Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

BDSM-møbler og sexmøbler

Nyhedsbrev

Andrew's Cross BDSM - sort - polstret

Et Andreaskors eller BDSM-kors er det perfekte tilbehør, når det gælder ultimativ bondage! Det innovative Andreaskors 2.0 fra MEO har ikke meget til fælles med de originale bondage-kors i træ, bortset fra grundformen.

Mere information

3283/00

$1,675.90


-$558.67

$1,117.23

plus forsendelsesomkostninger

Tilgængelig inden længe

  Mere information

  Et Andreaskors eller BDSM-kors er det perfekte tilbehør, når det gælder ultimativ bondage! Det innovative Andreaskors 2.0 fra MEO har ikke meget til fælles med de originale bondage-kors i træ, bortset fra den grundlæggende form. Vores Andreaskors er polstret og beklædt med imiteret læder af høj kvalitet. Takket være stål-træ-konstruktionen er dette Andreaskors ekstremt stabilt, modstandsdygtigt og sikkert at bruge i bondage. Brugen af materialer af høj kvalitet og den gennemtænkte konstruktion gør vores Andreaskors til et sikkert og universelt anvendeligt BDSM-møbel. Andreaskorset 2.0 passer til alle kropsstørrelser og vægtklasser og er konstrueret til privat brug og også til professionelle BDSM-studier.

  Glæden ved underkastelse:

  For brugeren er Andreaskorset først og fremmest kendetegnet ved den fuldstændige bondage og den deraf følgende immobilitet. Den passive partner er fuldstændig prisgivet Top og kan næsten ikke bevæge sig. Når man er bundet til Andreaskorset, vil man meget hurtigt opdage, at man er fuldstændig prisgivet sin partner i denne stilling. Både hovedet og hele overkroppen er frit tilgængelige for Top og kan stimuleres eller straffes. Situationen er den samme med kønsdelene. De spredte ben kan ikke lukkes, så enhver manipulation af kønsdelene er mulig.

  Hvad er det særlige ved dette BDSM-Andreaskors?

  Ud over BDSM-møbler som bure, piller og meget andet, producerer vi også dette praktiske Andreaskors med stativ. Vores BDSM-Andreaskors er et tidløst, demonterbart Andreaskors til fritstående brug uden vægmontering. Det perfekte Andreaskors til alle behov og alle rumstørrelser. Sammenlignet med lignende produkter lader dette Andreaskors intet tilbage at ønske, uanset om Andreaskorset bruges privat eller i et professionelt BDSM-studie. Den stabile base gør det muligt at placere dette Andreaskors frit i rummet, så det kan bruges fra alle sider. Naturligvis kan mange BDSM-tilbehør fra MEO-sortimentet fastgøres til fastholdelseskorset. Da vores Andreaskors er beklædt med hygiejnisk imiteret læder, er det nemt at rengøre efter en bondage-session (kropsvæsker, stearin, glidecreme, olier osv.). Andreaskorset leveres adskilt, diskret og sikkert emballeret. Samlingen er meget nem, og vores bondage Andreaskors er klar til brug inden for 3 minutter. Efter brug kan Andreaskorset hurtigt skilles ad og opbevares diskret i et skab eller under sengen.

  Hvordan bruger jeg et Andreaskors tilbondage?

  Andreaskorset har integrerede anordninger til at fastholde den underdanige partner. Det kan gøres med lædermanchetter, håndjern eller reb. Der er ingen grænser for din fantasi. Der er kun én grænse: tiden! Enhver slave har fysiske grænser, og de kan udforskes på vidunderlig vis under bondage på Andreaskorset. At stå med spredte ben er allerede en udfordring, og at sprede armene opad er også lidt mere ubehageligt. Derudover bliver armene tungere og tungere af sig selv, fordi blodet langsomt strømmer tilbage ned i kroppen. Følelsesløshed er resultatet. Det er derfor, du skal vælge hånd- og fodjern af høj kvalitet. Vi anbefaler vores specielle håndmanchetter 9885 (klik her) - samt vores fodmanchetter fra BLACK BERLIN -serien.

  Nu er slaven fikseret - og hvad så nu? Ja, nu begynder den rigtige BDSM-session for alvor. Du kan uhindret udforske kroppen og stimulere de erogene zoner i overensstemmelse hermed. Hvis slaven er fikseret med ansigtet mod Andreaskorset, kan du selvfølgelig også lægge op til en spanking- og/eller piskesession. Det er vigtigt, at du er opmærksom på din slaves tegn. Husk safewordet på forhånd og bed om det, hvis deter nødvendigt.

  Hvad er et BDSM Andreaskors?

  Det findes ved enhver jernbaneoverskæring og er også nævnt i Bibelen: Andreaskorset! Andreaskorset i forbindelse med bondage er et X-formet kors (ofte bare kaldet et kors) i menneskestørrelse. Det er opkaldt efter apostlen Andreas, som siges at være blevet dømt til døden ved korsfæstelse på et X-formet kors omkring år 60 e.Kr. Et Andreaskors i bondage er normalt lavet af træ eller metal og tjener til at fiksere den passive partner (bund eller slave). Den passive partners for- eller bagside er frit tilgængelig for den aktive partner, Top, og ekstremiteterne er spredte og fikserede.

  Yderligere oplysninger:

  • Andreaskors med stativ
  • Materiale: metal, træ, polstring, imiteret læder
  • Monteringsmateriale inkluderet
  • Har flere fastgørelsespunkter.
  • Højden er 202 cm med et grundareal på ca. 1 m²
  • Da slaven også står med fødderne i gulvet under fikseringen på Andreaskorset, er der næsten ingen risici ved denne type fiksering. Man skal dog være opmærksom på blodcirkulationen i armene, som kan stoppe, hvis slaven er fikseret for længe.
  • Andreaskorset er nu standardudstyr i alle dominatrixstudier. Mange swingerklubber har også specielt udstyrede BDSM-rum med et Andreaskors. Oftere og oftere kan man også finde et bondage-kors i private soveværelser. Når en slave er fastgjort til trællekorset, må han aldrig være alene. Selv ellers trivielle problemer kan få alvorlige konsekvenser, hvis de løses på denne måde. Folk med astma eller hjerteproblemer bør generelt afholde sig fra at blive bundet til Andreaskorset.
  • Synonymer: Andreaskors BDSM - BDSM møbler - BDSM kors - Bondage kors - Andreaskors SM

  Dette vil måske også interessere dig:

  KUNDEANMELDELSER

  Evaluering 

  Professionell

  Professionelle Qualität und sehr edel gemacht.

  • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

  Skriv din egen anmeldelse

  Andrew's Cross BDSM - sort - polstret

  Andrew's Cross BDSM - sort - polstret

  Et Andreaskors eller BDSM-kors er det perfekte tilbehør, når det gælder ultimativ bondage! Det innovative Andreaskors 2.0 fra MEO har ikke meget til fælles med de originale bondage-kors i træ, bortset fra grundformen.

  Skriv din egen anmeldelse

  30 andre varer i samme kategori: