Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Penispropper

Nyhedsbrev

Fleksibelt prinsescepter med massagebolde

Uanset om du er nybegynder eller professionel, giver vores fleksible princescepter med kugler den ultimative stimulering til urethral penetration.

Mere information

1037/00

tilgængelig

    Mere information

    Uanset om du er nybegynder eller professionel, giver vores fleksible prince sceptre med kugler den ultimative stimulering til urinrørspenetration.

     

    Vores princescepter er et særligt indviklet udformet penisplug, der ikke kun imponerer med sin særlige form, men også med sin fleksibilitet, sin imponerende evne til at tilpasse sig enhver anatomisk kurve. Det gør ikke kun indføringen lettere, men gør også, at vores prinsescepter kan bæres i længere tid.

     

    Vores dilatator har i alt tolv kugler af rustfrit stål på ca. 6 mm og 8 mm ø, som er fastgjort til et let fleksibelt skaft. Disse "massagekugler" skaber en utrolig intens fornemmelse, som overføres dybt inde i dig ved hver bevægelse.

    Denne prince sceptre er et specielt udviklet urinrørslegetøj, der er designet til at være perfekt til begyndere og avancerede brugere. Vi har udstyret vores prinsescepter med en glansring for at garantere optimalt hold (let udskiftelig, i to universelle størrelser: 25 mm og 30 mm).

    Takket være den maksimale længde på 130 mm (hvoraf ca. 115 mm kan indsættes) kan vi også opfylde mere ekstreme ønsker. Maksimal komfort, fleksibilitet og en perfekt længde kendetegner dette legetøj. En eksotisk detalje: et safirfarvet glas, der giver et tiltalende udseende.


    Dette princescepter er fremstillet af en medicinsk stållegering ved hjælp af en CNC-proces og giver mulighed for gradvis indføring og er også velegnet til mindre erfarne brugere. Den fleksible form, glansringen og den usædvanlige form sikrer, at prinsescepteret sidder sikkert på plads under samleje.

     

    Hygiejne: Der skal bruges VERYDEEP glidecreme til indføring. Brug VERYCLEAN-spray til forudgående desinfektion.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Servizio impeccabile...

    Servizio sempre veloce e puntuale, prodotti di qualità, prezzi più che ragionevoli. Che altro si può chiedere?

      Evaluering 

      Super agréable à porter

      Super agréable à porter même sous un vêtement j'aime sa flexibilité, les boules de deux tailles,son poids, pas de sensation de douleur ou irritation. un beau jouet pour la bite ;)

      • 3 af 3 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

      Skriv din egen anmeldelse

      Fleksibelt prinsescepter med massagebolde

      Fleksibelt prinsescepter med massagebolde

      Uanset om du er nybegynder eller professionel, giver vores fleksible princescepter med kugler den ultimative stimulering til urethral penetration.

      Skriv din egen anmeldelse

      Andre kunder købte også:

      30 andre varer i samme kategori: