Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Ægte røvspil

Nyhedsbrev

Fisting Dildo - THE FISTER - Hånd med underarm

Vær modig, vær nysgerrig, og nyd en ultimativ fisting-oplevelse som aldrig før. Opfyld dine mest hemmelige fisting-fantasier med THE FISTER, fisting-dildoen fra MEO®. Denne realistiske kopi af en mands hånd med underarm vil tage dig med til en verden af anal fist-fuck-ekstase.

Mere information

2019/00

tilgængelig

    Mere information

    Vær modig, vær nysgerrig, og nyd den ultimative fisting-oplevelse som aldrig før. Opfyld dine mest hemmelige fisting-fantasier med THE FISTER, fisting-dildoen fra MEO®. Denne realistiske kopi af en mands hånd med underarm tager dig med ind i en verden af anal fisting-ekstase.

    Dette innovative sexlegetøj er specielt udviklet til at skubbe til dine grænser og give dig fisting-oplevelser uden en partner, som du kun kunne drømme om før. Med sin glatte, men faste tekstur vil denne fisting-dildo tage dig til uanede højder af ekstase.

    THE FISTER vil ikke kun realisere dine fantasier, den vil overgå dem!

    Med den fulde omkreds af en mands hånd og hele længden af en underarm fylder THE FISTER fisting-dildoen anus eller vagina helt ud. De realistiske detaljer i denne dildo vil strække dine skjulte erogene zoner og massere de dybeste dele af din krop. Hver eneste finger på denne hånd er dygtigt placeret for at lette anal eller vaginal indføring og massere dit indre perfekt. Det giver en betagende stimulation, præcis som ved ægte fisting.

    Oplev uudforskede dybder af nydelse med THE FISTER!

    Vores fisting-dildo er lavet af et kropsvenligt materiale af høj kvalitet, der former sig perfekt efter din indre anatomi. Den faste, men fleksible vinyl er ftalatfri, hudvenlig og kompatibel med vand- og silikonebaserede smøremidler.

    Fisting som en professionel med det fantastiske ManCunt-smøremiddel!

    ManCunt-smøremidlet gør fisting-oplevelsen endnu mere realistisk! Oplev den ultimative, realistiske fisting-glæde med ManCunt glidecreme. Vores hybride analglidemiddel ManCunt fører dig ind i en verden af intens nydelse. Med sin unikke tekstur, der ligner og føles som ægte sæd, vil du opleve en uovertruffen sensuel oplevelse. ManCunt kombinerer fordelene ved silikone og vandbaserede smøremidler i ét smøremiddel. Den har samme smøreevne som silikonebaserede smøremidler, men kan nemt vaskes af med vand. Så du kan koncentrere dig fuldt ud om nydelsen uden at skulle bekymre dig om at rengøre dildoen bagefter. Vores ManCunt-glidemiddel er vandopløseligt, hvidt og cremet - perfekt til en intens og autentisk fisting-oplevelse. Den er specielt udviklet til ekstrem analsex og giver dig en følelse, som ingen anden glidecreme kan give.

    Rengøring af denne specielle analdildo er meget let. Alt, hvad du behøver for en grundig og hygiejnisk rengøring, er varmt vand og en mild sæbe eller vores særlige VeryClean-hygiejnespray.

    Gør dig klar til en unik oplevelse, der vil få dine fisting-fantasier til at gå i opfyldelse. Med vores fisting-dildo vil du opleve en verden af sensuelle opdagelser, hvor du vil skubbe til dine grænser og nå nye højder af ekstase. Fordyb dig i en verden af grænseløs lyst og lidenskab. Vær modig, vær nysgerrig, og nyd den ultimative fisting-oplevelse som aldrig før.

    Yderligere detaljer:

    • Realistisk dildo i form af en hånd.
    • Mål: 38 cm total længde, 35 cm indføringslængde, 7,4 cm største diameter.
    • Materiale: vinyl, fri for ftalater.
    • En dildo i form af en hånd tjener flere formål under anal og vaginal fisting uden en partner. Dildoen giver en person mulighed for at udforske sine fisting-fantasier og -ønsker på en sikker og kontrolleret måde uden at være afhængig af en partner. Fistingdildoen kan hjælpe med forsigtigt at udforske individuelle grænser og forberede kroppen på større indføringer, hvilket er særligt vigtigt ved analfisting. Den giver også brugerne mulighed for at udforske deres egne komfortzoner og præferencer med hensyn til dybde, hastighed og tryk. Desuden kan en fisting-dildo hjælpe med at visualisere og opleve fisting-fantasier på en realistisk måde under onani eller sex med en partner. Endelig kan en fisting-dildo også bruges til at strække og træne lukkemusklen for at lette eventuelle fremtidige fisting-oplevelser med en partner.
    • Oplev en ny dimension af erotisk nydelse med en fisting-dildo. Uanset om du er på udkig efter en realistisk, stor eller fleksibel fisting-dildo, finder du præcis, hvad du har brug for her hos MEO. Vores udvalg af anale fisting-dildoer i silikone af høj kvalitet giver en uovertruffen oplevelse og er specielt udviklet til kræsne fisting-elskere. En realistisk fisting-dildo med et livagtigt udseende og tekstur vil fordybe dig i en verden af fisting-fucking nydelse. Fleksibiliteten og bøjeligheden af disse fisting-dildoer giver dig mulighed for at imødekomme dine individuelle behov og forberede dig på intens nydelse. Med en særlig fisting-dildo til avancerede brugere kan du vove dig til nye højder af stimulering. Til BDSM-entusiaster tilbyder vi særlige fisting-dildoer, der opfylder ønsket om dominans og underkastelse. Med deres robuste design og stærke greb giver de en autentisk fisting-oplevelse, der skubber til grænserne og inspirerer fantasien. En fisting-dildo med sugekop åbner op for en lang række muligheder for selv-fisting. Sæt fisting-dildoen fast på en glat overflade og nyd håndfri nydelse. Strap-on fisting-dildoer er den perfekte løsning til par, der ønsker at opleve deres intime øjeblikke sammen. XL fisting-dildoer giver en ekstrem fornemmelse og er perfekte til dem, der søger intense fornemmelser. Med den største fisting-dildo vil du opleve en ny dimension af intensitet og tilfredsstillelse. Gå på jagt hos MEO og find den fisting-dildo, der matcher lige præcis dine præferencer. Dyk ned i en verden af grænseløs nydelse og oplev den helt særlige spænding ved fisting som aldrig før.

     

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    A wimper & moan Generator!

    A fantastic way to end hours of foreplay!
    A wimper & moan Generator!

    • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

    Skriv din egen anmeldelse

    Fisting Dildo - THE FISTER - Hånd med underarm

    Fisting Dildo - THE FISTER - Hånd med underarm

    Vær modig, vær nysgerrig, og nyd en ultimativ fisting-oplevelse som aldrig før. Opfyld dine mest hemmelige fisting-fantasier med THE FISTER, fisting-dildoen fra MEO®. Denne realistiske kopi af en mands hånd med underarm vil tage dig med til en verden af anal fist-fuck-ekstase.

    Skriv din egen anmeldelse

    Andre kunder købte også:

    30 andre varer i samme kategori: