Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Selvbinding med tidslås

Nyhedsbrev

Låsbar vippeknap med tidslås

Vores aflåselige selvbondagegag i læder har en digital tidslås. Den forhindrer dig i at tage kneblen ned i op til 100 timer. Denne gag er en bestseller i vores BDSM-fetishbutik.

Mere information

1692/SL

tilgængelig

    Mere information

    Vores låsbare selvbondage-gag i læder har en digital tidslås. Det er umuligt at tage kneblen af i op til 100 timer. Denne gag er en bestseller i vores BDSM-fetichshop.

    Dette gag-sæt opfylder alle dine selvbondage-fantasier. Det giver dig mulighed for at binde dig selv sikkert og perfekt - selv uden en partner. Den medfølgende digitale MEOBOND-tidslås frigiver dig først, når den indstillede tid er gået. Dette gag-sæt muliggør sikker selvbondage. Endelig kan du udleve dine ultimative gag-bondage-fantasier, fordi MEOBOND-tidslåsen kan indstilles på minuttet, op til maksimalt 100 timer. Vores gag-sæt er meget nemt og sikkert at bruge og opfylder det, du altid har drømt om.

    Self Bondage Gag Set består af: 1 MEOBOND Bondage Time Lock og en låsbar lædergag.

    Fordel ved gag'en:

    Vores gag kan låses sikkert og "dekorativt" foran. Kneblen er udstyret med en bred læderstrop; et stort antal strophuller gør den justerbar i størrelse og garanterer en behagelig pasform. En læderknebel er skjult bag mundmasken. Kneblen kan selvfølgelig også bruges uden tidslås, eller tidslåsen kan erstattes med en almindelig hængelås.

    Skal jeg spørge min partner om lov, før jeg kan kneble ham eller hende?

    Ja! Da kneblen gør det umuligt for bæreren at sige sit safeword for at stoppe en bondagesession, kræver det stor tillid og gensidig respekt.

    Yderligere oplysninger

    • Selvbondage gag til ansvarlige voksne
    • Takket være den digitale MEOBOND-tidslås er det nemt og sikkert at kneble sig selv (download venligst sikkerhedsinstruktioner)
    • Digital BDSM-tidsbegrænsning - Lås med timerfunktion - Elektronisk selvbondage-lås
    • Elektronisk tidslås med kontrolknapper og LCD-skærm
    • For flere detaljer om MEOBOND-tidslåsen, klik her.
    • Ekstremt høj kundetilfredshed: 99,2 % af vores professionelle BDSM-kunder ville bestille dette gag-sæt igen fra vores bondagebutik.

     

    Download

    Sikkerhedsinstruktioner MEOBOND

    Sikkerhedsinstruktioner til den elektroniske MEOBOND-tidslås

    Download (67.61k)

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Tolles Gefühl so ausgeliefert zu sein

    Beide einzelnen Artikel, der Knebel und das programmierbare Bondage-Zeitschloss sind der Hammer. ZUSAMMEN sind sie einfach nur OBERHAMMERGEIL. Lässt sich einfach bedienen und das Zeitschloss Meobond funktioniert ohne Fehler und sehr zuverlässig.

      Skriv din egen anmeldelse

      Låsbar vippeknap med tidslås

      Låsbar vippeknap med tidslås

      Vores aflåselige selvbondagegag i læder har en digital tidslås. Den forhindrer dig i at tage kneblen ned i op til 100 timer. Denne gag er en bestseller i vores BDSM-fetishbutik.

      Skriv din egen anmeldelse

      Andre kunder købte også:

      23 andre varer i samme kategori: