Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Håndjern

Nyhedsbrev

Fingermanchetter i stål

Vores stålfingermanchetter, også kaldet "BDSM Steel Hand Trap", har taget BDSM-samfundet med storm! Forestil dig det perfekte bondage-tilbehør, hvor dominans og underkastelse, kontrol og overgivelse kombineres i perfekt symbiose - og det er præcis, hvad vores innovative fingermanchetter er! Lad dig inspirere af dette innovative produkt!

Mere information

3460/00

tilgængelig

    Mere information

    Vores stålfingerfælder, også kendt som "BDSM Steel Hand Trap", har taget BDSM-samfundet med storm! Forestil dig det perfekte bondage-tilbehør, der kombinerer dominans og underkastelse, kontrol og overgivelse i perfekt symbiose - og det er præcis, hvad vores innovative fingerstraps er! Lad dig inspirere af dette innovative produkt!

     

    Det ultimative BDSM-tilbehør til fysisk kontrol i en dominans- og underkastelsessammenhæng:

    Vores fingermanchetter er et effektivt værktøj for den dominerende partner til at få sin passive partner til at føle sig helt hjælpeløs. Fingermanchetter er ikke bare et bondage-tilbehør, de er et sandt mesterværk af kontrol. De tjener ikke kun til at binde den passive partners hænder sikkert og gøre dem flugtsikre, de er også et stærkt symbol på underkastelse og dominans. Når fire fingre er fast og ubønhørligt låst fast i bondageringene, og kun tommelfingeren bevarer et spor af bevægelsesfrihed, føler den underdanige den fulde betydning af sin position. For den dominerende partner giver disse fingerbindinger mulighed for at skubbe til grænserne for magt og kontrol.

     

    Mulighederne er uendelige, hvad enten det er i bondage eller under en intens BDSM-session!

     

    Bondage-kunsten får en helt ny dimension med vores fingermanchetter. Det muliggør ikke kun traditionelle bondage-teknikker, men åbner også døre til innovativ og kreativ BDSM-praksis. Forestil dig den spænding, der skabes af manchetternes bløde klik, når de lukker sikkert om den underdaniges håndled og fingre. Uanset om du binder din partners hænder bag ryggen, binder dem fast til en stol eller fikserer dem i en anden forførende stilling, tager denne fingerbinding følelsen af kontrol og overgivelse til et nyt niveau. Fingerbindingens subtile kraft lader din partner opleve den søde smerte af hjælpeløshed og begær, mens du nyder friheden til at gøre alle dine fantasier til virkelighed. Det er mere end bare et BDSM-sexlegetøj, det er et instrument, der skubber til grænserne for, hvad der er muligt i bondageverdenen.

     

    Ved at kombinere fingermanchetterne med andre BDSM-produkter kan du gøre oplevelsen endnu mere intens:

     

    • Fingermanchetter og kyskhedsbælte: At kombinere fingermanchetter med et kyskhedsbælte kan øge følelsen af kontrol og underkastelse betydeligt. Mens fingermanchetterne begrænser hændernes bevægelsesfrihed og dermed muligheden for at røre ved sig selv, sikrer kyskhedsbæltet, at den underkuede person fratages sine mest intime områder. Det skaber en intens situation af afhængighed og tillid.

    • Fingerbindinger og BDSM-maske: En maske, især en lædermaske, der dækker øjne eller mund, kan øge sanseoplevelsen for den underkastede. Med begrænset syn eller tale og bundne hænder bliver den underdanige endnu mere afhængig af sin dominerende partner, hvilket øger følelsen af hjælpeløshed og af at være i deres vold.

    • Fingerbindinger og Dr. Sado stearin: Hvis hænderne er bundet med fingerbindinger, opfatter den underdanige de varme dråber stearin på huden endnu mere intenst. Uden mulighed for at reagere instinktivt med hænderne forstærkes fornemmelserne både fysisk og psykisk.

     

    Generelt giver fingerbindinger mulighed for en række forskellige legestile og kombinationer, der kan tilpasses efter de involveredes præferencer og grænser. Det er dog altid vigtigt at sikre, at begge parter er enige om den valgte praksis, og at aktiviteterne udføres sikkert og med gensidigt samtykke.

     

    Elegance møder BDSM:

     

    Det sofistikerede design i rustfrit stål, prydet med funklende rhinsten, giver et strejf af elegance til enhver BDSM-session. En perfekt kontrast mellem stålets hårdhed og kølighed og rhinstenenes delikate skønhed.

     

    Yderligere detaljer:

     

    • Finger- og håndmanchetter
    • Tilføj de kombinerede finger- og håndjern til dit BDSM-repertoire, og oplev et nyt niveau af kontrol og underkastelse. Fingermanchetterne kan også fint kombineres med vores albuebånd fra San Francisco-kollektionen (art. 1893).
    • Mål: Samlet længde ca. 18 cm, diameter på stængerne ca. 6 mm, fastgørelsesringe til fingrene hver ca. 19 mm indvendig diameter, håndledsmanchet ca. 65 mm, indvendig diameter
    • Vægt: ca. 400 gram i alt.
    • Materiale: Rustfrit stål
    • Leveringsomfang: 1 par
    • Plejevejledning: BDSM-miljøet ved, hvor vigtigt det er med renlighed og hygiejne. Derfor anbefaler vi vores INSTACLEAN-spray. Den garanterer grundig rengøring og desinfektion, så produktet altid er klar til dit næste BDSM-eventyr.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Funktionieren perfekt

    War erst etwas skeptisch aber nach der ersten Benutzung muss ich sagen, die Fingerfesseln sind der Hammer. Verarbeitung ist top und die Fixierung der einzelnen Finger ist optimal! Ablegen ohne Werkzeug bzw. "Schlüssel" ist unmöglich.Kann ich nur empfehlen!

    • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Excelentes

    Muy buena calidad, muy comodas de llevar y dan mucho juego con tu pareja.

    • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

    Skriv din egen anmeldelse

    Fingermanchetter i stål

    Fingermanchetter i stål

    Vores stålfingermanchetter, også kaldet "BDSM Steel Hand Trap", har taget BDSM-samfundet med storm! Forestil dig det perfekte bondage-tilbehør, hvor dominans og underkastelse, kontrol og overgivelse kombineres i perfekt symbiose - og det er præcis, hvad vores innovative fingermanchetter er! Lad dig inspirere af dette innovative produkt!

    Skriv din egen anmeldelse

    Andre kunder købte også:

    30 andre varer i samme kategori: