Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Lædermasker

Nyhedsbrev

BDSM-lædermaske - din introduktion til underkastelse som slave

Oplev subtil kontrol og øget sanseopfattelse med vores BDSM-maske i nappalæder af høj kvalitet. Denne model, som er en vidunderlig tilføjelse til vores BDSM-shop, er ekstremt behagelig at have på og kan justeres perfekt takket være snøringen på bagsiden.

Mere information

4476/00

tilgængelig

    Mere information

    Oplev subtil kontrol og øget sanseopfattelse med vores BDSM-maske af nappalæder i høj kvalitet. Denne model, som er en vidunderlig tilføjelse til vores BDSM-shop, tilbyder fremragende bærekomfort og kan tilpasses ideelt takket være snøringen bagpå.

    Fleksibel tilpasning til individuelle behov:

    Hvorfor sætter vores kunder pris på denne lædermaske? Svaret ligger i dens unikke tilpasningsevne og muligheden for at intensivere BDSM-oplevelsen efter ønske. De separate, aftagelige øjen- og mundlåg gør det muligt at tilpasse masken fleksibelt til brugerens præferencer. Åbningerne isolerer mindre, giver et klart udsyn og tillader fri vejrtrækning (eller et godt blowjob), hvis det ønskes. Til mere intense øjeblikke med sanseberøvelse kan dækslerne hurtigt og nemt fastgøres for yderligere at begrænse sanserne.

    Håndværk og alsidighed:

    Vores lædermasker er omhyggeligt udformet og tilbyder en række tilpasningsmuligheder for at sikre en perfekt pasform. Selv uden en integreret krave og gag som andre lædermasker fra MEO, tilbyder denne lædermaske en fremragende måde at udøve kontrol på og samtidig sikre komfort.

    MEO: Et navn, du kan stole på:

    Som en førende producent står MEO for BDSM-tilbehør af høj kvalitet, der er anerkendt over hele verden. Gennem konsekvent innovation og kompromisløs kvalitetssikring har MEO skabt sig et navn, der står for tillid og tilfredshed i BDSM-fællesskabet. Med årtiers erfaring inden for udvikling og produktion af førsteklasses BDSM-produkter garanterer MEO, at alt tilbehør lever op til de højeste standarder. Vores produkter er fremstillet af omhyggeligt udvalgte materialer og er underlagt strenge kvalitetskontroller for at sikre, at de ikke kun er sikre, men også usædvanligt holdbare og effektive.

    Udvid din BDSM-samling med denne funktionelle og attraktive lædermaske, der tilbyder sikkerhed, komfort og alsidighed. Invester i et produkt, der understreger din underkastelse og samtidig garanterer komfort og tilpasningsevne.

    Flere detaljer:

    • BDSM-maske lavet af læder
    • Detaljerede instruktioner til pleje af læder er inkluderet.
    • Anbefalet tilbehør: forskellige mundknebler og halsbånd i læder.
    • MEO er et registreret varemærke tilhørende virksomheden MEO i Tyskland.
    • Vores lædermasker tilbyder en eksklusiv kombination af stil og funktionalitet til elskere af BDSM-tilbehør. Hver lædermaske i vores sortiment er omhyggeligt fremstillet af læder af høj kvalitet, som ikke kun garanterer holdbarhed, men også tilbyder et højt niveau af komfort. Med en række forskellige designs, fra enkle stilarter til dem med komplekse spænder og integrerede funktioner som mundknebler, giver vores lædermasker mulighed for en skræddersyet BDSM-oplevelse. Det, at hver lædermaske kan tilpasses, garanterer en perfekt pasform, mens det robuste læder kan modstå intensiteten i enhver BDSM-session. Uanset om det er for begyndere eller erfarne BDSM-fans, er vores lædermasker det ideelle valg for alle, der ønsker at udvide deres sanseoplevelser. Oplev variationen og kvaliteten af vores lædermasker, der er specielt designet til at opfylde dine dybeste fantasier på en sikker og udtryksfuld måde.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Sinnesraubende schöne Maske

    Ein tolles angenehm zu tragendes Leder.
    Nach der Schnürung saß sie auch passend.
    Nach dem mir der Blick genommen wurde und der Mund verschlossen wurde, war ich direkt entführt und konnte mich nach wenigen aufgeregten Pulsschlägen fallen lassen und hat mir geholfen auf das intensive Gefühl und das spüren der Session konzentrieren.

    • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Ganz okay

    Für den Preis ist die Maske ganz okay , nur die Nase ist für Asiaten gemacht viel zu klein für europäische Nasen , und die Öffnung für Mund ist auch gut um Luft zu bekommen aber zum Blasen oder Knebel ist die Öffnung zu klein , ich musste mit der Schere die Öffnung größer machen .

      Evaluering 

      Sitzt bei Bedarf sehr eng

      Die Maske lässt sich bei Bedarf sehr eng schnüre und hat eine sehr gute Passform. Sie war sogar früher da als ich erwartet hatte. Und sie entsprach 100% der Beschreibung. Also alles perfekt, vielen Dank!

      • 4 af 4 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
      Evaluering 

      Happy customer

      Hi there, not much to say really. I'm happy with the product. It's as described/illustrated on the webpage.

      As regards quality of materials and construction, it seems fine. Also, it's comfortable to wear. I'm sure it will serve its purpose very well.

      The product arrived in good time, so I was very pleased all round.

      • 3 af 3 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

      Skriv din egen anmeldelse

      BDSM-lædermaske - din introduktion til underkastelse som slave

      BDSM-lædermaske - din introduktion til underkastelse som slave

      Oplev subtil kontrol og øget sanseopfattelse med vores BDSM-maske i nappalæder af høj kvalitet. Denne model, som er en vidunderlig tilføjelse til vores BDSM-shop, er ekstremt behagelig at have på og kan justeres perfekt takket være snøringen på bagsiden.

      Skriv din egen anmeldelse

      Andre kunder købte også:

      8 andre varer i samme kategori: