Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Sexslynger og kærlighedsgynger

Nyhedsbrev

Justerbar fuck-bænk med nakkestøtte

Hvis du vil have din partner til at trænge særligt dybt ind i dig med sin knytnæve, penis, hånd eller strap-on, så er vores Doggy Style Fuck Bench det perfekte tilbehør. Denne vidunderlige opfindelse er ikke bare en kneppebænk. Det er et allroundtalent og en sexbænk med mange anvendelsesmuligheder, der simpelthen opfylder alle dine fantasier.

Mere information

2998/00

749,90 €


-50,00 €

699,90 €

plus forsendelsesomkostninger

Tilgængelig inden længe

    Mere information

    Hvis du vil have din partner til at trænge særligt dybt ind i dig med sin knytnæve, penis, hånd eller strap-on, så er vores Doggy Style Fuck Bench det perfekte tilbehør. Denne vidunderlige opfindelse er ikke bare en kneppebænk. Det er et allroundtalent og en sexbænk med mange anvendelsesmuligheder til alle dine fantasier.

     

    Vores Fuck Bench består af tre polstrede, individuelle bænke side om side med en samlet bredde på 65 cm til komfortabel brug. Den midterste del af Fuck Bench kan hæves, så din partner kan indtage stillinger, der gør fisting, rimming eller sex lettere og mere intenst for jer begge. Du kan hænge fuckbænken op i loftet, bruge den i vores slyngeramme eller på gulvet.

     

    Doggy style med vores Fuck Bench er endnu mere behageligt for jer begge, og din partner kan trænge meget længere ind i dig. Det får sex eller fisting til at føles endnu mere intenst! I stedet for at hvile på hænderne støtter du dig på albuerne. Den midterste, højdejusterbare del af Fuck Bench støtter din overkrop. Din sexede bagdel kommer til sin ret, og du kan strække den ud mod din partner på en meget mere tydelig og indbydende måde. Fordelen for dig: Din partner kan trænge endnu dybere ind i dig

     

    Højdepunkter:

     

    • Robust, sikker og komfortabel!
    • Dette er ikke bare en kneppebænk. Det er et allroundtalent; en multianvendelig sexbænk til simpelthen alt.
    • Tag den hårdt. Giv ham en knytnæve. Giv ham en omgang. Giv ham smæk i numsen. Bind ham fast.
    • Doggy style eller på ryggen. På gulvet eller hængende i vores slyngeramme.
    • Med Fuck Bench kan du skabe dit helt eget legerum!

     

    Hvad er så specielt ved sex med Doggy Style Fuck Bench?

     

    Som vi alle ved, skader det aldrig at skifte perspektiv, så hvorfor ikke skifte synsvinkel under sex? Du ligger på alle fire som en hundehvalp, mens din partner trænger dybt ind i dig bagfra - vi taler selvfølgelig om doggy style-stillingen. Det er en af de mest populære sexstillinger.

     

    I doggy style-varianten knæler du på alle fire, mens din partner står bag dig og trænger ind i dig bagfra. Din stilling er her mere passiv. Din partner indtager den aktive rolle og bestemmer, hvor hurtigt og dybt han trænger ind i dig - det er det, der gør doggy style-stillingen så tiltalende for mange mænd. Men denne stilling har også sine fordele for dig: Dit lystpunkt, prostata, bliver stimuleret mere end i andre sexstillinger.

     

    Hvordan bruger jeg doggy style kneppebænken?

     

    Du kan bruge Doggy Style Fuck Bench på gulvet eller hængende fra loftet. Vi anbefaler dog at bruge den i vores slyngeramme. Den midterste del af kneppebænken kan hæves, så den kan bruges, fistes eller rimmes komfortabelt i doggy style-stillingen. Hvis du tager midtersektionen ned igen til grundstillingen, kan du endda bruge vores Fuck Bench som slyngebræt.

     

    Fuck Bench er monteret på en meget robust, svejset stålramme, som helt sikkert vil holde hele livet. De tre individuelle bænke er lavet af træ og polstret med tykt skum med høj densitet og betrukket med sort, vandtæt kunstlæder i marinekvalitet.

     

    Hvordan rengør jeg Fuck Bench?

     

    Du skal blot rengøre Fuck Bench med en fugtig klud. Hvis du vil desinficere den, kan du bruge vores VERYCLEAN-spray.

     

    Flere detaljer:

     

    • Doggy Style kneppebænk
    • Længden på fuckbænken er 1 meter.
    • Kæder og karabinhager er ikke inkluderet.
    • Mål: 65 cm x 100 cm x 10 cm.
    • Vægt: 23 kg
    • Materiale: polyuretan, træ, metal.
    • Fremstillet i Europa
    • Mulige fastgørelser: Slyngeramme eller fastgjort til loftet.
    • Forholdsregler: TAG ALLE FORHOLDSREGLER, FØR DU BORER HULLER, OG TJEK STABILITETEN AF DIT LOFT. Vi er ikke ansvarlige for fald på grund af forkert brug/montering af Fuck Bench.



     

     

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    sehr gute qualität

    wenn auch nicht sehr billig, die qualiität ist aber bestens - hier 5 sterne. die farben in bordeaux und schwarz sind genau wie abgebildet. wir sind jedenfalls sehr zufrieden, die fickbank kann man unbedingt weiter empfehlen. lieferung und gute diskrete verpackung. und schnelle lieferung vielen dank markus und stefan

    • 3 af 3 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

    Skriv din egen anmeldelse

    Justerbar fuck-bænk med nakkestøtte

    Justerbar fuck-bænk med nakkestøtte

    Hvis du vil have din partner til at trænge særligt dybt ind i dig med sin knytnæve, penis, hånd eller strap-on, så er vores Doggy Style Fuck Bench det perfekte tilbehør. Denne vidunderlige opfindelse er ikke bare en kneppebænk. Det er et allroundtalent og en sexbænk med mange anvendelsesmuligheder, der simpelthen opfylder alle dine fantasier.

    Skriv din egen anmeldelse

    Andre kunder købte også:

    30 andre varer i samme kategori: