Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Medicinsk fastspænding

Nyhedsbrev

Låsbare ankelmanchetter i læder - Edition Dr Sado

Dr Sado Edition ankelmanchetter tilføjer endnu et udsøgt produkt til den unikke samling af medicinsk inspireret BDSM-udstyr. Med en længde på 37 cm og en bredde på 8 cm er disse ankelmanchetter designet til at sikre en sikker og samtidig behagelig fastholdelse.

Mere information

1888/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    Dr. Sado Edition-ankelmanchetterne føjer endnu et udsøgt produkt til den unikke samling af medicinsk inspireret BDSM-udstyr. Med en længde på 37 cm og en bredde på 8 cm er disse ankelmanchetter designet til at sikre en sikker, men behagelig fastholdelse.

    Disse ankelmanchetter er fremstillet af læder i høj kvalitet og er kendetegnet ved deres robusthed og holdbarhed. De er ikke kun funktionelle ankelbindinger til immobilisering, men også et æstetisk tiltalende tilbehør, der perfekt indfanger den strenge og sofistikerede atmosfære i Dr. Sados medicinsk inspirerede verden. Det tofarvede design og de kontrasterende syninger giver ankelmanchetterne et autentisk og professionelt udseende, der stimulerer fantasien og udvider mulighederne for kreative scenarier inden for Medical Play.

    Anvendelsen af ankelmanchetterne er gennemtænkt og brugervenlig. De er nemme at tage på og sidder sikkert fast med en metalstang. For yderligere sikkerhed kan ankelmanchetterne låses med en almindelig hængelås, en kabelbinder eller den innovative digitale MEOBOND-tidslås, som muliggør tidsstyret fastholdelse og tager bondageoplevelsen til et nyt niveau.

    Pleje af ankelmanchetter i læder:

    For at bevare kvaliteten og skønheden af Dr. Sado ankelmanchetter på lang sigt er en vis mængde pleje afgørende. Ægte læder er et levende materiale, som får karakter og smidighed med den rette behandling. Vi anbefaler at rengøre ankelmanchetterne efter hver brug med en blød, let fugtig klud for at fjerne sved og andre rester. Til grundigere rengøring bør man bruge et særligt læderrensemiddel. Efterfølgende behandling med et læderplejeprodukt sikrer, at læderet på ankelmanchetterne forbliver blødt og smidigt. Med tiden vil læderet udvikle en unik patina, som gør ankelmanchetterne til karakteristiske og personligt værdifulde genstande.

    Edition Dr. Sado er en mester i at forene den historiske essens af medicinsk patientfastholdelse med kravene og æstetikken i moderne bondage. Disse ankelmanchetter er ikke kun et bondage-tilbehør, men også et udtryk for lidenskab, hengivenhed og dyb forbindelse mellem partnere.

    MEOBOND - Digital timer til bondage:

    Den digitale MEOBOND-timer er et innovativt værktøj til selvbondage og tidsbestemt kyskhed, der kan programmeres i op til 100 timer. Den kan modstå en trækkraft på 130 kg og er perfekt til en række BDSM-tilbehør som håndjern, kyskhedsbælter, bure og gags. MEOBOND er nem at bruge og giver dig mulighed for at nyde personlige og sikre BDSM-oplevelser, selv når du er alene. Brug den til at binde dig selv eller din partner i et bestemt tidsrum, og opdag den ultimative dimension af bondage. MEOBOND-tidslåsen er flugtsikker og forstår ikke "please untie me darling", hvilket garanterer ægte underkastelse og absolut tab af kontrol.

    Flere detaljer:

    • Ankelmanchetter i læder, der kan låses.
    • De låsbare ankelmanchetter i læder fra Dr. Sado-udgaven er en hyldest til historiske medicinske patientbindinger.
    • Der medfølger to ens hængelåse med 4 nøgler - klar til brug med det samme (MEOBOND digitale tidslåse fås separat).
    • Mål: 37 cm lang og 8 cm bred, justerbar for perfekt pasform.
    • Designet til at give den ultimative kontrol og fastholdelse under BDSM-sessioner, samtidig med at det giver stor komfort.
    • Med Dr. Sado Edition-ankelmanchetterne bringer du ikke kun den fascinerende historie om medicinsk bondage til live, men skaber også unikke og uforglemmelige øjeblikke af overgivelse og tillid.
    • Medical Play: Medical Play er en form for rollespil, hvor de seksuelle partnere påtager sig rollerne som læge og patient. Som regel påtager den dominerende partner sig rollen som lægen, der behandler sin underdanige patient. Medicinsk leg kan være et aspekt af medicinsk fetichisme eller blot en måde, hvorpå et par kan krydre deres sexliv med interessant rolleleg. Medicinsk leg kan også kaldes medicinsk kink. I denne type leg er der en klar og tydelig magtubalance. I et medicinsk miljø er lægen den person, der har viden, redskaber og tilladelse til at udføre bestemte procedurer. Hvis en læge fortæller os, at vi har brug for en rektalundersøgelse, kan vi ikke være uenige, vel? Dette magtforhold egner sig godt til D/S-lege, hvor den ene partner (patienten) er i den andens (lægens) vold.

     

     

    Dr. Sado Hospital Restraints

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Enjoy keeping your partner bound and ready with these hospital s

    Are you prepping for a medical-style fantasy? Make sure to use these restraints with a more hospital design. They have extra-wide adjustment slots and are constructed out of high-quality leather. There are six adjustment slits and the cuffs can be secured using a lock.

      Skriv din egen anmeldelse

      Låsbare ankelmanchetter i læder - Edition Dr Sado

      Låsbare ankelmanchetter i læder - Edition Dr Sado

      Dr Sado Edition ankelmanchetter tilføjer endnu et udsøgt produkt til den unikke samling af medicinsk inspireret BDSM-udstyr. Med en længde på 37 cm og en bredde på 8 cm er disse ankelmanchetter designet til at sikre en sikker og samtidig behagelig fastholdelse.

      Skriv din egen anmeldelse

      Andre kunder købte også:

      8 andre varer i samme kategori: