Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Penisringe

Nyhedsbrev

Penisring justerbar, fremstillet af læder

Vores læderpenisring i justerbar størrelse, også kendt som et penisbælte, kan forlænge erektionstiden betydeligt med sin stramme, perfekt justerbare pasform. En penisring i læder er en af de mest populære penisringe på grund af dens mange fordele.

Mere information

6004/00

tilgængelig

    Mere information

    Vores størrelsesjusterbare læderpikring, også kendt som et penisbælte, kan forlænge erektionstiden enormt takket være dens stramme, perfekt tilpassede pasform. En læderpikring er en af de mest populære pikringe på grund af dens mange fordele.

    Vores størrelsesjusterbare læderpikring er et fantastisk tilbehør til mænd, som bæres rundt om penisroden. Cockringen er lavet af kalveskind og har trykknapper, der gør det muligt at justere størrelsen. Formålet med penisringen er at begrænse udstrømningen af blod fra penis og at opnå en hårdere, længerevarende erektion ved at holde på blodet i penisens erektile væv.

    Hvad gør en penisring, og hvordan bruger jeg et penisbælte i læder?

    Penisringen i læder placeres rundt om penisroden og pungen, når den er slap. Når penis bliver hård, og blodet strømmer ind i det erektile væv, er penisringen så stram, at blodet ikke længere kan strømme tilbage. Læderpikringen gør ikke kun penis hårdere og større, men forsinker også ejakulation. Penis kan forblive hård og meget fast selv efter orgasme. En læderpikring kan også hjælpe ved mild erektil dysfunktion, eller hvis penis bliver slap af sig selv efter langvarigt samleje. Det særlige udseende tiltaler også mange mænd og kvinder, da en læderpikring gør blodårerne på penis ekstremt fremtrædende og giver den et særligt fast udseende.

    Fordele ved en læderpikring med trykknaplukning sammenlignet med andre pikringe af stål eller gummi:

    • Komfort: Læder føles ofte mere behageligt mod huden end metal eller gummi, og den justerbare størrelse giver mulighed for en skræddersyet pasform, der kan justeres efter behov.
    • Fleksibilitet: I modsætning til metalpikringe er læderpikringe med trykknapper mere fleksible og kan strækkes eller justeres, så de sidder behageligt, hvilket gør dem velegnede til mænd med en stor eller meget lille penis.
    • Sejt udseende: Læderpikringe anses ofte for at være mere visuelt tiltalende end metal- eller gummiringe og fås i en række forskellige farver og designs, der passer til individuelle præferencer.
    • Diskretion: Læderpikringe med trykknaplukning er ofte mere diskrete end metal- eller gummipikringe, da de ikke kan ses under tøjet og også kan bruges diskret i det offentlige rum.


    En anden fordel ved en læderpikring med trykknap i forhold til andre typer pikringe, f.eks. af stål eller gummi, er, at den er mere behagelig og mere justerbar. Læder er blødere og mere smidigt end metal og er lettere at tilpasse til penisstørrelse og individuel komfort. Trykknappen gør det også lettere at tage den af og på sammenlignet med andre typer pikringe, hvilket især er en fordel under sex.

    Yderligere oplysninger:

    • Cockring i læder
    • Håndlavet penisbælte
    • Materiale: kalveskind, nitter i rustfrit stål
    • Universal størrelse
    • Penisring med tryklås
    • Penisringen kan justeres perfekt til den størrelse, du har brug for.
    • Dimensioner: Bredde 15 mm, længde 20 cm.
    • Det er vigtigt at bemærke, at en læderpikring, ligesom alle andre pikringe, skal bruges med forsigtighed og kun i en begrænset periode for at undgå ubehag.
    • Cockring fra CAZZOMEO
    • Rengøring Efter brug tørres den af med en fugtig klud og gnides af og til med læderfedt.
    • CAZZOMEO™ er et registreret varemærke tilhørende MEO i Tyskland.

     

    Download

    Pikringe

    Hvordan man tager en cockring på, og hvordan man vælger den rigtige størrelse til en cockring

    Download (1.21M)

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Ottimo

    Perfetto in tutto!!!

      Evaluering 

      Foto non corrispondenti

      Anello completamente diverso da come rappresentato. Manifattura scarsa, cuciture singole e giuntura centrale incollata. In pratica… un altro oggetto.

        Evaluering 

        Sitzt perfekt und macht ihn ziemlich groß

        Dieser Cockring ist wirklich sehr empfehlenswert. Der Cockring ist individuell einstellbar und kann wirklich entweder um den Penis oder den Hoden oder Penis und Hoden getragen werden. Es ist sehr bequem und drückt nicht. Das perfekte Produkt.

        • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
        Evaluering 

        Macht alles schön prall

        Sitz der Druckknöpfe des Cockrings ist gut kann sehr eng gestellt werden ansonsten ist das teil super und bring seine Wirkung

        • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
        Evaluering 

        Buy this!

        A very comfortable, yet hefty cock strap. Because it is adjustable, you can wear it all day, every day, slightly looser, with just enough snugness to remind you that you're cock and balls are there. At other times, tighten it up for more effect.

        • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
        Evaluering 

        Cock strap

        I've been wearing mine for a few days now: comfortable when a bit looser, stimulating when tighter. It really lifts your balls in your underpants during the day - and keeps you rock hard later on.

        • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

        Skriv din egen anmeldelse

        Penisring justerbar, fremstillet af læder

        Penisring justerbar, fremstillet af læder

        Vores læderpenisring i justerbar størrelse, også kendt som et penisbælte, kan forlænge erektionstiden betydeligt med sin stramme, perfekt justerbare pasform. En penisring i læder er en af de mest populære penisringe på grund af dens mange fordele.

        Skriv din egen anmeldelse

        Andre kunder købte også:

        30 andre varer i samme kategori: