Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Sexslynger og kærlighedsgynger

Nyhedsbrev

Trigonal slynge til fisting - komplet sæt lavet af rødt lærred

Ud over slynger af læder og gummi fremstiller vi også billige slynger af høj kvalitet i kanvas, et elastisk og blødt specialstof. Med dette komplette sæt fra MEO ® kan du komme i gang med det samme, da det indeholder en rød slynge samt alt det nødvendige tilbehør som f.eks. polstrede fodstropper, metalkarabiner, en pude og endda en opbevaringstaske.

Mere information

3027/00

tilgængelig

    Mere information

    Ud over slynger af læder og gummi fremstiller vi også billige slynger af høj kvalitet i kanvas, et slidstærkt og blødt specialstof. Med dette komplette sæt fra MEO ® kan du komme i gang med det samme, da det indeholder en rød slynge samt alt det nødvendige tilbehør som f.eks. polstrede fodstropper, metalkarabiner, en pude og endda en opbevaringstaske.

     

    Højdepunkter:

     

    • Ideel til begyndere: fordelagtig pris og god kvalitet!
    • Du kan komme i gang med det samme: Masser af tilbehør er allerede inkluderet!
    • Perfekt: Til alle sex- og fisting-variationer!
    • Højdejusterbar: Passer til både høje og lave personer.
    • Professionel kvalitet: For slyngens absolutte holdbarhed.
    • Til brug med vores slyngeramme eller til montering under loftet.
    • Fremragende specialstof: Stor komfort, når du ligger i slyngen.
    • Høj kvalitet: Karabinhager i metal garanterer sikkerhed under brug.
    • Ser godt ud: Takket være sit design er fisting-slyngen også et visuelt højdepunkt.

     

    Nogle af jer har allerede haft denne store oplevelse, andre drømmer om den: sex i en slynge!

     

    Mange af jer har allerede set en slynge i et mørkekammer, en klub eller en sauna eller i en hårdere pornofilm. Men hvem har nogensinde været i en? Bare rolig: En slynge er ikke kun for hardcore fans, men kan også være en ægte berigelse for hverdagssex. Og du bør glemme en fordom med det samme: en slynge er ikke kun hjemme i bøssemiljøet, heteroseksuelle swingere elsker den også.

     

    Hvilket tilbehør anbefales?

     

    Hvis du ikke ønsker at fastgøre vores slynge til loftet i dit soveværelse, anbefaler vi vores praktiske slyngeramme. Du kan bruge vores bløde læderpude til at øge din komfort, når du ligger ned, mens benløkker i læder eller gummi giver dig mulighed for at holde dine ben spredt i en afslappet position. Et spejl, som du kan sætte på toppen af slyngerammen, vil også være godt, da det giver dig mulighed for at observere alt ned til mindste detalje. Ud over en god fisting-creme som LETS'S FUCK og latexhandsker kan vores specielle håndjern også være en god tilføjelse. Hos MEO ® finder du også meget andet tilbehør, f.eks. kæder, et kneppestativ, en holder til handsker eller Crisco og meget mere. Vi er også vilde med de såkaldte "Fetish Pads". Disse puder er meget fugtabsorberende underlag, som er ekstremt populære i BDSM-miljøet, da de garanterer uhæmmet sjov under sex i en slynge, fordi de pålideligt absorberer alle væsker, der produceres. Vidste du forresten, at du også kan kombinere vores slyngeramme med vores doggy-style kneppebænk eller vores slyngebræt?

     

    Har du ikke plads til en rigtig slynge?

     

    Intet problem, for vi har forskellige rejseslynger i læder, som du kan bruge overalt, f.eks. på sengen (klik her for mere information).

     

    Hvad er en slynge helt præcist?

     

    En slynge er en "kærlighedsgynge" lavet af læder eller tekstil. Den er normalt fastgjort til loftet i et rum med kæder og hænger ofte fra en særlig støttestruktur som f.eks. vores slyngeramme. Den passive partner kan ligge behageligt i slyngen med benene løftet og af vejen. I nogle slynger kan den person, der ligger ned, endda være bundet - partnerne kan nyde et tabufrit rollespil eller en fisting-session. Den behagelige liggende stilling giver direkte adgang til numsen: Du eller din aktive partner med en strap-on bestemmer, om en dildo, en pik eller endda en knytnæve skal trænge ind.

     

    Men du behøver ikke nødvendigvis at bruge en slynge med en partner! Med lidt fantasi og det rigtige tilbehør fra MEO®, f.eks. en kneppemaskine, kan du også have det sjovt i en slynge helt alene! Eller som et par med en ven eller en fremmed, for du kan endda styre de fleste af vores kneppemaskiner eller få dem styret via en app!

     

    Hvordan bruger jeg slyngen?

     

    Med slyngen fra MEO ® kan du nyde ekstra dyb penetration med minimal indsats og afprøve nye sexstillinger og anal fisting. Slyngen kan hænges op i slyngerammen eller fra loftet på robuste loftskroge (medfølger ikke) på ingen tid. Slyngen kan nemt justeres til den ønskede højde og vinkel ved hjælp af karabinhager. Perfekt til partnere i forskellige størrelser og alsidige positioner.

     

    Yderligere detaljer:

     

    • Trekantet fisting-slynge - komplet sæt lavet af kanvas
    • Denne lærredsslynge har en trekantet form.
    • Let at rengøre.
    • Farve: rød.
    • Mål: 64 cm x 115 cm.
    • Materiale: polyester
    • Sejlet leveres med tilbehør: Ophængningsstropper med 4 karabinhager i metal, polstrede fodstropper (11 cm brede), en sort hovedpude (23 x 38 cm) og en praktisk opbevaringspose.



     

     

    Download

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Top Sling

    Sensationelles Preis-Leistungs-Verhältnis. Funktioniert wirklich super. Klasse Verarbeitung. Wir haben schon andere günstige Slings ausprobiert, die waren aber nicht so bequem und funktional wie dieser Sling. Klare Kaufempfehlung!!

      Skriv din egen anmeldelse

      Trigonal slynge til fisting - komplet sæt lavet af rødt lærred

      Trigonal slynge til fisting - komplet sæt lavet af rødt lærred

      Ud over slynger af læder og gummi fremstiller vi også billige slynger af høj kvalitet i kanvas, et elastisk og blødt specialstof. Med dette komplette sæt fra MEO ® kan du komme i gang med det samme, da det indeholder en rød slynge samt alt det nødvendige tilbehør som f.eks. polstrede fodstropper, metalkarabiner, en pude og endda en opbevaringstaske.

      Skriv din egen anmeldelse

      30 andre varer i samme kategori: