Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Mystim - elektrostimulering

Nyhedsbrev

TINGLING APARTE E-Stim vibrator til kvinder - Mystim Electrosex

Tingling Aparte er en e-stim vibrator, der altid er klar til at stimulere dig klitoralt, vaginalt og analt og til at forkæle dig med vibrationer og stimuleringsstrøm på samme tid. Fordi det dobbelte simpelthen er bedre.

Mere information

2065/00

149,90 €


-10,00 €

139,90 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    Denne allrounder vibrerer, prikker og pulserer inde i dig uden en stimulationsstrømsenhed eller et kabel. E-Stim-vibratorens glatte 25 cm lange og op til 4,3 cm brede silikonekrop vil få dig til at sitre vidunderligt - du bliver varm som en vulkan. Hvad mere kan du ønske dig? De to kraftfulde arme vil ikke bare drive dig til vanvid med deres alsidighed.

     

    Vibrationer

    Tingling Aparte har to vibrationskilder: en i spidsen og en i skaftet. De to spiller dygtigt sammen i de 8 forskellige programmer og 5 forskellige styrker. Sammen gør de deres bedste for at drive dig til ekstase med så meget variation som muligt.

    Erotisk e-stim

    Hvert af de fem stimuleringsstrømsprogrammer i E-Stim-vibratoren er designet til at give dig en ny prikkende fornemmelse. De ledende overflader på Tingling Aparte løber langs siderne og har 10 forskellige intensitetsniveauer for at gøre stimuleringen så bred og jævn som muligt.

    Træning af bækkenbunden

    Og fordi 8 vibrationsprogrammer og 5 forskellige stimulationsstrømsvarianter ikke var nok for os, har vores Tingling Aparte også et træningsprogram ombord. Det styrker musklerne i din bækkenbund, hvilket har vist sig at forbedre din evne til at få orgasme. De forskellige funktioner kan nemt betjenes ved hjælp af kontrolknapperne på håndtaget. Du kan vælge, om du vil bruge stimuleringsstrøm og vibrationer sammen eller kun en af de to.

    Rengøring

    Tingling Aparte er fremstillet af 100 % medicinsk platinsilikone. Den er derfor ikke kun meget hygiejnisk, men også nem at rengøre med en fugtig klud og mild sæbe. Det langtidsholdbare litium-ion-batteri kan oplades med det medfølgende Mystim magnetopladnings-USB-kabel. Selv når du bruger stimuleringsstrøm og vibrationer samtidig på den højeste indstilling, holder en fuldt opladet Tingling Aparte i mindst 3 timers kontinuerlig brug, før dens effektivitet aftager. Så gør dig klar til endeløs nydelse.

     

    Højdepunkter:

     

    • 8 vibrationsprogrammer med 5 intensitetsniveauer
    • 5 e-stim-programmer med 10 intensitetsniveauer
    • 2 arme til ultimative udfoldelser
    • Træningsprogram for den kvindelige bækkenbund forbedrer orgasmeevnen
    • Medicinsk silikone giver en behagelig følelse og høj hudkompatibilitet
    • Særdeles støjsvag på trods af to kraftige motorer
    • Vandtæt og derfor også velegnet til solosex i brusebad og badekar

     

    Tekniske detaljer:

     

    • E-stim vibrator til kvinder, erotisk elektrostimulation
    • Længde 25 cm
    • Diameter 4,3 cm
    • Fremstillet af 100 % medicinsk platinsilikone
    • Intensitet 0-90 mA
    • Frekvensområde 5-70 Hz
    • Pulsbredde 90-140 µs
    • Inkluderer magnetoplader og USB-opladerkabel
    • Ingen ekstra stimulationsstrømsenhed nødvendig

    Download

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Völlig begeistert, multiple Orgasmen

    Vor ab geiler Estim-Vibrator, muss man einfach so sagen, deswegn danke MEO. Der Tingling Aparte ist jetzt nicht unbedingt für jede Nacht geeignet aber meine Frau schwebt auf Wolke Sieben wenn ich damit anfangen in ihr zu spielen ;) Der E-Stim Vibrator ist von der Größe her genau richtig für sie. Er ist sehr leicht sauber zu halten und er fühlt sich toll an sagt sie. Wenn man sich als Mann nicht zu dumm anstellt ist die Bedienung auch kinderleicht. Er funktioniert sehr gut ist gar nicht laut hält lange durch und in Verbindung mit der Elektrostimulation ein sehr geiles Sextoy. Meine Freundin hat dadurch multiple Orgasmen bei denen sie richtig abgeht und laut schreit und stöhnt.

    • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

    Skriv din egen anmeldelse

    TINGLING APARTE E-Stim vibrator til kvinder - Mystim Electrosex

    TINGLING APARTE E-Stim vibrator til kvinder - Mystim Electrosex

    Tingling Aparte er en e-stim vibrator, der altid er klar til at stimulere dig klitoralt, vaginalt og analt og til at forkæle dig med vibrationer og stimuleringsstrøm på samme tid. Fordi det dobbelte simpelthen er bedre.

    Skriv din egen anmeldelse

    Andre kunder købte også:

    30 andre varer i samme kategori: