Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Penisringe

Nyhedsbrev

Penisring i metal - STEALTH

Så enkel og alligevel så utrolig god. Vores moderne penisring sikrer ikke kun en fyldig, hård penis, men også det erotiske, hippe stealth-look.

Mere information

39,90 €


-65%

13,97 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    Så enkel og alligevel så utrolig god. Vores moderne cockring giver ikke kun en fast, hård penis, men også et erotisk, trendy stealth-look.

    Det minimalistiske design og den sorte anodiserede overflade understreger det elegante look i et tidløst design!

    Lavet af let, særligt holdbart aluminium, og der er tre forskellige størrelser at vælge imellem: 45 mm, 50 og 55 mm i indre diameter.

    Information:

    Anodisering er en overfladeteknologisk metode til at skabe et beskyttende lag på aluminium. Resultatet er et tyndt lag, som beskytter dybere lag mod korrosion, så længe der ikke er huller i dette lag, f.eks. på grund af mekanisk beskadigelse.

    Med vores cockring får du dit livs hårdeste erektion!

    En penis så hård som stål og så udholdende som en olympisk maratonløber. MEO®'s cockring giver naturligvis en enorm fasthed og mere sjov under sex.

    En cockring kan ikke kun gøre din penis større og hårdere, hvis den sidder tæt omkring penis og testikler, men kan også sikre, at du holder længere og oplever en mere intens orgasme.

    MEO®'s cockring dæmmer op for blodet i det erektile væv og forhindrer det i at strømme ud af penis gennem venerne. Det giver dig en stenhård, fast erektion på ingen tid.

    Hvilken størrelse er perfekt til mig, og hvor længe kan jeg gå med en cockring?

    En cockring eller glansring bør kun bruges, så længe det føles behageligt. Nedenfor finder du en vejledning til download, som forklarer, hvordan du tager en cockring på, og som giver detaljerede oplysninger om valg af den rigtige størrelse. Disse instruktioner følger også med hver cockring eller kan rekvireres telefonisk fra MEO® postordre. Generelt skal en cockring eller penisring udøve et tryk, der opleves som behageligt, men den må heller ikke være for stram. Baseret på vores erfaring som postordrefirma for penisringe er en diameter på 45 mm velegnet til normale penisstørrelser (hvis penisringen bæres rundt om penis og testikler). Bemærk: Lidt Aquameo-smøremiddel gør den lettere at tage på.

    Download

    Pikringe

    Hvordan man tager en cockring på, og hvordan man vælger den rigtige størrelse til en cockring

    Download (1.21M)

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Nothing can beat this cock ring

    Nothing can beat this cock ring for its beautiful finish and workmanship. The inside surface has a slight radius so there are no sharp 90 degree edges to cut off circulation. You won't find a more beautiful piece than this one.

    • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    I'm impressed

    This is my second ring, and I have to say I'm impressed! I love the weight, really lets you know it's there. The surface is silky smooth, with no seams. It looks and feels great! I enjoy the feel so much, I wear it everywhere. As far as performance/enhancement, I haven't been this hard since my teenage years. Make sure to get the right size!!

    • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

    Skriv din egen anmeldelse

    Penisring i metal - STEALTH

    Penisring i metal - STEALTH

    Så enkel og alligevel så utrolig god. Vores moderne penisring sikrer ikke kun en fyldig, hård penis, men også det erotiske, hippe stealth-look.

    Skriv din egen anmeldelse

    Andre kunder købte også:

    30 andre varer i samme kategori: