Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

BDSM-møbler og sexmøbler

Nyhedsbrev

Andrew's Cross BDSM - sort - polstret

Et Andreaskors eller BDSM-kors er det perfekte tilbehør, når det gælder ultimativ bondage! Det innovative Andreaskors 2.0 fra MEO har ikke meget til fælles med de originale bondage-kors i træ, bortset fra grundformen.

Mere information

3283/00

$1,674.05


-$558.05

$1,116.00

plus forsendelsesomkostninger

Tilgængelig inden længe

  Mere information

  Et Andreaskors eller BDSM-kors er det perfekte tilbehør, når det gælder ultimativ bondage! Men bortset fra den grundlæggende form har det innovative Andreaskors 2.0 fra MEO ikke længere meget til fælles med de oprindelige bondage-kors i træ. Vores Andreaskors er polstret og beklædt med imiteret læder af høj kvalitet. Takket være stål- og trækonstruktionen er dette Andreaskors ekstremt stabilt, modstandsdygtigt og sikkert at bruge i bondage. Brugen af materialer af høj kvalitet og det gennemtænkte design gør vores Andreaskors til et sikkert og universelt anvendeligt BDSM-møbel. Vores Andreaskors 2.0 passer til alle kropsstørrelser og vægtklasser og er designet til privat brug såvel som i professionelle BDSM-studier.

  Nydelsen ved underkastelse:

  For brugeren er Andreaskorset først og fremmest kendetegnet ved den fuldstændige bondage og den deraf følgende ubevægelighed. Den passive partner er fuldstændig prisgivet toppen og kan næsten ikke bevæge sig. Når du bliver bundet til Andreaskorset, vil du meget hurtigt indse, at du er fuldstændig i din partners vold i denne stilling. Både hovedet og hele overkroppen er frit tilgængeligt for den øverste og kan stimuleres eller straffes. Situationen er den samme med kønsdelene. De spredte ben kan ikke lukkes, så enhver manipulation af kønsorganerne er mulig.

  Hvad er så specielt ved dette BDSM Andreaskors?

  Ud over BDSM-møbler som bure, pyloner og meget andet fremstiller vi også dette praktiske Andreaskors med stativ. Vores BDSM Andreaskors er et tidløst, aftageligt Andreaskors til fritstående brug uden vægmontering. Det perfekte Andreaskors til ethvert behov og enhver rumstørrelse. Sammenlignet med lignende produkter lader dette Andreaskors intet tilbage at ønske, uanset om Andreaskorset bruges privat eller i et professionelt BDSM-studie. Den stabile base gør det muligt at placere dette Andreaskors hvor som helst i rummet, så det kan bruges fra alle sider. Selvfølgelig kan mange BDSM-tilbehør fra MEO-sortimentet fastgøres til korset. Da vores Andreaskors er beklædt med hygiejnisk kunstlæder, er det nemt at rengøre efter en bondagesession (kropsvæsker, stearin, smøremidler, olier osv.). Andreaskorset leveres adskilt, diskret og sikkert emballeret. Samlingen er ekstremt enkel, og vores bondage Andreaskors er klar til brug inden for 3 minutter. Efter brug kan Andreaskorset hurtigt skilles ad og diskret gemmes væk i klædeskabet eller under sengen.

  Hvordan bruger jeg et Andreaskors til bondage?

  Andreaskorset har integrerede anordninger til at fastholde den underdanige partner. Det kan gøres med lædermanchetter, håndjern eller reb. Der er ingen grænser for din fantasi. Der er kun én grænse: tid! Alle slaver har fysiske grænser, og de kan udforskes på vidunderlig vis under bondage på Andreaskorset. Det er allerede en udfordring at stå med spredte ben, og det er endnu mere ubehageligt at sprede armene opad. Desuden bliver armene tungere og tungere af sig selv, når blodet langsomt strømmer ned i kroppen igen. Følelsesløshed er resultatet. Netop derfor bør du vælge håndjern og ankelmanchetter af høj kvalitet. Vi anbefaler vores specielle håndjern 9885 (klik her) - samt vores ankelmanchetter fra Black Berlin-serien.

  Nu er slaven fastspændt - og hvad så nu? Ja, nu begynder den egentlige BDSM-session for alvor. Du kan uhindret udforske kroppen og stimulere de erogene zoner efter behov. Hvis slaven er fikseret med ansigtet mod Andreaskorset, kan du selvfølgelig også indsætte en spanking- og/eller piskesession. Det er vigtigt, at du er opmærksom på din slaves signaler. Mind dig selv om safewordet på forhånd og spørg om det, hvis det er nødvendigt.

  Hvad er et BDSM Andreaskors?

  Det kan ses ved enhver jernbaneoverskæring og er også nævnt i Bibelen: Andreaskorset! Andreaskorset er i bondage-sammenhæng et X-formet kors i menneskestørrelse (ofte bare kaldet et kors). Det er opkaldt efter apostlen Andreas, som siges at være blevet dømt til døden ved korsfæstelse på et X-formet kors omkring år 60 e.Kr. Et Andreaskors i bondage er normalt lavet af træ eller metal og bruges til at fastholde den passive partner (bund eller slave). Den passive partners for- eller bagside er frit tilgængelig for den aktive partner, toppen, og ekstremiteterne er spredt ud og fikseret.

  Yderligere detaljer:

  • Andreaskors med stativ
  • Materiale: metal, træ, polstring, imiteret læder
  • Monteringsmateriale medfølger
  • Har flere fastgørelsespunkter.
  • Højden er 202 cm med et grundareal på ca. 1 m²
  • Da slavens fødder er på gulvet, selv når han er fastgjort til Andreaskorset, er der stort set ingen risici ved denne type fastspænding. Du skal dog være opmærksom på blodcirkulationen i armene, som kan stoppe, hvis slaven er fastspændt for længe.
  • Andreaskorset er nu standardudstyr i alle dominatrix-studier. Mange swingerklubber har også specielt udstyrede BDSM-rum med Andreaskors. Man finder også oftere og oftere et bondage-kors i private soveværelser. Hvis en slave er knyttet til korset, bør han aldrig være alene. Selv ellers trivielle problemer kan få alvorlige konsekvenser, hvis de fastholdes på denne måde. Personer med astma eller hjerteproblemer bør generelt afholde sig fra at blive bundet til Andreaskorset.
  • Synonymer: Andreaskors BDSM - BDSM-møbler - BDSM-kors - Bondage-kors - Andreaskors SM

  Dette vil måske også interessere dig:

  KUNDEANMELDELSER

  Evaluering 

  Professionell

  Professionelle Qualität und sehr edel gemacht.

  • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

  Skriv din egen anmeldelse

  Andrew's Cross BDSM - sort - polstret

  Andrew's Cross BDSM - sort - polstret

  Et Andreaskors eller BDSM-kors er det perfekte tilbehør, når det gælder ultimativ bondage! Det innovative Andreaskors 2.0 fra MEO har ikke meget til fælles med de originale bondage-kors i træ, bortset fra grundformen.

  Skriv din egen anmeldelse

  30 andre varer i samme kategori: