Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

BDSM-halsbånd

Nyhedsbrev

BDSM Posture Collar lavet af læder - sort/rød

Oplev den perfekte kombination af stil og magt med vores låsbare Posture Collar af høj kvalitet i sort og rødt læder. Dette BDSM-halsbånd er håndlavet af højkvalitetslæder og har en tæt pasform, der sikrer bærerens hoved og nakke.

Mere information

3331/00

tilgængelig

    Mere information

    Oplev den perfekte kombination af stil og magt med vores låsbare Posture Collar af høj kvalitet i sort og rødt læder. Denne BDSM-krave er håndlavet af læder i høj kvalitet og sidder tæt til for at sikre bærerens hoved og nakke. Farvekombinationen af sort og rød giver vores holdningshalsbånd i læder en særlig tiltalende æstetik og gør det til et ægte blikfang. Dette posture collar giver dig mulighed for at nyde unikke BDSM-oplevelser ved at udøve magt og kontrol over din partner. Oplev et nyt niveau af underkastelse og dominans med vores posture collar i læder!

     

    Hvad er så specielt ved dette holdningshalsbånd i læder?

     

    Der er kun brugt det fineste okselæder til den håndlavede Posture Collar fra MEO ®, hvilket gør kraven særligt robust og sikrer, at den er meget behagelig at have på under bondage. Posture Collar sidder tæt omkring halsen. Posture Collar kan spændes fast med metalspænder, ligesom et bælte, og justeres, så det passer til alle halsstørrelser. Tre integrerede D-ringe i rustfrit stål gør det muligt at integrere Posture Collar optimalt i en bondage-session. Du kan f.eks. fastgøre en guide line, kæder med karabinhager, håndjern eller bondage-reb til den. De højkvalitetsspænder og nitter, vi bruger, med det prægede MEO ®-logo gør vores Posture Collar ikke kun manipulationssikker, men også så holdbar, at den også er ideel til længere og mere intensive BDSM-sessioner. Posture Collar kan låses med små hængelåse ved hjælp af særlige spænder på bagsiden. Der medfølger to hængelåse med samme nøgle og 4 nøgler. Alternativt kan Posture Collar også låses med vores elektroniske tidslås MEOBOND. Du kan også finde matchende læderhåndjern og ankelmanchetter i vores BDSM-butik.

     

    Posture Collar - Den rigtige kropsholdning skal læres!

     

    En posture collar er en læderkrave, der bruges specifikt til BDSM-praksis. Den er mere anatomisk formet, højere og stivere end en normal krave og tvinger bærerens hoved opad, hvilket resulterer i en mere oprejst kropsholdning. Den er også strammere og sidder meget tæt på halsen for at begrænse hovedets bevægelser og opnå en bestemt kropsholdning. I et BDSM-forhold kan en holdningskrave symbolisere underkastelse og dominans. Det kan også bruges som et middel til opdragelse for at tvinge bæreren til at indtage en mere oprejst stilling og være mere lydig. I BDSM-sprog omtales en holdningskrave ofte som en "holdningskrave" eller "dominanskrave". At bære en holdningskrave i læder kan skabe et dybere bånd mellem de involverede, over- og undermennesket.

     

    Hvorfor er en holdningskrave så populær inden for bondage?

     

    Et holdningshalsbånd i læder er særligt populært i BDSM-miljøet, fordi det giver mulighed for at udtrykke dominans og absolut underkastelse. At bære kraven kan være en sensuel oplevelse for bæreren, da den sidder meget stramt og fikserer hoved og nakke kraftigt, hvilket giver en følelse af begrænsning og kontrol. Et BDSM-halsbånd kan også være et klart symbol på den dominerende partner og hjælpe med at etablere kontrol og dominans i forholdet.

     

    Hvordan plejer og rengør jeg posturekraven i læder?

     

    Posture Collar rengøres ganske enkelt med en fugtig klud. For at pleje posturekraven i læder kan du af og til bruge en god læderfedt til glat læder. Det vil holde læderet på Posture Collar særligt smidigt. Kun med den rette pleje vil en læderkrave forblive i optimal stand og være holdbar og slidstærk.

     

    Yderligere oplysninger:

     

    • BDSM-krave til kropsholdning
    • Materiale: læder, rustfrit stål
    • Ekstra høj, polstret krave af robust læder, som placerer og fastholder hovedet.
    • Med dobbelt spændelukning bagpå og tre fastmonterede D-ringe.
    • To ens hængelåse med nøgle og 4 nøgler medfølger.
    • Maksimal højde ca. 17,5 cm, bredde 42 cm
    • Det er vigtigt at bemærke, at posture collars kun bør bruges med samtykke og i overensstemmelse med sikkerhedsforanstaltningerne for at undgå mulige skader eller følelsesmæssig skade. Det er altid vigtigt at kommunikere klart og tydeligt, før man bruger en posture collar, så man sikrer sig, at alle involverede er enige og kender deres grænser.
    • Posture collar eller holdningskrave: Posture collar er den bogstavelige oversættelse af det engelske udtryk "posture collar". Posture collar kan have mange forskellige udformninger, men beskrives typisk som en krave, der tvinger bærerens hoved opad og fremtvinger en mere oprejst kropsholdning.
    • Dominanskrave: Dette udtryk bruges ofte i BDSM-sammenhæng til at beskrive en krave, der bruges i dominans- og underkastelsesscenarier. Et dominanshalsbånd kan fås i mange forskellige stilarter, men er ofte højere og stivere end et traditionelt halsbånd for at tvinge bærerens hoved opad.
    • Slavehalsbånd: Dette udtryk bruges til at beskrive et halsbånd, som bæres af en slave, der tjener en dominerende partner i BDSM-scenen. Slavehalsbåndet kan have forskellige former, men beskrives typisk som et halsbånd, der symboliserer bærerens underkastelse.
    • BDSM-krave: Dette udtryk bruges til at beskrive en krave, der bruges i BDSM som en hjælp til bondage. Bondagehalsbåndet kan have mange forskellige udformninger, men beskrives typisk som et halsbånd, der tvinger bærerens hoved op og begrænser hovedets bevægelser.
    • Bondage-krave: Dette udtryk bruges til at beskrive en krave, der bruges i bondage. Bondage-kraven kan have forskellige former, men beskrives typisk som en krave, der fastholder bærerens hoved og begrænser hovedets bevægelser.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Great Collar. Highly Recommended

    The collar is extremely well made. It is comfortable to wear for extended periods, whilst seriously limiting movement.
    I really enjoyed being led around by my Mistress when wearing in, and having no choice but to look Her in the eye when she slapped my face.

    • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    OMG! This German-made, lockable leather Posture Collar is a game

    Guys, I can't even! This black and red leather Posture Collar I got from MEO is seriously next level!
    It arrived super-fast!!!
    What sets this collar apart is that it's German-made, which screams quality and durability. Trust me, it's built to last!
    The leather is super soft yet sturdy, and it feels ah-mazing on your skin.Now, let's talk about the design. The black and red combo is so fresh!
    And guess what? It's lockable, so you can play securely, knowing there's no escape. How cool is that?
    In short, if you're looking for a stylish, high-quality, and lockable Posture Collar, this German-made masterpiece from MEO is your go-to choice!

    • 3 af 3 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

    Skriv din egen anmeldelse

    BDSM Posture Collar lavet af læder - sort/rød

    BDSM Posture Collar lavet af læder - sort/rød

    Oplev den perfekte kombination af stil og magt med vores låsbare Posture Collar af høj kvalitet i sort og rødt læder. Dette BDSM-halsbånd er håndlavet af højkvalitetslæder og har en tæt pasform, der sikrer bærerens hoved og nakke.

    Skriv din egen anmeldelse

    Andre kunder købte også:

    30 andre varer i samme kategori: