Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Penisringe

Nyhedsbrev

Penisring justerbar, lavet af læder med Hanky Code - gul

En sund penis er vigtig, og en justerbar penisring i læder kan ikke kun forstørre penis, men også hjælpe dig med at træne rejsningsevnen.

Mere information

8128/00

tilgængelig

    Mere information

    En sund penis er vigtig, og en justerbar penisring i læder kan ikke kun øge størrelsen på din penis, men også hjælpe dig med at træne dit erektile væv.

    Denne smukke tofarvede penisring er håndlavet af kalveskind, og farverne er afstemt efter den berømte "Hanky Code". Farvedetaljerne (vores penisring fås i rød, gul, blå, gul og sort) er identiske med den verdensberømte Hanky Code og giver information om dine seksuelle præferencer. Hanky Code er et af de første tegn, der blev introduceret for at indikere seksuelle præferencer. Oprindeligt kommer farvekoden fra subkulturen, hvor den opstod i 70'erne. Mens koderne bruges ret sjældent i den heteroseksuelle scene, betragtes de som obligatoriske i homo- og BDSM-scenen. De mest kendte farver er hvid - jeg vil bare onanere (sammen), grå - jeg leder efter en bondagepartner, rød - jeg leder efter den rigtige fistingpartner, sort - jeg kan lide hård sex, især SM, gul - jeg er til gyldne brusebade og blå - jeg er seksuelt aktiv.

    En penisring i læder har mange fordele i forhold til andre typer penisringe, som f.eks. metal- eller gummipenisringe. Den største fordel er dog, at den er mere behagelig og kan justeres i størrelsen. Læder er blødere og mere smidigt end metal og er nemt at tilpasse til penisstørrelse og individuel komfort. Snaplukningen gør den også lettere at tage af og på end andre penisringe, hvilket især er en fordel under samleje.

    Der er flere gode grunde til at bruge en læderpenisring:

    Forbedret erektion: En penisring kan hjælpe med at opnå en hårdere og længerevarende erektion ved at begrænse blodtilførslen til penisområdet.

    Øget følsomhed: En penisring kan også hjælpe med at øge følsomheden i penis ved at øge blodgennemstrømningen og nervestimuleringen.

    Øget seksuel nydelse: Ved at forbedre erektionen og følsomheden kan en penisring hjælpe med at øge den seksuelle nydelse og nydelse under samleje eller onani.

    Forsinkelse af ejakulation: En penisring kan også hjælpe med at forsinke ejakulation, hvilket kan være gavnligt for både bæreren og deres partner.

    Forbedring af seksuelydeevne: Regelmæssig brug af en penisring kan træne og styrke penisens erektile væv, hvilket kan føre til forbedret seksuel ydeevne.

    Hvordan bruger jeg den justerbare penisring i læder?

    Penisringen i læder placeres rundt om penis og pungen, når den ikke er erigeret. Når penis er erigeret, og blodet strømmer ind i svellestoffet, er penisringen så stram, at blodet ikke længere kan strømme tilbage. På den måde bliver penis ikke bare hård og stor, men ejakulationen bliver også forsinket. Selv efter orgasmen forbliver penis fyldig og hård. Derudover kan en penisring også hjælpe med mild erektil dysfunktion, eller hvis penis bliver slap af sig selv efter længerevarende samleje. Men æstetikken tiltaler også mange brugere, fordi en velsiddende penisring får blodårerne på penis til at træde tydeligt frem.

    Flere detaljer:

    • Penisring af læder, justerbar af CAZZOMEO
    • Håndlavet penisring, tofarvet
    • Materiale: kalveskind, nitter i rustfrit stål
    • Universal størrelse
    • Penisringen kan justeres perfekt til den ønskede størrelse.
    • Læderpenisringen er ca. 2 cm bred og kan justeres individuelt i størrelsen (ca. 40 til 60 mm i diameter).
    • Bemærk, at en læderpenisring, som enhver anden penisring, skal bruges med forsigtighed og kun i en begrænset periode for at undgå ubehag.
    • Rengøring: Tør af med en fugtig klud efter brug, og gnid af og til med lidt læderfedt.
    • CAZZOMEO™ er et registreret varemærke tilhørende MEO i Tyskland.

    Download

    Pikringe

    Hvordan man tager en cockring på, og hvordan man vælger den rigtige størrelse til en cockring

    Download (1.21M)

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Je prend un gris

    Tout et parfait chez vous

    • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Great

    I love the feeling it gives during sex...Hell I sometimes just wear it under my clothes it keeps me "interested"

    • 5 af 5 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Dieser Cockring trägt sich wunderbar.

    Dieser Cockring trägt sich wunderbar. Durch die verschiedenen Druckknöpfe läßt sich die Größe sehr gut anpassen. Die Durchblutung bleibt deswegen bestehen, macht "IHN" aber schön hart. Ich kann diesen Artikel sehr gut weiter empfehlen.

    • 2 af 3 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

    Skriv din egen anmeldelse

    Penisring justerbar, lavet af læder med Hanky Code - gul

    Penisring justerbar, lavet af læder med Hanky Code - gul

    En sund penis er vigtig, og en justerbar penisring i læder kan ikke kun forstørre penis, men også hjælpe dig med at træne rejsningsevnen.

    Skriv din egen anmeldelse

    Andre kunder købte også:

    30 andre varer i samme kategori: