Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Sex-sengelinned - Sheets of San Francisco

Nyhedsbrev

Hvidt stræklagen - Sheets of San Francisco

Giv dig hen til dine lyster uden hæmninger! Vores vandtætte, hvide lagen med latex-look fra Sheets of San Francisco beskytter din madras.

 

Mere information

239,90 €


-40,00 €

199,90 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    Vandtæt lagen med latex-look. Dette slidstærke, væsketætte lagen af høj kvalitet giver en behagelig følelse på huden og er designet til at beskytte din madras i soveværelset.

     

    • Vandtæt
    • Åndbart
    • Behageligt på huden
    • Kan vaskes i maskine
    • Sømløs overflade
    • Fremstillet i USA

     

    Efter morskaben er det bare at putte det i vaskemaskinen - så er lagnet klar til brug igen på ingen tid.

     

    To-lags højteknologisk polyuretan-stof med en gummiagtig fornemmelse.

     

    Stræklagen med 25,4 cm hjørner

    Vægt mellem 1.050 og 1.304 gram afhængigt af størrelse

     

    Størrelser: Cal King, Double, Full Size, King, Queen, Standard, Super King, Twin

     

     

     

    Du kan bestille en stofprøve til test her!

     

     

    IND I DEN GLATTE, VÅDE NYDELSE!!!

    Sheets of San Francisco - når du bare vil være dig selv

    De fleste af os nyder sex, som kan omfatte alle mulige former for snavs. Derfor ønskede Sheets of San Francisco-teamet at skabe en række produkter, der ville give dig mulighed for at gøre ALT, hvor som helst, når som helst, uden at skulle tænke på konsekvenserne.

    Fra starten var Sheets of San Francisco fast besluttet på at skabe et førsteklasses produkt af høj kvalitet, som føltes godt mod huden, og som samtidig var ekstremt praktisk og slidstærkt. Sheets of San Francisco var i stand til at udvikle unikke stoffer og designs efter mange måneders research, som i sidste ende resulterede i det innovative produktsortiment, vi tilbyder i dag.

    Udvalget af lagner og sengetæpper består af sofistikerede stoffer, som ikke kun er uigennemtrængelige for væsker, men som også har mange andre fordele. De er åndbare, har en fantastisk fornemmelse med en behagelig følelse mod huden og er alligevel ekstremt robuste. Utroligt nok er vores lagner også ekstremt nemme at vaske og kan derfor bruges igen og igen på ingen tid.

    Lagnerne er udviklet til en bred vifte af interesser - fra sensuel massage og erotiske lege med masser af glidecreme til mad, voksning eller vandsportslege, vores lagner appellerer til alle præferencer.

     

    Bemærk om hvide produkter fra Sheets of San Francisco:

     

    Bemærk, at nogle produkter og farvet voks kan give pletter. Vi anbefaler, at du tester disse produkter på et lille område før brug.

     

    Vores helt nye serie af hvide lagner og puder er nu tilgængelig. Mange af vores kunder har gentagne gange efterspurgt hvide lagner. Vi har lyttet og kan nu præsentere resultatet. Efter vores mening åbner disse lagner op for en helt ny dimension inden for kinky sex. I lang tid har fetishverdenen handlet om mørke og dystre farver, men nu ser det ud til, at den vender sig mod lyse og friske farver. Vi ønsker, at vores lagner skal være en del af denne trend, og vi ville gerne støtte disse tendenser med den hvide linje. Vores hvide serie bruger præcis de samme stoffer af høj kvalitet som vores sorte standardlagner.

     

    Hvis du bor i et bofællesskab, eller hvis dine lagner tørrer på nettet, behøver du ikke længere bekymre dig om, hvad andre vil tænke med vores helt nye hvide lagner. Ved første øjekast ser vores lagner ud som normalt sengelinned. Først ved nærmere eftersyn bemærker man den sensuelle fornemmelse og de vandafvisende egenskaber. Mange af vores kunder lader bare lagnerne ligge på sengen, så de er klar til at sove eller til den næste sjove aktivitet. Uanset hvor du vil opbevare eller bruge disse nye hvide lagner, vil de aldrig falde i øjnene.

     

    De sofistikerede stoffer, vi bruger til at fremstille vores lagner, er modstandsdygtige over for mange væsker og andre produkter og er endda voksresistente. Nogle produkter, især farvet voks, kan give pletter. Hvis du primært leger med voks, anbefaler vi, at du holder dig til vores sorte lagner. Ellers har sorte eller hvide lagner præcis de samme fremragende egenskaber.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Un affare

    Prima si scrivere una recensione ho dovuto provarlo.
    Il tessuto non è male, è morbido e soprattutto lo lavi e lo pieghi, non occorre stirarlo.

      Evaluering 

      Ganz toll - Ich bin begeistert und kann es nur empfehlen.

      Dieses edle und zudem äußerst praktische Laken gefällt mir sehr. Es ist ein toller Hingucker und schützt das Bett gleichzeitig vor Verschmutzungen.
      Wenn auch noch ein Lack oder Latex-Fetisch vorhanden ist, sorgt es zusätzlich für Spaß beim Sex.
      Zur Reinigung kann es einfach feucht abgewischt werden oder auch in der Maschine gewaschen werden.
      Ganz toll - Ich bin begeistert und kann es nur empfehlen.

      • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

      Skriv din egen anmeldelse

      Hvidt stræklagen - Sheets of San Francisco

      Hvidt stræklagen - Sheets of San Francisco

      Giv dig hen til dine lyster uden hæmninger! Vores vandtætte, hvide lagen med latex-look fra Sheets of San Francisco beskytter din madras.

       

      Skriv din egen anmeldelse

      Andre kunder købte også:

      8 andre varer i samme kategori: