Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Sexlegetøj

Nyhedsbrev

Male Edge Pro - penisforlænger til penisforstørrelse

Male Edge-penisforlængeren bruger penistrækningsmetoden, som er den mest naturlige måde at forstørre penis på. Men hvordan virker stræk af penis? Ved at strække penisskaftet jævnt over tid, deler og formerer vævscellerne sig, hvilket giver en permanent forøgelse af penislængde og -omkreds.

Mere information

3142/00

229,90 €


-30,00 €

199,90 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    Male Edge-penisforlængeren bruger penistrækningsmetoden, som er den mest naturlige måde at forstørre penis på. Men hvordan virker stræk af penis? Ved at strække penisskaftet jævnt over tid, deler og formerer vævscellerne sig, hvilket giver en permanent forøgelse af penislængde og -omkreds.

     

    Vores topmodel Male Edge Pro er den ultimative penisforstørrer til permanent vækst. Den leveres med et omfattende udvalg af tilbehør, der garanterer dig de bedste resultater inden for permanent penisforstørrelse.

     

    Der medfølger følgende til Male Edge Pro extender:

     

    • 1 stk - Male Edge penisforlænger
    • 1 stk. lineal/måleinstrument
    • 1 stk - Male Edge produktæske
    • 1 stk - Male Edge rejsetaske
    • 1 stk. officielt Male Edge-program (brochure)
    • 5 stk - Male Edge gummiløkker
    • 2 dele - Beskyttelsespude: Endnu mere behagelig og diskret at have på.
    • 1 stk. sammenhængende kompres

     

    Er det ikke den penisforlænger, du leder efter? Så tjek vores Male Edge Basic forstørrelsespakke eller Male Edge Extra.

     

    Hvordan bruger jeg Male Edge penisforlængeren?

     

    Placer penisforlængeren på din ikke-eksiterede penis, og stram gummiløkkerne behageligt. Den er smertefri og behagelig at have på, mens du står, går eller sidder, selv diskret under løstsiddende tøj. For detaljerede instruktioner tilbyder Male Edge dig også online adgang til en detaljeret forklarende video. Hvis du har specifikke spørgsmål, kan du også registrere dig i forummet og modtage specialrådgivning.

    Virker penisforlængere? Ja, det gør de!

     

    The Male Edge bruger penistraktionsmetoden(penisstrækning), som er den mest naturlige måde at forstørre penis på. Men hvordan virker penistraktion? Ved at strække penisskaftet jævnt over tid deler og formerer vævscellerne sig - en proces, der kaldes "cytokinese" - hvilket giver en permanent forøgelse af penislængde og omkreds. Ja - virkningen af Male Edge er PERMANENT! Penisforlængelsesteknikken, der bruges af Penis Stretcher, kan udføres diskret derhjemme, så ingen behøver at kende til hensigten om at forlænge penis.

    Træningsplan til strækning af penis:

     

    Vores seks-ugers "Slow Start-Up Schedule" er et ideelt træningsprogram for førstegangsbrugere, så de kan vænne sig til Male Edge-apparatet og penisforlængelsesmetoden. Male Edge-træningsprogrammet giver kroppen tid til at vænne sig til penisforlængeren ved i starten kun at anvende en lille mængde trækkraft og en kort varighed af brugen af apparatet.

     

    Trækkraften og varigheden af brugen øges derefter gradvist fra uge til uge. Startskemaet er tænkt som en retningslinje - hvis du føler, at du kan gå hurtigere frem end angivet, er det ikke noget problem, da produktet under alle omstændigheder er meget sikkert at bruge. Når de ønskede resultater er opnået, kan penisforstørrelsesprogrammet simpelthen suspenderes, da resultaterne er permanente uden behov for yderligere træning.

    Fordele ved udstrækning af penis:

     

    Din krop er sikkert perfekt, som den er. Men hvorfor ikke tilføje lidt mere størrelse og nyde en større penis? Vi tror på, at Male Edge penisforstørrelse vil føre til en stigning i din selvtillid, et bedre sexliv og dermed en større livskvalitet. For os er penisforstørrelse bare endnu en måde at holde din krop sund på, ligesom du går i fitnesscentret eller spiser sundt. Så start din rejse mod en større penis i dag. Male Edge penis extender er den originale og bedste metode til penisforstørrelse. Male Edge har med stolthed produceret de bedste penisforlængere i over 20 år og har over en halv million tilfredse brugere verden over.

     

    • Permanent penisforstørrelse
    • Stærkere/længere erektioner
    • Kan hjælpe med for tidlig sædafgang
    • Udretning af en krum penis (Peyronie's)
    • The Male Edge har ingen bivirkninger i medicinsk forstand.

    Hvordan virker en penisforlænger? Hvad er en penisforlænger?

     

    En penisforlænger er en anordning, der bæres over penis for forsigtigt at strække vævet i flere timer om dagen. Når du føler dig tryg ved at bruge apparatet, og vævet begynder at strække sig, øger du gradvist apparatets trækkraft og antallet af timer, du bruger apparatet hver dag. Male Edge penisforlænger er et penisforstørrelsesapparat, der bruger trækkraft til at forøge penis i både længde og omkreds. Penisforlængere er den mest populære metode til permanent forstørrelse af penis. Bortset fra dyre operationer på en specialklinik er penisforlængeren den eneste metode, der er medicinsk bevist at resultere i en længere og tykkere penis. I modsætning til kirurgiske penisforstørrelsesprocedurer indebærer apparater, der forstørrer penis ved hjælp af træk, ikke alvorlige risici. Metoden kan udføres komfortabelt og diskret derhjemme, er sikker, når den bruges korrekt, og er en naturlig måde at forstørre penis på. Male Edge penisforlængeren kan også hjælpe med at korrigere krumning af penis.

    Hvor ofte skal penisforlængeren bruges?

     

    Mange mænd tror, at hvis de bruger penisforlængeren længere end anbefalet, vil de få hurtigere resultater. Men det er ikke den mest effektive måde at opnå en hurtigere penisforstørrelse på. Penisforlængere er designet til at øge længden og tykkelsen af penis over en længere periode, da dette er en naturlig proces. Hvis Male Edge-apparatet bruges det anbefalede antal timer hver dag i flere måneder, vil penis vokse sig betydeligt større. Det er dog vigtigt at huske, at alle mænds kroppe er forskellige. Nogle mænd vil begynde at se resultater efter blot et par måneder, mens det for andre kan tage op til seks måneder. Men hvis programmet følges med udholdenhed og engagement, og apparatet bruges på den rigtige måde hver dag, garanterer vi, at du vil se betydelige resultater med penisforstørrelse.

     

    Flere detaljer:

     

    • Male Edge penisforlænger til penisforstørrelse
    • Male Edge penisforlængeren kan bæres diskret og komfortabelt under løstsiddende tøj om dagen eller om natten. Male Edge penisforlængeren strækker penisskaftet, og du kan justere styrken af trækket. Denne trækbevægelse stimulerer celledeling i vævet, hvilket fører til en fremme af vævsvækst, som gør penis længere og tykkere over tid.
    • For at forbedre erektionen: For en længere og hårdere erektion.
    • Velegnet til penis fra 4 - 24 cm
    • Materiale: POM
    • Diameter: 2,0 - 3,5 cm

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Great device and it’s comfortable to me.

    So far I love the device! I have used it for 3 weeks. I went from a little turtle to a normal hanging guy. I My erections are stronger and larger. I’m excited to see where this goes.

    • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Eindeutige Empfehlung

    Super Erfolge sind schon in den ersten Wochen nach einer täglichen Tragedauer von 1-3 Stunden sichtbar. Gut zu Hause anwendbar und mit dem beiliegenden Tagebuch sind Fortschritte schnell erkennbar und dokumentierbar. Nach anfänglichen Schwierigkeiten beim „Anlegen“ lief es die Tage danach immer besser und der Penis-Expander konnte auf angenehme Weise getragen werden.

    • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

    Skriv din egen anmeldelse

    Male Edge Pro - penisforlænger til penisforstørrelse

    Male Edge Pro - penisforlænger til penisforstørrelse

    Male Edge-penisforlængeren bruger penistrækningsmetoden, som er den mest naturlige måde at forstørre penis på. Men hvordan virker stræk af penis? Ved at strække penisskaftet jævnt over tid, deler og formerer vævscellerne sig, hvilket giver en permanent forøgelse af penislængde og -omkreds.

    Skriv din egen anmeldelse

    Andre kunder købte også:

    30 andre varer i samme kategori: