Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Fisting gel

Nyhedsbrev

Slam Dunk Original - Smøremiddel til fisting

Ny

Slam Dunk Original er en glidecreme med maksimal smøreevne og er perfekt til hardcore analsex, fisting og store dildoer. Slam Dunk Original er udviklet gennem flere års intensivt udviklingsarbejde og talrige tests og afprøvninger med forskellige kombinationer af ingredienser. Og resultatet? En sensationel, unik glidecreme!

Mere information

tilgængelig

    Mere information

    Slam Dunk Original er en glidecreme med maksimal smøreevne og er perfekt til hardcore analsex, fisting og store dildoer. Slam Dunk Original er udviklet gennem flere års intensivt udviklingsarbejde og talrige tests og afprøvninger med forskellige kombinationer af ingredienser. Og resultatet? Et sensationelt, unikt smøremiddel!

    Slam Dunk Original skiller sig ud fra de sædvanlige fisting-cremer på markedet takket være sin karakteristiske formel og giver langvarig smøring uden at tørre ud - en klar fordel i forhold til konventionelle vandbaserede smøremidler. Samtidig er Slam Dunk Original lettere at rengøre efter brug end de fleste smøremidler, der indeholder olie.

    Slam Dunk Original - fisting smøremiddel:

    • Specielt udviklet til fisting og ekstrem analsex.
    • Resultatet af mange års intensiv testning og udvikling.
    • Absolut realistisk og uden at være for bedøvende.
    • Holder længe uden at tørre ud.
    • Nemmere at rengøre end de fleste oliebaserede glidecremer.
    • Føles som en perfekt blanding af J-Lube og Crisco.
    • Indeholder nellikeolie, der giver en prikkende og let bedøvende fornemmelse.
    • Fås i forskellige størrelser, afhængigt af individuelle behov.
    • Forsigtig: Ikke egnet til latexkondomer.
    • Fremstillet af omhyggeligt udvalgte ingredienser af høj kvalitet.


    Slam Dunk Original er det ideelle smøremiddel til fisting, ekstrem analsex eller onani. Takket være den innovative formel i dette smøremiddel, som ikke bedøver, får begge parter maksimal nydelse og stimulering under sex. Slam Dunk Original føles som en perfekt blanding af J-Lube og Crisco og indeholder også nellikeolie, som giver en let bedøvelse af anus og en behagelig prikkende fornemmelse.

    Det hemmelige våben til intens analsex: SLAM DUNK!

    Slam Dunk er specielt udviklet til fisting og intens analsex. Den er ekstremt glat og langtidsholdbar, hvilket giver nem og behagelig penetration selv under længere sessioner. Den unikke formulering får anus til at slappe af uden at bedøve den helt, så begge parter oplever maksimal stimulering og nydelse. Desuden giver nellikeolien, som den indeholder, en behagelig prikkende fornemmelse og en let bedøvelse, der gør indtrængningen lettere. Efter brug er Slam Dunk let at vaske af, for i modsætning til mange oliebaserede glidecremer er Slam Dunk vandopløselig. Slam Dunk fås i forskellige størrelser, så der er et passende produkt til ethvert behov.

    Det skal dog bemærkes, at Slam Dunk på trods af sine mange fordele ikke bør bruges sammen med latexkondomer. For mere sikker sex anbefaler vi derfor en passende vandbaseret glidecreme, f.eks. Aquameo fra MEO.

    Yderligere detaljer:

    • Slam Dunk Original - personlig smøremiddel til anal fisting
    • Fås i forskellige størrelser: SLAM DUNK - Original 237 ml / 8 fl.oz., SLAM DUNK - Original 473 ml / 16 fl.oz., SLAM DUNK - Original 768 ml / 26 fl.oz.
    • Bemærk venligst: Ikke egnet til latexkondomer.
    • Ingredienser (INCI): Hydrogeneret olie, polyethylenpolymer, dispergeringsmiddel, mineralolie, destilleret vand, nellikeolie
    • MEO er et varemærke tilhørende MEO i Tyskland. Alle andre mærkenavne, logoer og varemærker tilhører deres respektive ejere.
    • Fremstillet i USA.
    • Slam Dunk er et oliebaseret smøremiddel. Oliebaserede glidecremer kan medføre, at sexlegetøj af silikone slides hurtigere. Vi fraråder derfor generelt at bruge oliebaserede glidecremer sammen med sexlegetøj af silikone. Det er mere sikkert at vælge en vandbaseret glidecreme som Aquameo i dette tilfælde. Det er dog altid tilrådeligt at tjekke sexlegetøjsproducentens specifikke plejeanvisninger.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Puissant

    Top crème des sensations fortes , vous la sentez pendant des heures après ça vous donne une sensation de chauffe jusqu’au petit matin… excellent produit

      Evaluering 

      Smooth and slippery

      Good lube best I've tried so far, and I've tried a few

        Evaluering 

        Buon prodotto

        Prodotto ottimo. Non unge e fa ben scivolare

          Evaluering 

          Gut

          Ich habe das Gleitmittel schon mehrmals gekauft und kenne es.
          Sehr gute Qualität.
          Hält sehr lange alles schön gleitfähig.
          Kann ich nur empfehlen

            Evaluering 

            Sehr geil

            Klasse das Zeug, schmiert und flutsch gut und hält eine Weile.

              Skriv din egen anmeldelse

              Slam Dunk Original - Smøremiddel til fisting

              Slam Dunk Original - Smøremiddel til fisting

              Slam Dunk Original er en glidecreme med maksimal smøreevne og er perfekt til hardcore analsex, fisting og store dildoer. Slam Dunk Original er udviklet gennem flere års intensivt udviklingsarbejde og talrige tests og afprøvninger med forskellige kombinationer af ingredienser. Og resultatet? En sensationel, unik glidecreme!

              Skriv din egen anmeldelse

              Andre kunder købte også:

              19 andre varer i samme kategori: