Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Glidecreme-gel

Nyhedsbrev

Glidecreme-gel 

Med vores udvalg af anal- og glidecremer af høj kvalitet forbliver alt dejligt glat og lækkert. Vil du være sikker på, at alt går glat under sex? MEO tilbyder en bred vifte af glidecremer og glidemidler, der sikrer, at hvert klimaks bliver uforglemmeligt.

12
pr. side
Vis 13 - 24 af 26 elementer
Vis 13 - 24 af 26 elementer

Alt hvad du behøver at vide om personlige smøremidler:

Glidecreme er produkter, der er designet til at forbedre den seksuelle oplevelse eller reducere ubehag under intime aktiviteter. Der er mange grunde til at bruge en personlig glidecreme, og der findes forskellige typer af personlige glidecremer til forskellige behov.

Fordele ved at bruge personlige smøremidler:

  • Øget nydelse under sex: Glidecreme kan gøre den seksuelle oplevelse mere behagelig ved at reducere friktion og øge fornemmelserne.
  • Øget komfort: Glidecreme kan hjælpe med at reducere ubehag under sex, især hvis du lider af tørhed i skeden, som kan være forårsaget af hormonelle forandringer, medicin eller overgangsalderen.
  • Reduceret risiko for skader: Glidecreme kan reducere risikoen for skader, der kan opstå på grund af tørhed eller friktion, f.eks. rifter og sprækker.
  • Kompatibilitet med kondomer: Nogle personlige glidecremer kan bruges sammen med kondomer uden problemer, hvilket gør dem til en effektiv måde at forebygge graviditet og seksuelt overførte infektioner på.


Hvilke typer personlige glidecremer findes der?


Sammenfattende kan man sige, at personlige glidecremer forbedrer den seksuelle nydelse, øger komforten, reducerer risikoen for skader og er kompatible med kondomer. Der findes forskellige typer af personlige glidecremer, herunder vandbaserede, silikonebaserede, oliebaserede, hybrid-, smags- og opvarmende/afkølende glidecremer. Det er vigtigt, at du vælger den rigtige personlige glidecreme til dine behov og tager hensyn til eventuelle allergier, hudfølsomhed og produktets kompatibilitet.

Hvilke personlige glidecremer anbefales til analsex?

Til analsex anbefales det at bruge en glidecreme, der er specielt udviklet til analsex, da anus fra naturens side ikke er så fugtig som skeden. De bedste glidecremer til analsex er dem, der er tykke, langtidsholdbare og har en højere viskositet, som reducerer friktion og sprækker under penetration.

Vandbaserede glidecremer er et populært valg til analsex, da de er nemme at vaske af og er kompatible med det meste sexlegetøj og kondomer. De kan dog hurtigt tørre ud og skal påføres igen ofte.

Silikonebaserede glidecremer er et andet populært valg til analsex, da de holder længere og ikke tørrer ud så hurtigt som vandbaserede glidecremer. De er også sikre at bruge sammen med de fleste kondomer og sexlegetøj. De er dog nogle gange sværere at vaske af end vandbaserede glidecremer og bør ikke bruges sammen med silikone-sexlegetøj.

Der findes også hybride glidecremer, som kombinerer vandbaserede og silikonebaserede glidecremer og giver fordelene ved begge dele. Disse glidecremer kan normalt bruges sikkert sammen med kondomer og det meste sexlegetøj.

Oliebaserede glidecremer bør for enhver pris undgås under analsex, da de kan nedbryde latexkondomer og øge risikoen for seksuelt overførte infektioner. Oliebaserede glidecremer er også svære at rengøre og kan plette tekstiler.

Alt i alt er det vigtigt at vælge en glidecreme, der er specielt designet til analsex, og anvende den generøst for at sikre en behagelig og fornøjelig oplevelse.

Hvilke glidecremer anbefales til fisting?

Fisting er en seksuel aktivitet, hvor man fører en hånd eller knytnæve ind i skeden eller endetarmen, og det kræver en glidecreme, der er specielt udviklet til denne type sex. Glidecreme til fisting har tendens til at være tykkere og længerevarende end andre glidecremer, da de skal give tilstrækkelig smøring over længere tid og til dybere penetrationer.

Nogle af de mest anvendte glidecremer til fisting er:

1. J-Lube: J-Lube er et pulver, der kan blandes med vand for at skabe en tyk, glat glidecreme. Det er meget populært i fisting-miljøet, fordi det holder i meget lang tid og giver optimal smøring. Det kan dog blive lidt rodet, når det skal blandes og påføres.

2. Crisco: Crisco er en vegetabilsk fedtstof, der ofte bruges som glidecreme til fisting. Det er tykt og langtidsholdbart og giver en masse smørelse under fisting. Crisco er dog ikke sikkert at bruge sammen med latexkondomer og kan plette tekstiler.

3. Silikonebaserede smøremidler: Silikonebaserede smøremidler er også velegnede til fisting, da de er langtidsholdbare og giver meget smøring. De er dog ikke sikre til brug med silikone-sexlegetøj og kan være sværere at rengøre end andre typer glidecreme.

4. Vandbaseret glidecreme: Vandbaseret glidecreme kan bruges til fisting, men holder ikke så længe som andre typer glidecreme. De er dog nemme at rengøre og kompatible med det meste sexlegetøj og kondomer.

5. LE FIST: Med LE FIST kan du blive penetreret uden smerter. LE FIST er en speciel creme med en særlig konsistens, der skaber en fremragende og langvarig glideeffekt. LE FIST forfører med sin silkeagtige konsistens, lugtfri formulering og ekstremt langvarige glidefornemmelse.

6. LET'S FUCK: LET'S FUCK er en glidecreme med bedøvende/beroligende egenskaber takket være en særlig kombination af ingredienser. Ideel til alle former for ekstreme anale stræklege eller som forberedelse til en stor dildo eller fisting.

Når man vælger en fisting-glidecreme, er det vigtigt at overveje faktorer som viskositet, varighed af brug og kompatibilitet med sexlegetøj og kondomer, hvis det er relevant. Det er også vigtigt at kommunikere med din partner og bruge rigeligt med glidecreme for at sikre en sikker og behagelig oplevelse.

Hvilke personlige glidecremer anbefales til sexlegetøj?

Når det gælder glidecreme til sexlegetøj, er det vigtigt at vælge en glidecreme, der er kompatibel med materialet i dit sexlegetøj. Hvis du bruger den forkerte personlige glidecreme, kan det beskadige dit sexlegetøj eller forkorte dets levetid.

Her er nogle typer personlige glidecremer, der er velegnede til almindelige sexlegetøjsmaterialer:

  • Vandbaserede glidecremer: Vandbaserede glidecremer er et populært valg til sexlegetøj, da de er nemme at rengøre, kompatible med det meste sexlegetøj og sikre at bruge sammen med latexkondomer. De er ideelle til brug sammen med legetøj lavet af materialer som silikone, glas og hård plast.
  • Silikonebaserede glidecremer: Silikonebaserede glidecremer er langtidsholdbare og giver en silkeagtig fornemmelse, der kan forstærke følelsen af at bruge sexlegetøj. De er dog ikke sikre at bruge sammen med sexlegetøj af silikone, da de kan nedbryde materialet og beskadige legetøjet.
  • Oliebaserede glidecremer: Oliebaserede glidecremer anbefales ikke til brug med sexlegetøj, da de kan ødelægge materialet og forårsage skader. De er også svære at rengøre og kan efterlade pletter på tekstiler.
  • Hybride personlige glidecremer: Hybride personlige glidecremer kombinerer fordelene ved vandbaserede og silikonebaserede glidecremer og giver langvarig smør ing og en silkeagtig fornemmelse. De kan normalt bruges sikkert sammen med det meste sexlegetøj, men det er altid en god idé at tjekke producentens anbefalinger før brug.


Når du bruger sexlegetøj, er det vigtigt at smøre rigeligt med glidecreme på for at sikre en behagelig og nydelsesfuld oplevelse. Det er også vigtigt, at du rengør dit sexlegetøj grundigt efter hver brug med vores VERYCLEAN-spray for at forhindre ophobning af bakterier. Overvej også at bruge vores meget praktiske Lube Shooter!