Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

BDSM-sextoys

Nyhedsbrev

BDSM-sko med pigge - slaveafstraffelse

Disse BDSM-sko får enhver masochists hjerte til at banke hurtigere, fordi vi har udstyret sålerne med pigge. Den høje kvalitet af de anvendte materialer garanterer en høj "bærekomfort" og en lang holdbarhed af slaveskoene med pigge.

Mere information

99,90 €


-20,00 €

79,90 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    Disse BDSM-sko vil få enhver masochists hjerte til at banke hurtigere, fordi vi har udstyret sålerne med pigge. Den høje kvalitet af de anvendte materialer sikrer, at disse slavesko med pigge er ekstremt behagelige at have på og holder længe.

     

    Populariteten af fodrefleksmassage og den særlige sensualitet ved erotisk fodmassage viser, at fodsålerne er kendt for deres intense stimulering. Den enorme tæthed af nerveceller i fodsålen overfører ikke kun masserende fingerbevægelser til hjernen med lynets hast, men også en langsomt stigende smerte af nydelse.

     

    Hvad er formålet med BDSM-sko - slavesko med pigge?

    BDSM ville ikke være nær så sjovt uden straf! Dom'en skal jo sørge for, at hans ordrer bliver udført. Men hvordan kan slaven blive straffet, hvis han ikke adlyder? Helt klart med dette par slavesko, som har indbyggede pigge og giver dom en sikker afstraffelsesmulighed i hverdagen.

     

    Hvordan bruger jeg BDSM-skoene - slavesko med pigge?

     

    BDSM-skoene er lavet af læder i høj kvalitet og kan spændes fast om fødderne ved hjælp af praktiske velcrolukninger. Det særlige ved vores slavesko er de stumpe pigge, som sub'en tydeligt vil mærke, når han eller hun har dem på. Når man går og står i længere tid, udfolder disse små plageånder deres fulde potentiale og forårsager intens smerte og nydelse.

     

    BDSM-straffe:

     

    Den største straf: ikke at gøre det! BDSM har utroligt mange erotiske facetter. Men den største nydelse ved bondage og SM ligger helt sikkert dybt i de mange variationer af afstraffelse! Både for den dominerende og den underdanige partner: Her kan alle udleve deres egne individuelle fantasier. Her er et par tips:

     

    Manglende bevægelsesfrihed er og bliver en væsentlig del af SM- og BDSM-praksis - og selvfølgelig især erotiske afstraffelser. Det er utroligt ydmygende og straffende, da det binder sub'en, især mentalt. Og oven i købet gør det sub'en til en ting/et objekt uden egen vilje: Som straf skal sub'en blive til et møbel, der tjener toppen. For at gøre dette skal han forblive ubevægelig i timevis, enten nøgen eller i tøj bestilt af toppen. Hans funktion kan f.eks. være et tøjstativ ... Efter at have stået stille i lang tid i vores slavesko anbefaler vi også en bastinado: bastinado står for lette slag med en stok på den bare fodsål.

     

    Størrelser:

    • Skostørrelse 38/39 i EU svarer til en sålelængde på 24 cm.
    • Skostørrelse 40/41 i EU svarer til en sålelængde på 25,5 cm.
    • Skostørrelse 42/43 i EU svarer til en sålelængde på 27 cm.
    • Skostørrelse 44/45 i EU svarer til en sålelængde på 28 cm.
    • Skostørrelse 46/47 i EU svarer til en sålelængde på 29 cm.

    Flere detaljer:

     

    • Slavesko, sandaler med torne/pigge
    • Med velcrolukning
    • Bredde: ca. 12 cm
    • Materiale: Læder
    • Farve: Sort
    • Leveringsomfang: 1 par sandaler

     

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Je tiens à peine 30" pleinement debout sur les sandales

    J'espère qu'a force de s'exercer beaucoup de corne va se créer pour atténuer la douleur. Je me demande combien de temps cela prendra à force de répéter de séances de 30" et de les prolonger progressivement. J'espère qu'un jour je pourrais faire mes commissions en ville avec.

      Evaluering 

      Gemeine Strafe

      Für mich als jemand, der schon beim barfuß laufen über einen steinigen Weg Probleme hat, sind diese Sandalen der Horror und mein Master hat eine neue Möglichkeit, mich zu bestrafen. Nur wenige Minuten darin und ich bin wieder brav. Ich bewundere die, die es darin länger aushalten.

      • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
      Evaluering 

      Buono prodotto

      Buono prodotto e anche di buona qualità.

      • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
      Evaluering 

      Sklave Markus

      Für mich als Sklave der ideale Schuh zum Einkaufen in der Stadt.

      • 3 af 3 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

      Skriv din egen anmeldelse

      BDSM-sko med pigge - slaveafstraffelse

      BDSM-sko med pigge - slaveafstraffelse

      Disse BDSM-sko får enhver masochists hjerte til at banke hurtigere, fordi vi har udstyret sålerne med pigge. Den høje kvalitet af de anvendte materialer garanterer en høj "bærekomfort" og en lang holdbarhed af slaveskoene med pigge.

      Skriv din egen anmeldelse

      Andre kunder købte også:

      30 andre varer i samme kategori: