Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Låsbare analpropper

Nyhedsbrev

BDSM AnalLock - låsbar analprop

Kommer snart  Tilbud
  • BDSM AnalLock - låsbar analprop

AnalLock er en låsbar BDSM-analplug af høj kvalitet, der er specielt udviklet til erfarne elskere af ekstrem anal leg. Analpluggen er lavet af glat, nikkelfrit og holdbart rustfrit stål og er det perfekte valg til anal kyskhed.

Mere information

3565/00

169,90 €


-20,00 €

149,90 €

plus forsendelsesomkostninger

Tilgængelig inden længe

    Mere information

    AnalLock er en låsbar BDSM-analplug af høj kvalitet, som er specielt udviklet til erfarne elskere af ekstrem analleg. Analpluggen er lavet af glat, nikkelfrit og holdbart rustfrit stål og er det perfekte valg til anal kyskhed.

    Anal kyskhed er et begreb, der spiller en rolle på BDSM-scenen og i praksisser, der er centreret omkring dominans og underkastelse. Det handler om at kontrollere eller begrænse anal stimulation og penetration, ofte som en del af et større kyskhedsscenarie.

    AnalLock fra MEO er et uundværligt værktøj for alle, der ønsker at skubbe til deres grænser og udforske nye dimensioner af anal underkastelse.

    Nøglefunktioner:

    • Smukt formet analplug lavet af stål: poleret, nikkelfri og af høj kvalitet. Denne industrielt udseende buttplug er designet til kræsne kendere, der er på udkig efter et sexlegetøj af høj kvalitet til anal kyskhed og seksuel disciplin.
    • Buttpluggen spreder sig: Ved at dreje den flade, cirkulære nøgle kan buttpluggens vinger spredes, og buttpluggen kan derefter lukkes.
    • Sikker låsemekanisme: Analpluggen kan låses sikkert i den ønskede position ved hjælp af den gyldne låsestift og nøglen.
    • Anatomisk perfekt: Buttpluggens ergonomiske design gør den nem at føre ind. Den smalle hals og brede base sikrer, at den låsbare buttplug holdes sikkert i anus.


    Ud over den fysiske komponent spiller den psykologiske komponent også en vigtig rolle. Visheden om den låsbare buttplugs konstante tilstedeværelse og den tilhørende begrænsning kan være både ophidsende og foruroligende.

    Anal kyskhed kan være en intens og tilfredsstillende oplevelse, som styrker både det fysiske og følelsesmæssige bånd mellem partnerne. Som med alle avancerede seksuelle praksisser er det vigtigt at være velinformeret og være opmærksom på sikkerhed og samtykke.

    Når det kommer til rengøring af den låsbare buttplug, er grundig hygiejne afgørende for at opretholde produktets levetid. Vask den låsbare buttplug grundigt efter hver brug med varmt vand og mild sæbe, eller brug vores InstaClean Spray. Sørg for, at alle rester er fjernet, og at buttpluggen er helt tør, før du opbevarer den på et rent og tørt sted.

    Flere detaljer:

    • AnalLock - Låsbar buttplug
    • Mål: Total længde 86 mm, indføringslængde 71 mm. Diameter justerbar fra 38 mm til 56 mm.
    • Vægt: 264 g
    • Materiale: rustfrit stål
    • Bemærk: Af sikkerhedsmæssige årsager bør den gyldne bolt og den flade, cirkulære nøgle ikke mistes.

     

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Heavy and beautiful. Great piece.

    It took me quite some effort to find this exact piece. there are many other items that look like this but, in the end, they have nothing to do. This one is heavy and it has a very good craftsmanship.
    It is everything I expected from it.

      Evaluering 

      Alles gut

      Gut angekommen, alles gut. Wird öfter verwendet.

        Skriv din egen anmeldelse

        BDSM AnalLock - låsbar analprop

        BDSM AnalLock - låsbar analprop

        AnalLock er en låsbar BDSM-analplug af høj kvalitet, der er specielt udviklet til erfarne elskere af ekstrem anal leg. Analpluggen er lavet af glat, nikkelfrit og holdbart rustfrit stål og er det perfekte valg til anal kyskhed.

        Skriv din egen anmeldelse

        5 andre varer i samme kategori: