glidecreme. Desuden er den fast nok til perfekt indtrængning, samtidig med at den har optimal fleksibilitet til at tilpasse sig kroppen og give personlig tilfredsstillelse.

     

    Hundedildoen er eksklusivt designet af Sinnovator og kan købes online hos MEO.

     

    Vi anbefaler vores MANCUNT glidecreme til dette SINNOVATOR-sexlegetøj. Denne glidecreme kombinerer fordelene fra to verdener: Den glider som silikone og vaskes ud lige så let som vand. MANCUNT gør brugen af SINNOVATOR-sexlegetøj til en betagende fornøjelse. Påfør tilstrækkeligt med glidecreme på sexlegetøjet, og før lidt glidecreme ind i anus med vores "Lube Shooter". Vi anbefaler også at bruge vores EXTREMEO-spray. Denne spray er det perfekte valg for både analsex-begyndere og erfarne fans af SINNOVATOR-sexlegetøj. Før du bruger et SINNOVATOR-sexlegetøj, bør du rengøre det grundigt med vores VeryClean-spray.

     

    Yderligere detaljer:

     

    • Håndlavet hundedildo lavet af platinsilikone - føles fremragende, er selvfølgelig giftfri og kropssikker.
    • Ekstremt naturtro detaljer som hævede årer, en karakteristisk bule med en fremtrædende spids og en stor udbulende "knop" i bunden.
    • Fås i tre størrelser. Fast nok til perfekt penetration, men alligevel fleksibel nok til at bøje med kroppen
    • Omkreds: Small: 18,5 cm, Medium: 25,5 cm, Large: 27,94 cm.
    • Indvendig diameter: Small: 6 cm, Medium: Største punkt: 8,13 cm, Large: 9 cm.
    • Indføringslængde: Small: 17 cm, Medium: 20,32 cm, Large: 25,4 cm.
    • Længde: Medium: 21,59 cm, Large: 26,67 cm.
    • Samlet diameter: Medium: base: 7,37 cm, Large: base: 8,89 cm
    • Vægt: Small: 0,3 kg, Medium: 0,46 kg, Large: 0,8 kg

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    I have two of these

    There are many similar toys on the market, but I find most of them to be almost comical, or just ugly. Not this one! This is a beautiful fantasy cock that I can take seriously. What a sexy toy!

      Evaluering 

      Feels amazing and looks gorgeous

      I wanted to try something new and when I found the MEO site I was spoilt for choice. I found this knot dildo and the idea of it was filthy so knew I had to have it and am so glad I did. I went for a medium and when it arrived I was over the moon! It looks absolutely stunning and feels incredible in my hand and other places. I couldn't be happier and fully recommend one of these to anyone as it's my new favourite.

        Skriv din egen anmeldelse

        Hundedildo Sinnovator Knot Dyredildo

        Hundedildo Sinnovator Knot Dyredildo

        Nogle gange kan det være rigtig dejligt at tumle! For det meste er det ukastrerede hanhunde, der rider på andre hunde, udstoppede dyr eller endda på mennesker, eller som i dette tilfælde, den fantastiske hundedildo fra Sinnovator, som bare venter på at blive mast af dig.

        Skriv din egen anmeldelse

        Andre kunder købte også:

        11 andre varer i samme kategori: