Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Cock & Ball Bondage

Nyhedsbrev

Cock-bondage-reb lavet af kalveskind

Oplev en ny og meget bedre måde at lave penis-bondage på med vores Cock Bondage Rope! Lavet af bomuldsreb af høj kvalitet og dækket af blødt, sort kalveskind giver dette reb ikke kun en imponerende fornemmelse, men også en oplevelse i særklasse.

Mere information

3505/00

99,90 €


-10,00 €

89,90 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    Oplev en ny og meget bedre måde at lave penis-bondage på med vores Cock Bondage Rope! Lavet af bomuldsreb af høj kvalitet og omhyggeligt pakket ind i blødt, sort kalveskind giver dette reb ikke kun en imponerende fornemmelse, men også en oplevelse i særklasse. Med en diameter på 0,5 cm og en samlet længde på 1,25 m er det perfekt til at binde penis og testikler op med.

     

    Med vores cockbondage-reb i kalveskind kan du opdage de utallige muligheder for at binde både penis og testikler op eller binde dem stramt sammen. Og hvis du har lyst til noget helt særligt, kan du også bruge rebet perfekt som ball stretcher. Testiklerne vil elske det!

     

    Hvis du vil bruge rebet til suspension bondage, skal du være opmærksom på den maksimale vægt eller maksimale trækkraft på 20 kg. Det er den eneste måde at sikre, at læderbetrækket af høj kvalitet forbliver intakt, og at du kan nyde dette BDSM-produkt af høj kvalitet i lang tid.

     

    Hvad er det særlige ved dette bondage-reb i kalveskind?

     

    Når et traditionelt bondage-reb af bomuld er beklædt med italiensk kalveskind af høj kvalitet, giver det ikke kun rebet et luksuriøst præg, men adskiller det også fra traditionelle bondage-reb. Italiensk kalveskind er kendt over hele verden for sin førsteklasses kvalitet, smidighed og behagelige fornemmelse på huden. Denne læderbelægning af høj kvalitet beskytter ikke kun huden mod mulig irritation forårsaget af bomulden, men giver også rebet et særligt æstetisk præg, der forbedrer den sensuelle oplevelse af bondage. Læderet giver også ekstra stabilitet og holdbarhed, hvilket øger rebets levetid. Kalveskindsovertrækket gør også rebet til et ægte blikfang og tilføjer et luksuriøst touch. Det kombinerer derfor funktionalitet og æstetik på en unik måde og repræsenterer et alternativ af høj kvalitet til konventionelle bondage-reb.

     

    Hvad er cock & ball-bondage?

     

    Cock & ball-bondage refererer til BDSM-praksis, hvor reb, stropper eller læderremme bruges til at binde penis og/eller testikler. Formålet kan være alt fra at øge følsomhed og stimulation til at begrænse eller forsinke erektion og ejakulation. Cock & ball bondage kan bruges som en form for erotisk stimulering og som en metode til magt og kontrol i BDSM-scenarier. Bondage kan være stramt eller løst, alt efter præference og erfaring. Der er mange forskellige teknikker og stilarter, fra simpel bondage omkring penisskaftet til mere komplekse mønstre, der omfatter hele kønsområdet.

     

    Flere detaljer:

     

    • Cock bondage-reb, førsteklasses kvalitet
    • Vores reb er fremstillet i Italien med den højeste præcision af de mest erfarne håndværkere. Det bløde kalveskind sikrer ikke kun en behagelig fornemmelse, men giver også rebet et luksuriøst touch.
    • Materiale: kalveskind, bomuldsreb
    • Dimensioner: Diameter ca. 0,5 cm, længde 125 cm
    • Fremstillet i Italien.
    • Du kan finde vores butik på italiensk på www.meoteam.it

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Voll zufrieden

    Preis-Leistung Top!!! Das Lederseil fühlt sich super angenehm auf der Haut an. Perfekte Dicke, perfekte Länge. Absolut beeindruckt von der Qualität.

      Evaluering 

      Très bien

      Fidèle à la description

        Skriv din egen anmeldelse

        Cock-bondage-reb lavet af kalveskind

        Cock-bondage-reb lavet af kalveskind

        Oplev en ny og meget bedre måde at lave penis-bondage på med vores Cock Bondage Rope! Lavet af bomuldsreb af høj kvalitet og dækket af blødt, sort kalveskind giver dette reb ikke kun en imponerende fornemmelse, men også en oplevelse i særklasse.

        Skriv din egen anmeldelse

        Andre kunder købte også:

        26 andre varer i samme kategori: