Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Masker af neopren

Nyhedsbrev

Neopren-maske

Vores neoprenmaske er den perfekte måde for en dom eller dominatrix at forvandle deres slave til et personligt objekt for nydelse. Det aftagelige bind for øjnene og mundbindet gør det muligt at kontrollere partnerens sanser efter ønske. At se eller ikke at se? Tale eller nyde i stilhed? Det er dig, der bestemmer.

Mere information

3552/00

tilgængelig

    Mere information

    Neoprenmaske med aftageligt bind for øjnene og mundbind.

    Vores neoprenmaske er den perfekte måde for en dom eller dominatrix at forvandle deres slave til et personligt lystobjekt. Det aftagelige blindfold og mundbindet gør det muligt at kontrollere partnerens sanser efter behag. At se eller ikke at se? Tale eller nyde i stilhed? Du bestemmer.

    Masken er lavet af elastisk, behageligt og åndbart neopren og tilpasser sig de fleste hovedformer. Den er så behagelig, at den kan bæres i lange perioder - ideel til længerevarende BDSM-sessioner. Kombiner neoprenmasken med andet BDSM-tilbehør som paddles, piske og håndjern for at fuldende din oplevelse!

    Neoprenmasken med aftageligt mundbind er ideel til anonym, passiv oralsex:

    Ved at dække ansigtet helt giver neoprenmasken en høj grad af anonymitet, hvilket både kan være psykologisk stimulerende og give mulighed for en mere intens oplevelse. Særligt tiltalende er det aftagelige mundbind, som gør det muligt for slaven at være oralt aktiv, mens resten af ansigtet forbliver dækket. Dette intensiverer følelsen af underkastelse og fokus på selve handlingen. Desuden sikrer det behagelige, elastiske neoprenmateriale en høj bærekomfort, selv over længere tid. Desuden kan øjenmasken begrænse synet og dermed øge koncentrationen om blowjobbet, hvilket kan øge intensiteten for den aktive partner. Alt i alt tilbyder denne neoprenmaske en unik kombination af anonymitet, komfort og sensuel oplevelse, som er ideel til passiv oralsex.

    Er du på udkig efter det perfekte materiale til din BDSM-maske? Neopren kan være lige det, du leder efter. Masker lavet af neopren har en række fordele i forhold til traditionelle læder- eller latexmasker, hvilket gør dem til det ideelle valg for mange.

    Komfort og tilpasningsevne: Neopren er kendt for sin strækbarhed og tilpasningsevne. I modsætning til læder, som ofte kan være stift og snærende, former neopren sig blidt efter hovedets konturer uden at klemme eller snøre. Det betyder, at neoprenmasker kan bæres komfortabelt i lange perioder, hvilket gør dem ideelle til længerevarende BDSM-sessioner.

    Åndbarhed: En anden fordel ved neopren er dens åndbarhed. Mens latex og nogle gange læder har en tendens til at holde på varmen, hvilket kan føre til overdreven varme og ubehag, giver neopren mulighed for bedre luftcirkulation. Det gør neoprenmasker særligt behagelige under mere intense aktiviteter.

    Plejevenlighed: Neopren er også overlegen, når det gælder pleje og rengøring. Det er let at rengøre og tørrer hurtigt i modsætning til læder, som kræver særlige rengøringsmidler og pleje for at bevare sin kvalitet. Latex kan også være krævende at pleje og kræver ofte særlig behandling for at bevare sin glans og elasticitet.

    Allergivenlige egenskaber: For folk med følsom hud eller allergi er neopren ofte et bedre valg. Mens latex ofte forårsager allergiske reaktioner, er neopren normalt allergivenligt og hudvenligt.

    Alt i alt tilbyder neopren en fremragende balance mellem komfort, funktionalitet og stil, hvilket gør det til et fremragende valg for alle, der leder efter et alternativ til læder- og latexmasker. Uanset om du er ny på BDSM-scenen eller allerede har erfaring, kan en neoprenmaske være lige det, du har brug for til at udleve dine bedste fantasier.

    Flere detaljer:

    • Neoprenmaske med aftagelig øjenmaske og mundbind
    • Størrelse: One size, halsomkreds op til ca. 46 cm.
    • Materiale: Neopren

    Download

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Love it!

    This was a great addition to our hood assortment my girlfriend and I have and we both enjoyed this hood so much we want to get another one so we can both wear one at the same time. We added our favorite ball gag and it made the playtime even better.

    • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Schöne Maske

    Leichtes An- und Ausziehen. Einfach zu reinigen. Der Druck auf das Kinn ist etwas gewöhnungsbedürftig, beeinträchtigt den Langzeitgebrauch aber nicht

    • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Awesome and Comfortable

    Fits great nice and snug

    • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

    Skriv din egen anmeldelse

    Neopren-maske

    Neopren-maske

    Vores neoprenmaske er den perfekte måde for en dom eller dominatrix at forvandle deres slave til et personligt objekt for nydelse. Det aftagelige bind for øjnene og mundbindet gør det muligt at kontrollere partnerens sanser efter ønske. At se eller ikke at se? Tale eller nyde i stilhed? Det er dig, der bestemmer.

    Skriv din egen anmeldelse

    Andre kunder købte også:

    14 andre varer i samme kategori: