Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Analpropper

Nyhedsbrev

Buttplug med nubs

Sæt buttpluggen på, og nyd den langsomt, centimeter for centimeter. Buttpluggen i silikone har mange nubre og strukturer, som giver målrettet stimulering af alle nydelsespunkter. Fordi materialet i den noprede buttplug er glat, er den særlig let at indføre.

Mere information

29,90 €


-65%

10,47 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    Sæt den på, og nyd den langsomt, centimeter for centimeter. Silikone buttpluggen har mange nubre og strukturer, der sikrer målrettet stimulering af alle nydelsespunkter. Da materialet i den noprede butt plug er glat, er den særlig nem at føre ind.

     

    Er du træt af en glat buttplug uden tekstur? Så er denne buttplug med nubs i MEO ® analsexlegetøjs online shop den helt rigtige buttplug for dig.

     

    De utallige stimulerende nubs gør anal nydelse med buttpluggen fra MEO ® til en anal fornøjelse! De blidt afrundede knopper stimulerer og masserer lukkemusklen. En helt fantastisk følelse lige til det sidste. Det kan vi godt love!

     

    Den fleksible buttplug med nubs giver dig den betagende følelse af at blive fyldt til det yderste. Takket være den stærke sugekop kan du endda nyde denne anale nydelse håndfrit og i en lang række stillinger, da størrelserne L og XL nemt kan sættes fast på næsten enhver glat overflade. Så du kan nyde hed solosex eller bruge buttpluggen i kombination med en strap-on til pegging. Alt, hvad du behøver nu, er en stor portion glidecreme.

     

    Hvordan indsætter man en buttplug?

     

    Vil du indsætte en buttplug? Brug kun vandbaserede personlige smøremidler til butt plugs. Smøremidler, der indeholder silikone, vil beskadige materialet. Vi anbefaler smøremidlerne Alphamale eller Aquameo fra MEO®. Vi anbefaler også Extremeo-sprayen. Den gør det lettere at indsætte buttpluggen. Sprayen er det perfekte valg for både begyndere og erfarne elskere af store buttplugs. Takket være de aktive ingredienser, den indeholder, sikrer denne analafslappende spray, at selv meget store dildo er og buttplugs kan indsættes lettere. Extremeo virker uden tab af følelse, reducerer den smertefulde følsomhed i lukkemusklen og hjælper derfor med intens analsex!

    Vores anbefaling til buttplugs:

     

    Du kan kombinere denne buttplug med vores analsele! Du kan bære vores sele til buttplugs komfortabelt og diskret under dine jeans, dit jakkesæt eller dine sportsshorts, uden at nogen får mistanke om din lille hemmelighed. KLIK HER for mere information!

     

     

    Hvilket materiale er buttpluggen med knopper lavet af, og hvordan plejer jeg den?

     

    Denne buttplug med nubs er lavet af silikone af høj kvalitet. Materialet er vidunderligt fleksibelt og glat. Den silikone, vi bruger, er også meget stabil, så din buttplug vil holde i lang tid. Du kan rengøre buttpluggen med nubs med mild sæbe og vand. For grundig hygiejne anbefaler vi også regelmæssig brug af vores VERYCLEAN-spray.

     

    Buttplug med buler - 4 størrelser at vælge imellem:

     

    • SMALL: Længde ca. 9 cm, maksimal diameter ca. 3,2 cm
    • MEDIUM: Længde ca. 12,2 cm, maksimal diameter ca. 4,2 cm
    • LARGE: Længde ca. 15,2 cm, maksimal diameter ca. 5,2 cm
    • X-LARGE: Længde ca. 18 cm, maksimal diameter ca. 6,2 cm

     

    Yderligere detaljer:

     

    • Buttplug med knopper | buttplug med nubre
    • Både mænd og kvinder kan nyde denne buttplug med nubre. Da de indre vægge i anus stimuleres ekstremt af de mange buler, skaber buttpluggen med buler en utrolig intens fornemmelse.
    • For maksimal nydelse anbefaler vi vores Aquameo glidecreme fra vores sexshop.
    • Størrelserne L og XL er udstyret med en stærk sugekop. Takket være sugekoppen klæber buttpluggen med nubs pålideligt til alle glatte overflader. Buttpluggen med nubs er også velegnet til brug i en strap-on-sele.
    • Materiale: 100 % silikone
    • fløjlsblød overflade
    • fleksibel, men alligevel behageligt fast
    • 100 % ftalatfri
    • lugtfri
    • Farver: grøn eller sort
    • I MEO ® online shop finder du buttplugs og analplugs i mange størrelser, farver og former. Lille buttplug eller stor buttplug? Her finder du buttplugs til begyndere og professionelle. Uanset om du leder efter en buttplug i metal, en buttplug i rustfrit stål, en buttplug i glas, en buttplug med ædelsten eller en buttplug i silikone, så finder du med garanti, hvad du leder efter her hos MEO!
    • MEO-shoppen er tilgængelig på følgende sprog: Bulgarsk, kinesisk, dansk, engelsk, estisk, finsk, fransk, græsk, italiensk, japansk, lettisk, litauisk, nederlandsk, polsk, portugisisk, rumænsk, russisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tjekkisk, tysk og ungarsk. Klik på sproget for at besøge butikken på det pågældende sprog.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    forma meravigliosa

    la caratteristica che mi è piaciuta di più è la forma: si inserisce che è una meraviglia!

    • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Je m'attendais à mieux

    Acheté en XL pour avoir un plug un peu fun, j'ai été frustré à la 1ère utilisation. Bien fini et très agréable au touché mais trop souple pour moi. De ce fait, je ne ressent ni son diamètre ni ses picots. De plus, la ventouse n'est pas super efficace.

    Du coup, utilisé qu'une seul fois au déballage et rangé depuis.

    • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Ha una consistenza super morbida ed è molto facile da inserire

    Ha una consistenza super morbida ed è molto facile da inserire

    • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Sehr gutes Gefühl

    Zum Einführen des Butt Plug mit Noppen braucht man ordentlich Gleitcreme, aber wenn er erstmal sitzt, will er dort bleiben wo er hingehört, sehr gutes gefühl!

    • 3 af 3 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Geile Erfahrung

    Hab mir jetzt noch die zweitgrößte Größe bestellt und versuche meinen „Horizont“ zu erweitern. Das Material ist fantastisch und die Noppen Struktur ist absolut geil.

    • 3 af 3 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

    Skriv din egen anmeldelse

    Buttplug med nubs

    Buttplug med nubs

    Sæt buttpluggen på, og nyd den langsomt, centimeter for centimeter. Buttpluggen i silikone har mange nubre og strukturer, som giver målrettet stimulering af alle nydelsespunkter. Fordi materialet i den noprede buttplug er glat, er den særlig let at indføre.

    Skriv din egen anmeldelse

    Andre kunder købte også:

    30 andre varer i samme kategori: