Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Dildoer

Nyhedsbrev

Stor dildo "Victor

Store, svulmende blodårer og tykke testikler! Den 10 cm ø Victor-dildo fra MEO ® er lavet af blød, fleksibel vinyl og er perfekt til anal nydelse med sit lige skaft og markante glans. De tykke testikler giver også den nødvendige sikkerhed, når man rider.

Mere information

2550/00

tilgængelig

    Mere information

    Store, svulmende årer og en tyk bule! Den 10 cm ø Victor-dildo fra MEO ® er lavet af blød, fleksibel vinyl og er perfekt til anal nydelse med sit lige skaft og udtalte glans. De tykke testikler giver også den sikkerhed, du har brug for, når du rider.

     

    Vil du købe en tyk dildo? Så er Victor det perfekte valg, for det er en virkelig tyk dildo, der bare venter på at opfylde alle dine anale fantasier! Den tykke dildo har en længde på 20 cm og en tyk diameter på 10 cm!

     

    Hvordan bruger jeg den tykke analdildo?

     

    Du kan forberede dig på betagende øjeblikke med din tykke dildo ved hjælp af nogle få trin:

     

    1.) Rengør den tykke dildo:

     

    Selv om din tykke dildo er helt ny, eller du har rengjort den efter sidste gang, bør du vaske den grundigt med varmt vand eller rengøre den hygiejnisk med vores VERYCLEAN-spray, fordi denne tykke dildo vil trænge ind i dine dybeste indre zoner. Ved at rengøre den grundigt sørger du for din sikkerhed, hygiejne og sundhed, så oplevelsen bliver så positiv som muligt for dig.

     

    2.) Brug rigeligt med glidecreme og Extremeo Spray:

     

    Tykkelsen på denne dildo dikterer, hvilken glidecreme du skal bruge. Vælg en MEO®-glidemiddel, der er tyk og glat på samme tid, da det gør indføringen lettere og føles godt under sex. Hvis du planlægger at bruge en stor dildo, anbefaler vi vores tykke MANCUNT analsexglidemiddel. Den er vandopløselig, hvid og cremet og føles som ingen anden glidecreme. MANCUNT kombinerer fordelene fra to verdener: Den glider som silikone og vaskes af lige så let som vand. MANCUNT ligner næsten sæd og gør det til en behagelig oplevelse at bruge en tyk dildo.

     

    Vores EXTREMEO-spray er det perfekte valg til både analsex-begyndere og erfarne brugere af tykke dildoer. EXTREMEO er et specialprodukt til analsex og endda analudstrækning. Takket være den særlige kombination af aktive ingredienser sikrer denne spray, at selv meget tykke dildoer og analpropper lettere kan indføres. Den særlige effekt af EXTREMEO fremmer nem indtrængning og fører derfor til afslappet og lidenskabelig nydelse. Det er en analspray, der plejer huden og får anus til at slappe af på kort tid. Sprayen virker uden tab af følelse, reducerer den smertefulde følsomhed i lukkemusklen og hjælper dig med at have uhæmmet dildosex!

     

    3.) Og så er vi i gang!

     

    På grund af deres længde og omkreds kan tykke dildoer være svære at føre ind i starten. Tag dig god tid, gå langsomt frem, og vælg en stilling, der giver dig mulighed for at strække kroppen ud. Læg dig på ryggen med vores ASS UP-pude under numsen og benene løftet og spredt. ASS UP-puden vil støtte din krop stabilt og behageligt, selv i anstrengende stillinger. Den faste ASS UP-pude forhindrer dig også i at synke ned i sengen og gør mange andre stillinger under sex og solosex lettere. Du kan selvfølgelig også sætte dig på hug over den tykke dildo for at få mere kontrol over den tykke dildos indtrængningsdybde. Vi vil helt klart anbefale, at du "varmer op" med en mindre dildo og derefter arbejder dig op til en tyk dildo.

     

    4.) Giv dig hen til din lyst uden hæmninger!

     

    Når du har indsat den tykke dildos hoved, glansen med den største diameter, bør din krop have slappet så meget af, at du nu kan nyde de fornemmelser, som den tykke dildo skaber, og onanere i fred. Mange af vores kunder kan lide at rotere den store dildo inde i kroppen for at nå alle de indre erogene zoner, mens andre foretrækker stødbevægelser. Prøv dig frem for at finde ud af, hvad du er til, men husk at bevæge den tykke dildo langsomt for at undgå skader!

     

    Er der nogen risiko ved at bruge en tyk analdildo?

     

    Både nej og ja. Hvis du fører din tykke dildo forsigtigt ind, burde der ikke opstå problemer, men hvis du fører en dildo ind i hast, uden erfaring, uden forspil eller uden at varme op, kan det give rifter i det indre væv og smerter. Hvis du går langsomt frem, varmer op med en mindre dildo fra vores dildoshop, bruger rigeligt med glidecreme og lytter til din krop, bør du kunne nyde hver en centimeter af en tyk dildo. Hvis du føler ubehag eller endda smerte, skal du stoppe med at bruge den tykke dildo, fordi din anus endnu ikke er klar til så tyk en dildo.

     

    Materiale og pleje af den tykke analdildo fra MEO ®:

     

    Denne tykke dildo er lavet af et vinylmateriale af høj kvalitet. Materialet er vidunderligt fleksibelt og glat. Den vinyl, vi bruger, er også meget robust, så din tykke dildo vil holde i lang tid. Du kan rengøre den tykke Victor-dildo med mild sæbe og vand. For grundig hygiejne anbefaler vi også regelmæssig brug af vores VERYCLEAN-spray.

     

    Flere detaljer:

     

    • Tyk dildo til mænd og kvinder
    • Fremstillet i Europa! MEO™ får dette anale sexlegetøj fremstillet til dig i Europa
    • Materiale: Vinyl, fri for ftalater, nem at rengøre og hudvenlig
    • Glidecreme: Vi anbefaler vores glidecremer FUCKSLUT, EZ2FUCK, MANCUNT eller FORMULA X HYBRID.
    • Rengøring: Varmt vand og vores VERYCLEAN legetøjsrens
    • Vær ikke bange for stort sexlegetøj under analsex: Vores EXTREMEO-spray afslapper lukkemusklen og gør indføringen lettere

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Massive ass stretcher

    Great dildo, major ass stretcher. Good material and not too long so you can sit on it.

      Evaluering 

      Ich musste etwas üben bevor ich seine Größe genießen konnte.

      Der dicke Dildo ist der pure Wahnsinn. Ich musste etwas üben bevor ich seine Größe genießen konnte. Auf dem Bild kann man nicht mal annähernd die großen Ausmaße erkennen, denn dieser geile Dildo ist echt groß. Die Verarbeitung ist sehr gut, ich konnte keine Nähte oder andere Mängel feststellen und auch gibt es keinen Geruch.

        Skriv din egen anmeldelse

        Stor dildo "Victor

        Stor dildo "Victor

        Store, svulmende blodårer og tykke testikler! Den 10 cm ø Victor-dildo fra MEO ® er lavet af blød, fleksibel vinyl og er perfekt til anal nydelse med sit lige skaft og markante glans. De tykke testikler giver også den nødvendige sikkerhed, når man rider.

        Skriv din egen anmeldelse

        Andre kunder købte også:

        30 andre varer i samme kategori: