Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Penisringe

Nyhedsbrev

Cockring Donut ROYAL: penisring, glansring og testikelvægt

Donutringene i rustfrit stål af høj kvalitet fra MEO kan bruges som penisring, pikring, glansring eller endda som testikelvægt, afhængigt af størrelsen. Uanset om det er for at få en hård erektion, en fyldig glans, mere nydelse under sex eller for at strække pungen: her hos MEO finder du det største udvalg af donut-pikringe.

Mere information

29,90 €


-5,00 €

24,90 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    Donutringene i rustfrit stål af høj kvalitet fra MEO kan bruges som penisring, pikring, glansring eller endda som testikelvægt, afhængigt af størrelsen. Uanset om det er for at få en hård erektion, en fyldig glans, mere nydelse under sex eller for at strække pungen: her hos MEO finder du det største udvalg af donut-pikringe.

    Hvad er en donut-pikring?

    En donut-ring lavet af medicinsk rustfrit stål er en ring, der bæres rundt om bunden af penis, kun rundt om testiklerne eller glansen eller som en pikring rundt om penis og testikler. Udtrykket "donut" henviser til ringens runde form, som minder om en donut. Medicinsk rustfrit stål er et kropskompatibelt materiale af høj kvalitet, som ofte bruges til medicinske implantater og instrumenter.

    Dimensioner - Donut Cockring Model Royal:

    15 mm høj, 8 mm tyk (medium-weight version)

    Vi tilbyder disse donutringe i rustfrit stål med forskellige indvendige diametre:

    25 mm som glansring
    30 mm som glansring eller ring til penisskaftet
    35 mm som glansring eller ring til penisskaftet
    40 mm som ring til penisskaftet eller mindre pikring
    45 mm som klassisk pikring
    50 mm som klassisk pikring
    55 mm som større pikring

    Vi tilbyder også disse donutringe i en lettere version (Donut CockringDuke - klik her) og i en tungere version (Donut CockringImperial- klik her)! Vi tilbyder også magnetiske donut cockrings (klik her) og donut ball stretcher (klik her).

    Hvad er det særlige ved en donut cockring?

    • Donutformen har en række fordelagtige egenskaber, som adskiller den fra andre pikringe. En donut-pikring kan hjælpe dig med at få hårdere og længerevarende erektioner ved at begrænse blodgennemstrømningen fra din erigerede penis. Det kan også forsinke ejakulationen en smule, hvilket kan føre til længere seksuel aktivitet. Mange af vores kunder synes, at den ekstra vægt og det ekstra tryk fra en cockring er behageligt, da det øger den seksuelle nydelse. Derudover kan en donut-pikring få din penis til at se større og fyldigere ud, hvilket kan være visuelt tiltalende for dig og din partner.
    • Sammenlignet med andre cockring-designs har donut-formen flere fordele. For det første er de afrundede kanter på donut-pikringen mere behagelige og reducerer risikoen for irritation eller ubehag, som kan forårsages af skarpe kanter. Det er vigtigt, da ringen sidder tæt på kroppen og kan bæres i længere tid. Donutformen giver også mulighed for en mere jævn fordeling af trykket omkring penis eller penis og testikler, hvilket kan føre til en bedre regulering af blodgennemstrømningen og en mere behagelig oplevelse. Derudover ser den runde form på donut-pikringen også ret godt ud og giver et godt look.


    I sidste ende afhænger valget af den rigtige cockring af dine personlige præferencer og dit komfortniveau, men det specielle design i form af en donut har helt sikkert nogle gavnlige egenskaber, der adskiller den fra andre cockring-designs.

    En donut-pikring giver dig forskellige fordele og funktioner, f.eks.

    • Forbedret erektion: Brug af en cockring reducerer blodgennemstrømningen fra den erigerede penis, hvilket kan føre til en fastere og længerevarende erektion.
    • Forsinket ejakulation: Nogle mænd rapporterer, at brug af en cockring hjælper med at forsinke ejakulation, hvilket kan føre til længere seksuel aktivitet.
    • Øgede fornemmelser: Den ekstra vægt og det ekstra tryk fra en penisring kan øge den seksuelle nydelse for nogle mænd.
    • Visuel effekt: En penisring kan få penis til at se større og fyldigere ud, hvilket kan være visuelt tiltalende for bæreren og hans partner.


    En pikring giver dig forskellige fordele og funktioner, f.eks.

    • Mere følelse: Når du bruger en glansring, kan den øge følsomheden af glans, hvilket fører til mere intense fornemmelser under sex. Det kan være rigtig fedt!
    • Holder længere under sex: Mange mænd synes, at en glansring hjælper dem til at få orgasme mindre hurtigt. Det betyder, at de kan have det sjovt i længere tid under sex, og det lyder godt, ikke?
    • Sejt look: En glansring kan give penis et super look ved at fremhæve og markere glansen. Det kan være ret sexet for dig og din partner.


    I vores online shop finder du et stort udvalg af glansringe og pikringe af metal, donut-pikringe af rustfrit stål, metalpikringe, silikonepikringe, gummipikringe og TPE-pikringe.

    Hvad er push-up-effekten?

    Push-up-effekten af en donut-pikring eller donut-ball stretcher henviser til den måde, hvorpå det at bære disse ringe ændrer udseendet af kønsorganerne. Når ringen placeres omkring bunden af penis eller omkring testiklerne, udøver den et tryk og "skubber" kønsorganerne fremad, så de ser fyldigere og større ud. Push-up-effekten kan være både æstetisk tiltalende og gavnlig for den seksuelle nydelse. Ved at understrege og fremhæve penis og testikler kan ringen være med til at øge den seksuelle ophidselse for dig og din partner. Nogle af vores kunder synes, at den ekstra vægt og det ekstra tryk fra en cockring eller ball stretcher er ekstremt behageligt, hvilket yderligere forbedrer den seksuelle nydelse.

    Flere detaljer:

    • Donut-ring fra CAZZOMEO i mange forskellige størrelser
    • Cockring, penisring, glansring eller testikelring
    • Nikkelfri metalpikring - perfekt til allergikere
    • Materiale: Rustfrit stål
    • Rengøring: Vi anbefaler rengøring med vores desinficerende spray INSTACLEAN.
    • Glidecreme: Du kan bruge denne penisring med enhver form for glidecreme.
    • Penisringen er buet på ydersiden og er fremstillet af nikkelfrit rustfrit stål. Hele overfladen er poleret.
    • Fordelen ved denne donutformede penisring er dens behagelige, runde form - en rigtig håndfladder - som gør den til en sand fornøjelse at have på i lange perioder (f.eks. en hel aften, en hel nat).
    • Emballage: Sort fløjlspose til opbevaring, inklusive flersprogede instruktioner.
    • CAZZOMEO™ er et registreret varemærke tilhørende MEO.


    Hvordan finder jeg den rigtige størrelse til en pikring, og hvor længe kan jeg bruge en pikring?

    • Mål omkredsen: Tag et fleksibelt målebånd eller en snor, og mål omkredsen af din halverigerede penis eller penis og testikler. For at måle omkredsen af penis og testikler skal du placere målebåndet bag testiklerne og rundt om bunden af penis.
    • Beregn diameteren: Divider den målte omkreds med 3,14 (Pi) for at få diameteren.
    • Justering af størrelsen: Det er bedst at trække 1-2 mm fra den diameter, du har beregnet, så pikringen sidder tæt nok, men ikke så tæt, at det er ubehageligt eller giver smerter.


    Husk, at elastiske materialer som silikone og gummi er mere fleksible og tilpasser sig bedre til forskellige størrelser. Med pikringe af stive materialer som rustfrit stål er det særligt vigtigt at finde den rigtige størrelse. Her i vores online shop finder du en penisring-guide til download, som forklarer, hvordan man tager en penisring på, og giver detaljerede instruktioner om valg af den rigtige penisringstørrelse. Disse instruktioner følger også med hver eneste penisring, du bestiller hos os. Men du kan også få dem tilsendt via telefon eller e-mail. Baseret på vores mangeårige erfaring mener vi, at en diameter på 45 mm er passende til normale penisstørrelser (hvis penisringen bæres omkring penis og testikler). For ringe til penisskaftet anbefaler vi diametre mellem 30 og 40 mm og for glansringe diametre mellem 25 og 30 mm.

    Hvor længe en cockring kan bruges, afhænger af forskellige faktorer:

    • Materiale: Bløde, elastiske materialer som silikone og gummi kan normalt bæres i længere tid end pikringe af hårde materialer som rustfrit stål.
    • Bærekomfort: Sørg for, at cockringen sidder behageligt og ikke klemmer. Hvis det bliver ubehageligt, eller du føler smerte, bør du fjerne cockringen med det samme.


    Som tommelfingerregel bør en cockring ikke bæres i mere end 30 minutter for at minimere risikoen for skader på blodkar eller andre helbredsproblemer. Det er vigtigt at lytte til sin krop og stoppe med at bruge cockringen, så snart der opstår ubehag eller smerter.

    Download

    Pikringe

    Hvordan man tager en cockring på, og hvordan man vælger den rigtige størrelse til en cockring

    Download (1.21M)

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Mein neuer Eichelring

    Nach dem ich diverse Cockringe bereits besitze, hatte ich das Bedürfnis auch meine Eichel entsprechend zu schmücken.
    Gar nicht so einfach etwas zu finden, zumal wenn die Anforderungen an Material, Passform und Gewicht, recht hoch sind.
    Doch hier bei MEO wurde ich fündig.

    Ich wollte einen Eichelring welchen ich, wie meine Cockringe, täglich tragen kann.
    Nicht nur beim Sex mit meiner Frau, auch im Alltag.

    Die Erfahrung zeigt, das bereits wenige mm, entscheidend den Trage-Komfort beeinflussen können.
    Mein Schwanz und auch die Eichel haben, ich würde sagen eine normale Größe bis minimal größer.
    Ich habe den Eichelring in Größe 25 mm bestellt.
    Und, wie ich es befürchtet hatte, hält dieser ohne eine Erektion bei mir nicht.
    Der Schwanz muss bei mir zumindest eine leichte Erektion haben, dann ist alles ok und die Eichel wird verdammt groß,
    berührungsempfindlich und .... macht verdammt viel Spaß. Auch ihr G-Punkt erfreut sich entsprechend an dem Ring.
    ABER, ich wollte diesen traumhaften Ring auch im Alltag benutzen und mich an diesem außerordentlich hohem Gewicht erfreuen.
    Nun habe ich mir einen Gummi O-Ring in 22 mm Durchmesser und 5 mm Materialstärke zugelegt und trage diesen in der Eichelfurche,
    den eigentlichen Eichelring direkt dahinter.
    Ergebnis:
    Der schwere Eichelring sitzt perfekt und hat in keinster Weise die Möglichkeit über den O-Ring und Eichel abzurutschen.
    Egal wie kalt es auch draussen ist :-) der Ring bleibt da wo er ist.
    Durch die Dicke des Rings wird die Vorhaut kontinuierlich zurückgehalten, was zusätzlich beim Tragen im Alltag und beim Sex, an den Ring erinnert.
    Je nach Hose ist, zumal wenn man auf einen Slip verzichtet, der dicke Ring bei genauer Betrachtung, leicht sichtbar.

    Alles in Allem - ein Traum!

    • 3 af 3 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Anello fallico

    Donut Cockring ROYAL è un anello fallico di una certa dimensione, consistente, forte e decisa di ben 5 cm, una misura large. Il materiale con cui è realizzato è acciaio inox pieno, dirompente nel peso e al tatto, è un anello fallico molto presente, capace di farvi avere erezioni durature e impressionanti. Donut Cockring ROYAL è un anello fallico ideale per l'utente esperto che desidera un look elegante, moderno e da dominatore incontrastato. E' molto comodo e confortevole e si indossa facilmente, portandolo alla base del pene e sotto i testicoli. Il materiarle di cui è composto è acciaio inossidabile, non poroso, igienico, facile da sterilizzare, sensibile alla temperatura e resistente agli urti. Potrete portare il gioco ad un livello successivo con delle variazioni termiche sensibili, riscaldandolo con acqua calda o raffreddandolo in frigorifero. Mostrarsi con questo Cock Ring restituirà un immagine bdsm impressionante, e il suo peso sarà percepito in maniera totalizzante.

    • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    5 stars

    This ring has the weight to give a that heavy tug to the tip of my cock that I love. I have worn it for days as the fit is just quite comfortable. I'm going to order two more to give even more weight.

    • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Super geiler Cockring

    Super geiler Cockring. Ich trage ich fast durchgehend! Die abgerundete Form sitzt perfekt und schneidet nicht ein. Zudem sorgt die schwere Qualität für ein sexy Gefühl. Sehr empfehlenswert!!!

    • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    My favorite cockring

    This quickly became my favorite cockring, after putting it on the style and shine looked like they were made for me!

    • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Great ring

    Great ring! This is my second one. I wanted another one just like it, I tend to lose or misplace them. Everyone likes the interesting look of this one, I get lots of compliments. Good fit!

    • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

    Skriv din egen anmeldelse

    Cockring Donut ROYAL: penisring, glansring og testikelvægt

    Cockring Donut ROYAL: penisring, glansring og testikelvægt

    Donutringene i rustfrit stål af høj kvalitet fra MEO kan bruges som penisring, pikring, glansring eller endda som testikelvægt, afhængigt af størrelsen. Uanset om det er for at få en hård erektion, en fyldig glans, mere nydelse under sex eller for at strække pungen: her hos MEO finder du det største udvalg af donut-pikringe.

    Skriv din egen anmeldelse

    Andre kunder købte også:

    30 andre varer i samme kategori: