Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Medicinsk fastspænding

Nyhedsbrev

Låsbare læderhåndjern - Edition Dr Sado

Disse håndjern er ikke kun et enestående stykke håndværk, der bør finde sin plads i enhver BDSM-samling, men også et funktionelt tilbehør, der muliggør maksimal immobilisering og kontrol af den passive partner.

Mere information

1887/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    MEO præsenterer stolt de låsbare Dr. Sado Edition-håndjern - en hyldest til præcisionen og den raffinerede æstetik i historiske medicinske patientfængsler. Disse håndjern er ikke kun et enestående stykke håndværk, der bør finde sin plads i enhver BDSM-samling, men også et funktionelt tilbehør, der giver mulighed for maksimal immobilisering og kontrol af den passive partner.

    Inspireret af det robuste og funktionelle design af traditionelle hospitalsbindinger, der engang blev brugt på psykiatriske institutioner til at fastholde særligt uregerlige patienter, kombinerer Dr. Sados udgave arven og funktionaliteten fra disse historiske modeller med æstetikken og kravene i moderne BDSM-praksis. Håndjernene er kendetegnet ved deres tofarvede design og karakteristiske syninger, som giver dem et autentisk udseende og bringer dem meget tæt på originalerne fra tidligere tider.

    Håndjernene er bevidst designet til at være nemme at bruge, for i kampens hede skal tingene gå hurtigt: Håndjernene placeres omkring håndleddet, metalstangen trækkes gennem åbningen og fastgøres med et spændebånd. Fleksibiliteten i valget af lås - hvad enten det er en traditionel hængelås, en kabelbinder eller den innovative, digitale tidslås MEOBOND - gør det muligt at tilpasse håndjernene til den behandlende "læges" behov og ønsker. ....

    Pleje og vedligeholdelse af læderhåndjern:

    For at bevare kvaliteten og skønheden af Dr. Sado-håndjernene på lang sigt er det vigtigt med en vis mængde pleje. Ægte læder er et levende materiale, som får karakter og smidighed ved korrekt behandling. Vi anbefaler at rengøre håndjernene efter hver brug med en blød, let fugtig klud for at fjerne sved og andre rester. Til grundigere rengøring bør man bruge et særligt læderrensemiddel. Efterfølgende behandling med et læderplejeprodukt sikrer, at læderet på håndjernene forbliver blødt og smidigt. Med tiden udvikler læderet en unik patina, som gør håndjernene til karakteristiske og personligt værdifulde stykker.

    Edition Dr. Sado er en mester i at blande den historiske essens af patientfastholdelse med kravene og æstetikken i moderne BDSM. Disse håndjern er ikke bare et bondage-tilbehør, men også et udtryk for lidenskab, hengivenhed og dyb forbindelse mellem partnere.

    MEOBOND - Digital timer til bondage:

    Den digitale tidslås MEOBOND er et innovativt værktøj til selvbondage og tidsstyret kyskhed, der kan programmeres til op til 100 timer. Den kan modstå en trækstyrke på 130 kg og er perfekt til en række BDSM-tilbehør som håndjern, kyskhedsbælter, bure og gags. MEOBOND er nem at bruge og giver dig mulighed for at nyde personlige og sikre BDSM-oplevelser, selv når du er alene. Brug den til at binde dig selv eller din partner i et bestemt tidsrum og oplev de ultimative dimensioner af bondage. MEOBOND-tidslåsen er flugtsikker og forstår ikke "please untie me darling", hvilket garanterer ægte underkastelse og absolut tab af kontrol.

    Flere detaljer:

    • Aflåselige læderhåndjern.
    • De låsbare læderhåndjern fra Dr. Sado-udgaven er en hyldest til historiske medicinske patientbindinger.
    • Der medfølger to ens hængelåse med 4 nøgler - klar til brug med det samme (MEOBOND digitale tidslåse fås separat).
    • Mål 30 cm lang og 8 cm bred, justerbar for perfekt pasform.
    • Designet til at give den ultimative kontrol og fastholdelse under BDSM-sessioner, samtidig med at de giver stor komfort.
    • Med Dr. Sado Edition-håndjernene bringer du ikke kun den fascinerende historie om medicinsk bondage til live, men skaber også unikke og uforglemmelige øjeblikke af overgivelse og tillid.
    • Medical Play: Medical Play er en form for rollespil, hvor de seksuelle partnere påtager sig rollerne som læge og patient. Som regel påtager den dominerende partner sig rollen som lægen, der behandler sin underdanige patient. Medicinsk leg kan være et aspekt af medicinsk fetichisme eller blot en måde, hvorpå et par kan krydre deres sexliv med interessant rolleleg. Medicinsk leg kan også kaldes medicinsk kink. I denne type leg er der en klar og tydelig magtubalance. I et medicinsk miljø er lægen den person, der har viden, redskaber og tilladelse til at udføre bestemte procedurer. Hvis en læge fortæller os, at vi har brug for en rektalundersøgelse, kan vi ikke være uenige, vel? Dette magtforhold egner sig godt til D/S-lege, hvor den ene partner (patienten) er i den andens (lægens) vold.

     

     

    Dr. Sado Hospital Restraints

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Super Handfesseln

    Super Handfesseln, die ordentlich was halten und optisch gut was hermachen: man fühlt sich direkt an ein Asylum aus den 60er Jahren erinnert. Perfekt zum fixieren und für jedes Rollenspiel im weißen Bereich.

    • 1 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Geile Sache !

    Geile Sache ! macht sich echt gut ! sehr angenehm für Anfänger ! Preis ist okay gut verarbeitet viel Spaß dabei

    • 1 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

    Skriv din egen anmeldelse

    Låsbare læderhåndjern - Edition Dr Sado

    Låsbare læderhåndjern - Edition Dr Sado

    Disse håndjern er ikke kun et enestående stykke håndværk, der bør finde sin plads i enhver BDSM-samling, men også et funktionelt tilbehør, der muliggør maksimal immobilisering og kontrol af den passive partner.

    Skriv din egen anmeldelse

    Andre kunder købte også:

    8 andre varer i samme kategori: