Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Penisringe

Nyhedsbrev

Cockring Donut DUKE: penisring, glansring og testikelvægt

Vores donut-pikringe, glansringe og penisringe af massivt rustfrit stål er meget populære blandt mænd. Takket være deres imponerende udseende og anatomisk perfekte form er de ikke kun de perfekte potensforstærkere, men de giver også mere nydelse under sex.

Mere information

24,90 €


-5,00 €

19,90 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    Vores donut-pikringe, glansringe og pikringe af massivt rustfrit stål er meget populære blandt mænd. Takket være deres imponerende udseende og anatomisk perfekte form er de ikke kun de perfekte potensforstærkere, de giver også mere nydelse under sex.

    Hvad er en donut-pikring?

    En donut-pikring af medicinsk rustfrit stål er en ring, der bæres rundt om penisroden, kun rundt om testiklerne eller glans eller som en pikring rundt om penis og testikler. Udtrykket "donut" henviser til ringens runde form, som minder om en donut. Medicinsk rustfrit stål er et kropskompatibelt materiale af høj kvalitet, som ofte bruges til medicinske implantater og instrumenter.

    Mål - Donut-pikring model Duke:

    10 mm høj, 6 mm tyk (light-version)

    Vi tilbyder disse donut-ringe i rustfrit stål med forskellige indvendige diametre:

    25 mm som glansring
    30 mm som glansring eller ring til penisskaftet
    35 mm som glansring eller ring til penisskaftet
    40 mm som ring til penisskaftet eller mindre pikring
    45 mm som klassisk pikring
    50 mm som klassisk pikring
    55 mm som større pikring

    Vi tilbyder også disse donutringe i en mellemtung versionVi har også donutringe i en mellemtung version (DonutCockring Royal - klik her) og i en tungere version (Donut Cockring Imperial - klik her)! Vi tilbyder også magnetiske don ut cockrings (klik her) og donut ball stretcher (klik her).

    Hvad er så specielt ved en donut cockring?

    • Det donutformede design har en række fordelagtige egenskaber, som adskiller den fra andre pikringe. En donut-pikring kan hjælpe dig med at få hårdere og længerevarende erektioner ved at begrænse blodgennemstrømningen fra din erigerede penis. Det kan også forsinke ejakulationen en smule, hvilket kan føre til længere seksuel aktivitet. Mange af vores kunder synes, at den ekstra vægt og det ekstra tryk fra en cockring er behageligt, da det øger den seksuelle nydelse. Derudover kan en donut-pikring få din penis til at se større og fyldigere ud, hvilket kan være visuelt tiltalende for dig og din partner.
    • Sammenlignet med andre cockring-designs har donut-formen flere fordele. For det første er de afrundede kanter på donut-pikringen mere behagelige og reducerer risikoen for irritation eller ubehag, som kan forårsages af skarpe kanter. Det er vigtigt, da ringen sidder tæt på kroppen og kan bæres i længere tid. Donutformen giver også mulighed for en mere jævn fordeling af trykket omkring penis eller penis og testikler, hvilket kan føre til en bedre regulering af blodgennemstrømningen og en mere behagelig oplevelse. Derudover ser den runde form på donut-pikringen også ret godt ud og giver et flot look.


    I sidste ende afhænger valget af den rigtige pikring af dine personlige præferencer og dit komfortniveau, men donutformen har helt sikkert nogle fordelagtige egenskaber, der adskiller den fra andre pikringdesigns.

    En donutring i rustfrit stål er særlig populær, da den giver nogle fordele i forhold til ringe lavet af andre materialer som f.eks. læder, gummi eller silikone:

    • Holdbarhed: Rustfrit stål er ekstremt holdbart og korrosionsbestandigt. I modsætning til materialer som gummi eller læder, der bliver slidt med tiden, bevarer en pikring i rustfrit stål sin form og funktion i årevis.
    • Hygiejne: Medicinsk rustfrit stål er ikke-porøst og kan nemt rengøres og desinficeres. I modsætning hertil kan læder, gummi og silikone indeholde mikroskopiske porer, hvor bakterier kan samle sig.
    • Æstetik: Mange mennesker finder det skinnende, polerede udseende af ringe i rustfrit stål attraktivt. Det giver en følelse af luksus og kvalitet, som andre materialer ikke kan tilbyde.
    • Vægt: Ringe i rustfrit stål har en tendens til at være tungere end ringe i gummi eller silikone. Den ekstra vægt kan betyde en mere intens følelse og stimulering for nogle mennesker.
    • Allergivenligt: Da rustfrit stål af medicinsk kvalitet er et allergivenligt materiale, tolereres det bedre af mennesker med følsom hud eller allergi over for latex eller andre materialer.


    At vælge den rigtige pikring eller glansring handler om personlige præferencer og komfort. Nogle af vores kunder foretrækker fleksibiliteten og blødheden i gummi- eller silikoneringe, mens andre sætter pris på styrken og vægten i rustfrit stål. I sidste ende afhænger valget af det bedst egnede materiale af dine individuelle behov og ønsker.

    Flere detaljer:

    • Donut-ring fra CAZZOMEO i mange forskellige størrelser
    • Cockring, penisring, glansring eller testikelring
    • Nikkelfri metalpikring - perfekt til allergikere
    • Materiale: Rustfrit stål
    • Rengøring: Vi anbefaler rengøring med vores desinficerende spray INSTACLEAN.
    • Glidecreme: Du kan bruge denne penisring med enhver form for glidecreme.
    • Penisringen er buet på ydersiden og er fremstillet af nikkelfrit rustfrit stål. Hele overfladen er poleret.
    • Fordelen ved denne donutformede penisring er dens behagelige, runde form - en rigtig håndfladder - som gør det til en absolut fornøjelse at have den på i lang tid (f.eks. en hel aften, en hel nat).
    • Emballage: Elegant sort fløjlspose til opbevaring, inklusive flersprogede instruktioner.
    • CAZZOMEO™ er et registreret varemærke tilhørende MEO.


    Hvordan finder jeg den rigtige størrelse til en pikring, og hvor længe kan jeg bruge en pikring?

    • Mål omkredsen: Tag et fleksibelt målebånd eller en snor, og mål omkredsen af din halverigerede penis eller penis og testikler. For at måle omkredsen af penis og testikler skal du placere målebåndet bag testiklerne og rundt om bunden af penis.
    • Beregn diameteren: Divider den målte omkreds med 3,14 (Pi) for at få diameteren.
    • Justering af størrelsen: Det er bedst at trække 1-2 mm fra den diameter, du har beregnet, så pikringen sidder tæt nok, men ikke så tæt, at det er ubehageligt eller giver smerter.


    Husk, at elastiske materialer som silikone og gummi er mere fleksible og tilpasser sig bedre til forskellige størrelser. Med pikringe af stive materialer som rustfrit stål er det særligt vigtigt at finde den rigtige størrelse. Her i vores online shop finder du en penisring-guide til download, som forklarer, hvordan man tager en penisring på, og giver detaljerede instruktioner om valg af den rigtige penisringstørrelse. Disse instruktioner følger også med hver eneste penisring, du bestiller hos os. Du kan dog også bede om at få dem tilsendt via telefon eller e-mail. Baseret på vores mangeårige erfaring mener vi, at en diameter på 45 mm er passende til normale penisstørrelser (hvis penisringen bæres omkring penis og testikler). For ringe til penisskaftet anbefaler vi diametre mellem 30 og 40 mm og for glansringe diametre mellem 25 og 30 mm.

    Hvor længe en cockring kan bruges, afhænger af forskellige faktorer:

    • Materiale: Bløde, elastiske materialer som silikone og gummi kan normalt bæres i længere tid end pikringe af hårde materialer som rustfrit stål.
    • Bærekomfort: Sørg for, at cockringen sidder behageligt og ikke klemmer. Hvis det bliver ubehageligt, eller du føler smerte, bør du fjerne cockringen med det samme.


    Som tommelfingerregel bør en cockring ikke bæres i mere end 30 minutter for at minimere risikoen for skader på blodkar eller andre helbredsproblemer. Det er vigtigt at lytte til sin krop og stoppe med at bruge cockringen, så snart der opstår ubehag eller smerter.

    Download

    Pikringe

    Hvordan man tager en cockring på, og hvordan man vælger den rigtige størrelse til en cockring

    Download (1.21M)

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Ottima fattura. Confortevole per la sezione larga.

    Ottima fattura. Confortevole per la sezione larga.

      Evaluering 

      Geiles Tragegefühl

      Geiles Tragegefühl. Er schneidet nicht nicht ein, wie manche schmaleren Ausführungen. Hat ein perfektes Eigengewicht und ist dabei angenehm zu tragen und fühlt sich richtig geil an.

      • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
      Evaluering 

      Super Qualität

      Super Qualität. Der Cockring DUKE lässt sich angenehm tragen; sehr geiles Gefühl. Läst sich auch einfach anbringen, erst die Eier durch dann den Schwanz.

      • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
      Evaluering 

      5 stars

      Amazing! I had become used to the weight of big steel rings but this called to me. The width and flared ends make it really comfortable. It gets my goods on display but is really comfortable for all day wear.

      • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

      Skriv din egen anmeldelse

      Cockring Donut DUKE: penisring, glansring og testikelvægt

      Cockring Donut DUKE: penisring, glansring og testikelvægt

      Vores donut-pikringe, glansringe og penisringe af massivt rustfrit stål er meget populære blandt mænd. Takket være deres imponerende udseende og anatomisk perfekte form er de ikke kun de perfekte potensforstærkere, men de giver også mere nydelse under sex.

      Skriv din egen anmeldelse

      Andre kunder købte også:

      30 andre varer i samme kategori: