Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Bondage-reb

Nyhedsbrev

Bondage-reb i lilla bomuld - professionelt BDSM-reb - lilla

Venner af fængslende lyst får det helt særlige tilbehør til erotiske, dominerende øjeblikke med et lilla bomuldsbondage-reb. Med vores professionelle BDSM-reb kan dine længe ønskede bondagefantasier endelig blive til virkelighed. Det professionelle reb har også en høj trækstyrke og er ekstremt robust; enderne af rebet er forseglet med endehætter. Fås i forskellige farver og

Mere information

tilgængelig

    Mere information

    Det pink bondage-reb er lavet af 100 % bomuld, som er flettet på en indviklet måde. Derfor skærer det ikke ind i huden og er behageligt, selv når det bruges til længerevarende bondage. Det professionelle reb har også en høj trækstyrke og er ekstremt robust; enderne af rebet er forseglet med endestykker. Fås i forskellige farver og i længder på 5, 10 og 20 meter.

     

    Den rigtige reblængde til bondage:

     

    Det hele afhænger af din fantasi og dine intentioner. Når du køber et bondage-reb, skal du først og fremmest spørge dig selv om én ting: Hvad skal det bruges til? Til at binde med, selvfølgelig. Men hvad vil du binde? Korte reb på fem meter er særligt velegnede til at binde hænder eller fødder med. Vil du binde din partner fast til sengen eller stolen? Så er et mellemlangt reb på ti meter det bedste valg. Bondage-reb med en længde på 20 meter kræver lidt mere arbejde, da de giver dig mulighed for at binde din partner helt fast. Men det kræver også en vis erfaring. De kunstfærdige bondage-teknikker, der kommer ud af det, er så meget desto mere imponerende. Den rigtige længde afhænger derfor af, hvordan og hvem du binder. Men hvis du tager fejl, er det ikke så slemt. Overskydende bondagereb kan blot sammenflettes (vikles rundt om et andet reb flere gange, så det ikke bare hænger ned), og bondagereb, der er for kort, kan forlænges med et andet reb, så man blot kan fortsætte med at binde op.

     

    Bondagerebet fra MEO gør det nemt og hurtigt at lave stimulerende bondage. Rebet af høj kvalitet er behageligt blødt og derfor også velegnet til følsom hud. Det har en fremragende trækstyrke, og i modsætning til mange andre reb behøver det ikke at blive forbehandlet, så det kan bruges på bar hud uden at kradse. Bondagerebet kan knyttes stramt og sikkert og er meget kunstfærdigt udformet.

     

    Selv om bondage kan udføres med håndjern, lædermanchetter eller kæder, forbinder de fleste mennesker primært begrebet "bondage" med erotisk bondage med reb. Fra hånd- og fodbindinger til helkropsbindinger og japansk bondagekunst kan en bred vifte af forskellige bondagepraksisser realiseres med bondage-reb.

     

    Højdepunkter:

     

    • Flettet bondage-reb lavet af den bedste bomuld
    • Topkvalitet: Til bondagekunst af særlig ædel karakter.
    • Must-have for begyndere og professionelle: Til hurtig, effektiv bondage eller bondage i Shibari-stil.
    • Behagelig overfladestruktur: Føles blødt på huden - selv under længere bondage-sessioner.

     

    Hvad er det særlige ved bondage-rebet?

     

    Dette bondage-reb af høj kvalitet giver dig mulighed for at udleve dine bondage-fantasier med din partner uden hæmninger. Det smukke bondage-reb er velegnet til både bondage-begyndere og bondage-professionelle, der ønsker at realisere kunstneriske bondage-teknikker. Rebet med det elegante udseende er rivefast og holdbart, men føles meget behageligt på huden. Det skærer ikke ubehageligt - selv ikke under længere sessioner! Begge ender af rebet er forseglet med endestykker, som gør bondage-rebet mere holdbart og forhindrer flosseri.

     

    Den sensuelle bondage af din partner er ikke kun en spændende leg med lyst og dominans, men også en meget spændende visuel oplevelse. Ikke kun fordi sub'ens bevægelsesfrihed er begrænset, men afhængigt af knudekunsten kan der også sættes særligt fokus på f.eks. bryster, balder, vagina eller penis.

     

    Hvilket tilbehør kan anbefales?

     

    Rope Master er helt sikkert det mest sofistikerede og effektive tilbehør til bondage med reb! Rope Master er en analkrog (det lyder værre, end det er) lavet af stål. Et fantastisk tilbehør til at tilføje en erotisk-dominerende komponent til din bondage-session. Med sin kugle stimulerer analkrogen specifikt de anale nydelsesnerver og tilbyder også en nem fikseringsmulighed. Træk i bondage-rebet eller gennem analkrogens åbning for at binde din partner på en hurtig, men meget effektiv måde. Klik her for mere information.

     

    Flere detaljer:

     

    • Bondage-reb
    • Fås i tre længder: 5 meter, 10 meter og 20 meter
    • Diameter: 10 mm
    • Reb fremstillet af bomuld af høj kvalitet
    • Flossesikre ender
    • En anden fordel ved MEO®-bondage-rebene er, at de er nemme at vaske. Det betyder, at du kan tage dit bondage-reb med til en BDSM-session eller i en klub og derefter rengøre det igen meget nemt.
    • Vi fremstiller bondagerebene i forskellige farver.

     

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    German quality

    Tie up your girl, it's strong, and attractive. Will get another's one in pink eventually.

      Evaluering 

      Vielseitig einsetzbar

      Das Seil ist tatsächlich sehr gut und auch dehnbar. Lässt sich vielseitig beim Bondage einsetzen

        Evaluering 

        Pas mal

        Cordage de bonne qualité

          Evaluering 

          Smooth and stable

          We’re new to rope play, but this rope makes it easy. It is soft to the touch, so it is comfortable sliding on skin. It also offers the right amount of give under tension to make it easy to tie a harness that stays comfortably tight without the addition of more tension than seems pleasant.

            Evaluering 

            Morbide e sensuali


            Noi le abbiamo trovate perfette.

              Skriv din egen anmeldelse

              Bondage-reb i lilla bomuld - professionelt BDSM-reb - lilla

              Bondage-reb i lilla bomuld - professionelt BDSM-reb - lilla

              Venner af fængslende lyst får det helt særlige tilbehør til erotiske, dominerende øjeblikke med et lilla bomuldsbondage-reb. Med vores professionelle BDSM-reb kan dine længe ønskede bondagefantasier endelig blive til virkelighed. Det professionelle reb har også en høj trækstyrke og er ekstremt robust; enderne af rebet er forseglet med endehætter. Fås i forskellige farver og

              Skriv din egen anmeldelse

              Andre kunder købte også:

              20 andre varer i samme kategori: