Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Analpropper

Nyhedsbrev

Tunnel anal plug - FUCK SLUT - Butt plug med stopper

Har du lyst til den ultimative anale oplevelse? FUCK SLUT buttplug er en "fuckable" buttplug, der tilpasser sig perfekt til den anale anatomi. Det eneste, der er synligt, er et gabende hul, som er klar til brug!

Mere information

tilgængelig

    Mere information

    Er du klar til den ultimative anale oplevelse? FUCK SLUT analpluggen er en "fuckable" buttplug, der tilpasser sig perfekt til din anale anatomi. Måden, det fungerer på, er meget enkel: Du eller din top fører buttpluggen - med et par dråber AQUAMEO eller vores kunstige sæd CUMSHOT - helt ind i anus. Fuckpluggen er nu fast forankret og kan ikke længere glide ud. Et gabende hul forbliver synligt, og du er klar til videre brug!

     

    Den halvgennemsigtige FUCK SLUT buttplug er udstyret med en anatomisk base for at sikre optimalt hold og stabilitet, når buttpluggen indsættes. Buttpluggen har en særlig spændende form, der spidser lidt til mod spidsen. Sammen med materialets styrke resulterer det i et analsexlegetøj, der er let at indføre og sidder sikkert uden at glide ud.

     

    Vores FUCK SLUT buttplug garanterer dig betagende stimulation kombineret med visheden om, at du er helt åben! Det bedste ved den? Buttpluggen kan endda bruges diskret under normalt tøj 24/7.

     

    Takket være de forskellige størrelser er buttpluggen perfekt til begyndere, avancerede brugere og professionelle. Buttpluggens voluminøse og særligt fyldige design er imponerende og sikrer, at du altid kan mærke den ordentligt. Det, der gør buttpluggen speciel, er dog dens tunnel i fuld længde. Den kan bruges til forskellige former for leg. Uanset om du indsætter en penis, en lang dildo eller et lavementrør eller afprøver pirrende gyldne brusere - lad fantasien få frit løb med den innovative FUCK SLUT buttplug, for åbningen er meget fleksibel! Hvis det er nødvendigt, kan du lukke buttpluggen med en prop!

     

    Med FUCK SLUT buttplug har du mulighed for at vælge mellem 5 størrelser:

     

    • Størrelse S: 70 mm lang, 25 - 32 mm diameter, åbning 20 mm dia
    • Størrelse M: 90 mm lang, 32 - 42 mm diameter, åbning 29 mm ø
    • Størrelse L: 105 mm lang, 37 - 51 mm diameter, åbning 34 mm ø
    • Størrelse XL: 128 mm lang, 46 - 60 mm diameter, åbning 42 mm ø
    • Størrelse XXL: 145 mm lang, 51 - 70 mm diameter, åbning 48 mm ø

     

    Hvad skal jeg ellers være opmærksom på?

     

    FUCK SLUT buttpluggen er lavet af materialer af høj kvalitet. Materialeblandingen skaber et produkt med høj stabilitet, som er absolut kropsvenligt for dig. Før første brug og efter hver brug bør du vaske buttpluggen med varmt vand og mild sæbe og rengøre den med vores VERYCLEAN-spray. Brug et vandbaseret smøremiddel som AQUAMEO eller, for at lade det dryppe ud af buttpluggen, vores smøremiddel (kunstig sæd) CUMSHOT.

     

    Yderligere oplysninger:

     

    • Tunnel anal plug
    • Buttplug med åbning og forseglingsprop
    • Perfect Fit = anatomisk perfekt formet
    • Voluminøst, særligt fyldigt design
    • Materiale: TPE, fri for ftalater
    • Brug venligst kun vandopløselige glidecremer som Aquameo.
    • Matchende plugs er inkluderet i leveringsomfanget!

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Looksee

    With the help of crackstuffers plug I managed to implant myself with the XXL. Unfortunately it wouldn't stay in. Will improve I'm sure with more use. Feels great otherwise.

    • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Sympa à porter

    Dispositif sympa, bien distinct du "buttplug" usuel. Mais attention a bien choisir sa taille: trop gros il est insupportable, trop petit il ne reste pas en place. Le bouchon est utile lors du port prolonger (qui est tout-à-fait possible) ....

    • 1 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Geiler Plug

    Das Material ist einwandfrei und perfekt geeignet. Der Plug lässt sich gut einführen und bleibt da, wo er sein soll. Fällt etwas klein aus nach meinem Gefühl. Ich habe die Größe M jedoch L wäre für mich besser. Kann damit stundenlang laufen ohne dass es herausfällt. Der Stopfen hält auch gut. Kann ich nur empfehlen.

    • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Molto soddisfatto

    Preso in taglia M, pensavo fosse troppo grande ma invece è perfetto. Molto soddisfatto

    • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

    Skriv din egen anmeldelse

    Tunnel anal plug - FUCK SLUT - Butt plug med stopper

    Tunnel anal plug - FUCK SLUT - Butt plug med stopper

    Har du lyst til den ultimative anale oplevelse? FUCK SLUT buttplug er en "fuckable" buttplug, der tilpasser sig perfekt til den anale anatomi. Det eneste, der er synligt, er et gabende hul, som er klar til brug!

    Skriv din egen anmeldelse

    Andre kunder købte også:

    30 andre varer i samme kategori: