Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Cock & Ball Bondage

Nyhedsbrev

PUMP IT Manchet til penis

Den kan være ekstremt stram og liderlig, når du har taget penismanchetten på og pumpet den op! Du vil opleve følelser, som du aldrig troede var mulige før. En stærk, intens følelse af tryk, ligesom en mands hånd, der griber hårdt fat!

Mere information

2465/00

39,90 €


-5,00 €

34,90 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    Det kan blive ekstremt stramt og varmt, når du har taget penismanchetten på og pustet den op! Du vil opleve fornemmelser, som du aldrig troede var mulige før. Sådan en stærk, intens følelse af pres som en mands hånd, der griber hårdt fat i dig!

     

    Har du altid haft lyst til at blive bundet af din partner? Men ikke på halsen eller hænderne - det er trods alt for begyndere! Hvorfor ikke bare blive bundet ved penis og testikler? Kan du lide tanken om at prøve noget helt andet? Så skal du prøve vores penisbinding, den såkaldte penismanchet. Den er perfekt til seksuel stimulering af penis fra blød til hård!

     

    Penismanchetten er ikke bare et visuelt attraktivt BDSM-tilbehør til spændende rollespil og afstraffelse! På grund af den stramme pasform forårsager den en blodophobning og bidrager dermed til ekstreme fornemmelser, der ligner cock bondage. Jo strammere den sidder, jo mere intens er følelsen af tryk, så snart penis og testikler begynder at svulme op. Takket være den praktiske oppustningsfunktion kan penismanchetten til enhver tid tilpasses dine ønsker.

     

    Hvordan bruger jeg penismanchetten?

     

    Placer penismanchetten rundt om din penis, og placer den nær skaftets basis. Sørg altid for, at din penis stadig er slap eller kun halvt erigeret, når du tager den på. Luk nu penismanchetten ved hjælp af tryklåsen. Den resulterende blodophobning vil gøre penis fast og hård på ingen tid. Tag derefter den praktiske kuglepumpe og pust penismanchetten op, indtil den er fast og meget stram. Hvis følelsen af tryk bliver for stor, trykker du eller din partner blot på sikkerhedstrykventilen, og luften slippes ud igen.

     

    Hvad er det særlige ved penismanchetten?

     

    Penismanchetten har de samme fordele som en almindelig penisring: En penismanchet kan også effektivt forsinke mandlig ejakulation og øge din seksuelle styrke. Takket være det fløjlsbløde og behageligt elastiske materiale er penismanchetten særlig nem at tage på og sidder helt sikkert takket være velcrolukningen. En ægte klassiker blandt cock bondage-legetøj, som også er ideel til begyndere.

     

    Hvad skal jeg passe på med penismanchetten?

     

    Du bør ikke bruge dette penismanchet med silikonebaseret glidecreme. Smøremidler, der indeholder silikone, kan beskadige materialet i penismanchetten. Vi anbefaler, at du bruger en vandbaseret glidecreme som Aquameo fra MEO®.

     

    Fastholdelse af penis og cock bondage:

    Der er mænd, som sætter pris på et meget fast greb, når de skal ned, og andre, som foretrækker en blid berøring. Toppen, som giver sin sub et handjob, kan udnytte sin dominans fuldt ud med den oppustelige penismanchet fra MEO®. I cock bondage placeres manchetten rundt om penis og pustes derefter op. Den midlertidige blokering af blodtilførslen, som den oppustede penismanchet skaber, giver dig mulighed for at opleve unikke og betagende cock bondage-fornemmelser.

     

    Hvordan rengør jeg penismanchetten?

     

    Rengør penismanchetten efter din cock bondage-session med varmt vand og mild sæbe. For ekstra pleje anbefaler vi vores VERYCLEAN-spray.

     

    Guide til penismanchetter / konklusion om penis manchetter: Der findes en lang række forskelligt sexlegetøj og sexlegetøj, som f.eks. pikringe, men også denne penismanchet. Hvad er en penismanchet egentlig, og hvad gør den? En penismanchet er et erotisk hjælpemiddel. Den trækkes over mandens penis. Formålet med penismanchetten er at støtte din penis i at få en hård, fast erektion eller at binde penis og også at skabe en særlig stærk følelse af dominans hos din dominerende partner. Som regel er en penismanchet lavet af enten latex, læder, som f.eks. vores Gate-of-Hell, eller gummi. Hos MEO ® har du også frit valg på alle hylder, når det gælder overfladen, med en række penismanchetter, der kommer med forskellige teksturer, glatte eller med pigge. Afhængigt af teksturen på penismanchetten vil din nydelse stige endnu mere. Hvad du skal være opmærksom på, og hvordan du bruger penismanchetten sikkert : Når du køber en penismanchet, er det vigtigt at sørge for, at den har den rigtige størrelse til dig. Det er afgørende, at den er stor nok til din erigerede penis. En oppustelig penismanchet anbefales, da den er helt fleksibel i størrelsen. Hvis du vælger en penismanchet, der er for lille, kan du ende med at få blå mærker på din penis under en særlig kraftig erektion. Korrekt pleje af en penismanchet: Da penismanchetten er et sexlegetøj, skal den også rengøres hygiejnisk. Du kan normalt rengøre en penismanchet med varmt vand og lidt sæbe. Det er vigtigt, at du ikke lader penismanchetten tørre i solen, da materialerne vil tage skade af direkte UV-stråling. Du kan også købe såkaldte sexlegetøjsrensere fra MEO ®, som f.eks. vores VERYCLEAN-spray. Fordele og ulemper ved en penismanchet: Fordelene ved en sådan manchet er mange, men der er også ulemper, som også bør nævnes her. Fordelen er selvfølgelig, at du får en meget stærk erektion ved brug af manchetten, hvilket sikrer maksimal nydelse ikke kun for dig, men også for din dominerende partner. Sjovfaktoren er derfor stor og en klar fordel ved penismanchetten. En penismanchet er også nem at vedligeholde og tager kun få øjeblikke. Endelig er de mange forskellige materialer, dvs. gummi, latex, PU eller læder, også en fordel, da du kan vælge det materiale, som du føler dig mest tryg ved, eller som du ikke er allergisk over for. En mulig ulempe er, at hvis penismanchetten er for lille, kan den forårsage ubehagelige blå mærker på din penis. Det er derfor vigtigt at vælge den rigtige størrelse eller at vælge en penismanchet til oppustning.

     

    Flere detaljer:

     

    • Penismanchet til oppumpning
    • Størrelsesjusterbar penismanchet med oppumpningsfunktion
    • Anbefales til fastholdelse af penis eller cock bondage
    • Med velcrolukning
    • Rørlængde ca. 24,5 cm
    • Manchetlængde ca. 164 mm, brugbar længde ca. 128 mm

    Download

    Pikringe

    Hvordan man tager en cockring på, og hvordan man vælger den rigtige størrelse til en cockring

    Download (1.21M)

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Molto divertente

    Molto divertente. Si può decisamente dire che è in linea con le aspettative

      Evaluering 

      Wirklich sehr gute Idee

      Wirklich sehr gute Idee. Schneller Versand, top Produkt, angemessener Preis. Wass will man mehr!

        Evaluering 

        Ottimo

        Sono molto soddisfatto di questo prodotto e posso solo raccomandarlo.

          Evaluering 

          Geiles Gefühl

          Geiles Gefühl wenn es immer enger wird. Kann die Penismanschette wirklich empfehlen. Funktioniert einwandfrei und Dank des Klettverschluss lässt sich die Größe optimal einstellen.

          • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
          Evaluering 

          naja

          Der Klettverschluss hält der Belastung leider nicht Stand.

          • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
          Evaluering 

          Extrem geile Gefühle

          Die Penis Manschette lässt sich sehr eng aufpumpen! Es ist wirklich so als würde jemand ganz hart mein Schwanz anfassen. Ich liebe das Gefühl. Extrem geil!

          • 2 af 3 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

          Skriv din egen anmeldelse

          PUMP IT Manchet til penis

          PUMP IT Manchet til penis

          Den kan være ekstremt stram og liderlig, når du har taget penismanchetten på og pumpet den op! Du vil opleve følelser, som du aldrig troede var mulige før. En stærk, intens følelse af tryk, ligesom en mands hånd, der griber hårdt fat!

          Skriv din egen anmeldelse

          Andre kunder købte også:

          26 andre varer i samme kategori: