Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Klemmer til brystvorter

Nyhedsbrev

BDSM-nippelklemme og genitalklemme

Klemmetangen er lavet af medicinsk rustfrit stål og er udstyret med gummispidser, der giver et særligt godt greb. Vores BDSM-klemmer kan bruges på en række forskellige kropsdele som brystvorter, skamlæber, penis eller pung.

Mere information

3282/00

tilgængelig

    Mere information

    De medicinske klemmer i rustfrit stål er udstyret med gummibeslag for at sikre et særligt fast greb. Vores BDSM-klemmer kan bruges på en række forskellige kropsdele som brystvorter, skamlæber, penis eller pung.

    Disse BDSM-klemmer af høj kvalitet er en klassiker for alle BDSM-fans og et uundværligt tilbehør til enhver hårdhændet session. De ergonomisk formede klemmer med et sakselignende håndtag sikrer altid optimal kontrol, mens låsemekanismen med tre forskellige låseniveauer giver dig mulighed for at opnå det ønskede intensitetsniveau.

    Takket være den praktiske låsemekanisme forbliver tangen pålideligt fastspændt i den ønskede position, så du har hænderne fri. Gummibeslagene kan tages af til rengøring, og tangen kan steriliseres.

    Brystvorteklemmer kan være en helt særlig form for seksuel stimulering for folk, der kan lide at lege med deres brystvorter. Stimulering af brystvorterne kan skabe behagelige fornemmelser og frigive hormoner som oxytocin og dopamin, som kan øge den seksuelle ophidselse og nydelse. Brystvorteklemmer kan forstærke disse fornemmelser ved at øge brystvorternes følsomhed gennem det tryk, der udløses.

    Den fornemmelse, som brystvorteklemmer frembringer, kan variere afhængigt af klemmetypen, klemmens fasthed og personens smertetolerance. Nogle mennesker nyder fornemmelsen mellem smerte og nydelse, mens andre kan finde det ubehageligt eller smertefuldt.

    Brystvorteklemmer kan også være en variation af BDSM, hvor den dominerende partner bruger klemmerne til at udøve kontrol over den underdanige partner og tilføjer et element af magtudveksling til den seksuelle oplevelse.

    Alt i alt kan brystvorteklemmer være en vidunderlig måde at udforske forskellige former for seksuel stimulering på og tilføje variation til seksuelle oplevelser. Som med enhver anden seksuel aktivitet er det vigtigt at kommunikere med sin partner, sætte grænser og engagere sig i sikker, samtykkende brystvorteleg.

    Flere detaljer:

    • BDSM brystvorteklemme
    • Materiale: Rustfrit stål, gummi
    • Mål: ca. 165 mm lang
    • med låsemekanisme
    • aftagelige vedhæftede filer af gummi
    • kan steriliseres
    • Vi anbefaler vores INSTACLEAN-spray til rengøring
    • Sælges enkeltvis; pris pr. 1 stk



    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Schmerz Genuss

    Wow, diese Nippel Klemmen haben es in sich, der Schmerz wird einfach oder mit jeweiligen Gewichten verstärkt, als Slave ist dies für mich Genuss pur, solange die SESSION DAUERT

      Evaluering 

      Checkt die aus, Leute!

      ich hab mir diese Klemmen von MEO bestellt und ich kann echt sagen, die sind der Hammer! Diese Teile sind heavy aus Edelstahl und haben noch Gummiaufsätze dran, damit sie super gut greifen und nicht abrutschen. Ich hab' sie bisher an den Nippeln ausprobiert, aber die passen auch woanders wenn man drauf steht. Echt geil, was die Dinger alles können.

        Evaluering 

        Divertente x la coppia

        Fa' il suo dovere

        • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

        Skriv din egen anmeldelse

        BDSM-nippelklemme og genitalklemme

        BDSM-nippelklemme og genitalklemme

        Klemmetangen er lavet af medicinsk rustfrit stål og er udstyret med gummispidser, der giver et særligt godt greb. Vores BDSM-klemmer kan bruges på en række forskellige kropsdele som brystvorter, skamlæber, penis eller pung.

        Skriv din egen anmeldelse

        Andre kunder købte også:

        30 andre varer i samme kategori: