Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Fisting gel

Nyhedsbrev

J-JELLY smøremiddel til ekstrem seksuel praksis

Ny

J-JELLY er den ultimative glidecreme til en ekstraordinær oplevelse under ekstrem sex. Baseret på det gennemprøvede J-Lube-pulver tilbyder dette brugsklare smøremiddel alt, hvad du behøver for at overskride dine egne fysiske grænser. Perfekt til seksuelle praksisser som vaginal eller anal fisting og som glidecreme ved brug af en kneppemaskine.

Mere information

3736/240

24,90 €

103,75 €/L

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

Mere information

J-JELLY er den ultimative glidecreme til en ekstraordinær oplevelse under ekstrem sex. Baseret på det gennemprøvede J-Lube-pulver tilbyder dette brugsklare smøremiddel alt, hvad du behøver for at overskride dine egne fysiske grænser. Perfekt til seksuelle praksisser som vaginal eller anal fisting og som glidecreme, når du bruger en kneppemaskine. J-JELLY lader dig lægge det almindelige bag dig og giver dig uforglemmelige oplevelser.

 

Med en konsistens, der er glat, tyk og alligevel utrolig glat, er J-JELLY perfekt til brug med meget store dildoer eller til fisting. Uanset om det er solo eller som par - J-JELLY gør enhver oplevelse betagende hed.

 

Højdepunkter ved J-JELLY:

 

  • J-JELLY er baseret på det færdigblandede J-Lube-pulver.
  • J-JELLY er meget tyktflydende og ekstremt glat.
  • J-JELLY reducerer friktionen og minimerer risikoen for skader under ekstrem seksuel praksis.
  • J-JELLY er nem at bruge takket være den praktiske flip-top hætte.
  • J-JELLY er lugtfri, smagløs, ikke-fedtet og ikke-farvende.
  • J-JELLY er kompatibel med latex, silikone og alt sexlegetøj.
  • J-JELLY er klar til brug med det samme uden at skulle blande J-Lube-pulver.
  • J-JELLY maksimerer nydelsen med store dildoer eller under sex med en kneppemaskine.
  • J-JELLY kan til enhver tid genaktiveres med vand.

 

Anbefales til mere ekstreme seksuelle aktiviteter, effektiv og nem at bruge.

 

J-JELLY er et smøremiddel, der oprindeligt blev udviklet i USA til veterinær brug. Det oprindelige produkt "J-Lube" er et pulver, der blandes med vand for at danne et glat, gellignende smøremiddel. J-Lube kan gøres så tyk eller tynd, som man ønsker.

 

Hvorfor er J-JELLY uundværlig til hårdere praksisser som vaginal eller anal fisting?

 

Svaret ligger i J-JELLYs tykke konsistens, som er afgørende for sikker og behagelig penetration af kropsåbninger. J-JELLY reducerer friktionen og minimerer derfor risikoen for skader, hvilket er særligt vigtigt ved mere intensiv seksuel praksis som f.eks. vaginal eller anal fisting.

 

Flasken på 237 ml giver nok glidecreme til mange lidenskabelige timer. Og den nemme håndtering takket være det praktiske flip-top-hætte sikrer, at du kan koncentrere dig fuldt ud om din nydelse.

 

J-JELLY er mere end bare en glidecreme, det er svaret på søgningen efter en ubekymret, højkvalitets og effektiv løsning til alle ekstreme seksuelle praksisser. J-JELLY er lugt- og smagsløs, ikke-fedtet og efterlader ingen pletter. J-JELLY består af nøje udvalgte ingredienser og er kompatibel med latex, silikone og alle typer sexlegetøj, hvilket gør den til et alsidigt smøremiddel i enhver samling af sexlegetøj.

 

For dem, der ønsker at tage blandingen i egne hænder, er der altid J-Lube-pulveret. Men hvis du kan lide det enkelt og praktisk, er J-JELLY det ideelle valg - en tyk gel, der er klar til brug lige ud af æsken.

 

J-JELLY er ikke bare en glidecreme, det er din billet til nye, tilfredsstillende oplevelser, der vil tage din leg til det næste niveau. Uanset om du bruger store dildoer, fisting eller har sex med en kneppemaskine, gør J-JELLY et godt stykke arbejde med at skabe et ekstremt glat lag på enhver overflade for at maksimere nydelsen.

 

Som vandbaseret glidecreme kan J-JELLY tørre ud med tiden, men det er ikke noget problem: Påfør bare mere eller reaktiver med et par dråber vand, og fortsæt. Du vil elske den tykke J-JELLY glidecreme, som klæber til huden eller sexlegetøjet, indtil varmen gør den tyndere og mere glat. Takket være de vandopløselige egenskaber kan resterne nemt fjernes efter nydelsen.

 

Vi anbefaler J-JELLY til alle, der er på udkig efter en tykkere, effektiv og brugervenlig glidecreme, som er specielt udviklet til krævende seksuelle aktiviteter. Prøv det, og oplev, hvordan J-JELLY kan gøre dine intime øjeblikke uforglemmelige!

 

Flere detaljer:

 

  • J-JELLY glidecreme til ekstrem seksuel praksis
  • Ekstremt glat, tyk og alligevel utrolig glat.
  • Perfekt til brug med store dildoer, til fisting (både anal og vaginal) eller til brug med sexmaskiner.
  • Også velegnet til samleje (analt og vaginalt)!
  • Holder længere end mange andre glidecremer.
  • Ingredienser (INCI): propylparahydroxybenzoat, methylparahydroxybenzoat
  • Indhold: 237 ml (8 fl. oz.)
  • Her er lidt mere information om J-Lube-pulveret: En flaske J-Lube giver ca. 11 liter glidecreme. Den eneste ulempe er, at du skal forberede glidecremen før sex. Hvis du som os foretrækker at tage en flaske glidecreme og bare gå i gang, er J-JELLY et bedre valg, da den allerede er blandet.
  • MEO er et varemærke tilhørende MEO i Tyskland. Alle andre mærkenavne, logoer og varemærker tilhører deres respektive ejere.

Dette vil måske også interessere dig:

KUNDEANMELDELSER

Ingen kundekommentarer endnu

Skriv din egen anmeldelse

J-JELLY smøremiddel til ekstrem seksuel praksis

J-JELLY smøremiddel til ekstrem seksuel praksis

J-JELLY er den ultimative glidecreme til en ekstraordinær oplevelse under ekstrem sex. Baseret på det gennemprøvede J-Lube-pulver tilbyder dette brugsklare smøremiddel alt, hvad du behøver for at overskride dine egne fysiske grænser. Perfekt til seksuelle praksisser som vaginal eller anal fisting og som glidecreme ved brug af en kneppemaskine.

Skriv din egen anmeldelse

Andre kunder købte også:

19 andre varer i samme kategori: