Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Anal udstrækning

Nyhedsbrev

Anal udstrækning 

Anal stretching er en speciel, ekstremt spændende sexpraksis, som kan praktiseres alene, men selvfølgelig også med en partner. Der findes forskellige teknikker og værktøjer til begyndere og professionelle, så de kan nyde anal stimulation og anal stretching fuldt ud og opnå tilfredsstillende resultater:

12
pr. side
Vis 73 - 82 af 82 elementer
Vis 73 - 82 af 82 elementer

Anal stretching og anal stretching: produkter til begyndere og avancerede brugere

 

Analudstrækning er en særlig, ekstremt spændende seksuel praksis, som kan praktiseres alene eller selvfølgelig sammen med en partner. Der findes forskellige teknikker og hjælpemidler for begyndere og professionelle til at maksimere anal stimulation og anal udstrækning og opnå tilfredsstillende resultater:

 

MEO-kunder beskriver deres orgasmer under anal udstrækning som særligt intense. Det skyldes de mange nerveender, der er placeret i anus. For mange mænd og kvinder er simpel stimulering ved at røre ved anus nok, andre ønsker at opleve disse følelser endnu mere intenst og starter med anal udstrækning. At strække lukkemusklen kan være meget sjovt i sig selv eller under sex. I dag forklarer MEO, hvordan begyndere og avancerede brugere kan opleve maksimal nydelse ved anal stretching. Vi fortæller dig også alt, hvad du har brug for at vide om anal udstrækning.

 

Anal stretching: forbered dig på ekstreme fornemmelser

 

Udstrækning af anus eller lukkemusklen, dvs. anal udstrækning, kræver grundig forberedelse. Ellers kan analstræk være ubehageligt eller endda smertefuldt, og risikoen for infektion øges. Forberedelse giver dog ikke kun mening af hygiejniske årsager - det forbereder til anal stimulation og sikrer en afslappet lukkemuskel.

 

Hygiejnisk rengøring af anus før anal dilatation

 

Rengøring af anus er særlig vigtig under anal dil atation. Det sikrer hygiejnen og øger feel-good-faktoren, når du præsenterer din anus for din partner. Den bedste måde at rengøre anus på er med en af vores analbrusere. Denne type brusehoved kan sættes direkte på en bruseslange. Begyndere bør sørge for, at brusehovedet er så tyndt som muligt for at vænne den utrænede lukkemuskel til udstrækningen. Professionelle kan vælge vores større anal brusemodeller - de ser det som regel som en indledende forstrækning før den egentlige analudstrækning.

 

Forbered vigtige hjælpemidler til analudstrækning

 

Særligt vigtigt: Uden en god glidecreme er der intet, der virker under analudstrækning - uanset om du er nybegynder eller professionel. Risikoen for skader ved ikke at bruge fugt er simpelthen alt for stor. En god anal glidecreme holder sig fugtig i lang tid. En silikonebaseret gli decreme som FuckSlut fra MEO® er ideel. Men vær forsigtig: Hvis du bruger dildoer eller buttplugs af silikone, latex eller TPE, anbefaler vi, at du bruger en vandbaseret glidecreme som Aquameo, da de gode materialer ellers bliver porøse. Hvis du ikke kan slappe ordentligt af, kan du bruge en personlig glidecreme med bedøvelse, som f.eks. vores EXTREMEO-spray. Det gør det særligt nemt at trænge ind i anus.

 

Ud over personlig glidecreme kan andre hjælpemidler også være meget nyttige. Hav f.eks. passende anallegetøj som en analdildo eller analperler ved hånden, eller brug vores praktiske latexhandsker, når du skal bruge fingrene. Hvis du vil gå videre til analsex efter analstrækningen, kan kondomer også være nyttige.

 

Disse instruktioner hjælper dig med at opnå permanent synlige resultater med anal stretching

 

Analudstrækning er en særlig og meget spændende sexpraksis, som kan praktiseres alene eller selvfølgelig sammen med en partner. Der findes forskellige teknikker og hjælpemidler for begyndere og professionelle til at maksimere anal stimulation og anal udstrækning og opnå tilfredsstillende resultater:

 

Analudstrækning for begyndere

 

Alle, der allerede kender lidt til sexlegetøj, vil før eller siden være stødt på vores "helt særlige" anallegetøj. Den sensuelle stimulering ved at blive tilfredsstillet analt indebærer normalt en vis indledende indsats. Begyndere i anal udstrækning starter bedst alene og afslappet med vores Ass Grommet i størrelse XS eller vores lille anal udstrækningsring og arbejder sig gradvist ind i den anale udstræknings verden.

 

Analudstrækning - stræk anus alene eller med en partner

 

Hvis du vil strække din anus for første gang, er det bedst at gøre det alene under onani. Det er den eneste måde at finde ud af, om analudstrækning og analsex overhovedet er en mulighed for dig. Hvis du er helt afslappet, kan du bruge EZ2FUCK-glidemidlet fra MEO ® og langsomt begynde at massere dig selv omkring anus. Hvis det er behageligt, kan du starte med at trænge ind i anus med en finger. Til de næste anale lege kan du være mere modig og bruge en anden finger eller en lille buttplug til anal udstrækning.

 

Når hver partner har nydt den anale udstrækning alene, kan I lege sammen og opdage en masse spændende ting. Her er kommunikation meget vigtig, for nu ved I to, hvad I kan lide, og skal give det videre til jeres partner. Par starter også med at stimulere hinanden med massage og fingre, før analt sexlegetøj og sexlegetøj til anal udstrækning kommer i spil.

 

Tips og legetøj til anal udstrækning

 

Analt sexlegetøj til begyndere inden for anal udstrækning

 

Hvis du er klar til analsexlegetøj, er det tilrådeligt at starte med små stykker legetøj fra MEO®. Analplugs fra vores Analgeddon ®-serie er særligt velegnede til begyndere. Det er bedst at starte med analplugs af silikone. De er meget behagelige og bløde. Analplugs eller oppustelige dildoer kan også være interessante - så kan størrelsen tilpasses optimalt til dine ønsker. Senere bliver analplugs af metal eller glas interessante. Efterhånden kan anal udstrækning så ske med større modeller og plugs med vibration.

 

Anal stretching og anal stretching for avancerede brugere

 

Der er flere muligheder, som selv professionelle inden for analudstrækning kan bruge til at intensivere fornemmelserne ved analudstrækning. Dels findes der et utal af sexlegetøj og hjælpemidler, der kan det hele, dels kan du også prøve vores Ass Grommet eller vores Anal Stretching Rings i de større størrelser. Hvor langt anus kan strækkes under anal stretching afhænger af din egen anatomi. Så længe det er behageligt, der ikke opstår problemer, og eventyret forbliver i forgrunden, er der ikke noget galt med anal udstrækning med stort legetøj.

 

Sexlegetøj til anal udstrækning for avancerede brugere

 

Dildo, buttplug, analperler - sexlegetøj til anal udstrækning findes i mange former og størrelser. Hvis anus allerede er udstrakt, kan du bruge større legetøj fra MEO®. Analperler i rustfrit stål med masser af kugler er tunge og udøver et vidunderligt tryk. Den ophidsende fornemmelse stiger for hver kugle, der trænger ind i anus. Mænd, der ønsker at opleve stimulering af anus, prostata, mellemkød og kugler, kan bruge de tilsvarende kombinationer fra vores Alphamale-serie. Erfarne brugere kan også lide at strække anus 24/7 i løbet af dagen. Større analplugs fra vores Analgeddon ®-serie er velegnede til dette og giver dig en vidåben følelse hele dagen. Analplugs med åbning er særligt velegnede til professionelle. Disse spreder anus fra hinanden - partneren har fuldt udsyn og kan stimulere med en finger, dildo eller vibrator. Forskellige væsker kan også indføres. Vores særligt populære Ass Grommet fortjener en særlig omtale her!

 

Hvad skal man være opmærksom på, når man strækker anus?

 

Anus er en meget følsom kropsåbning. Den er mindre fleksibel end kønsorganerne og skal derfor håndteres med omhu og forsigtighed.

 

Du bør undgå følgende fejl, når du strækker anus:

 

Brug ikke kraft, når du strækker anus! Hvis lukkemusklen ikke er afslappet, er det næppe muligt at trænge ind. Hvis du er for hårdhændet her, kan du forårsage alvorlige skader på lukkemusklen og også på tarmslimhinden. Derfor: Brug altid rigeligt med glidecreme, og stræk dig langsomt!

 

Brug kun sexlegetøj! Hvis der ikke er noget passende analt sexlegetøj til rådighed i soveværelset, er det meget fristende at ty til andre genstande. Hos MEO fraråder vi dette, da disse genstande øger risikoen for skader og infektioner. Der er også en god grund til, at der findes meget anallegetøj på markedet - det har en bred base, den såkaldte stopper. Med andre genstande og legetøj er der risiko for, at de forsvinder ind i anus.

 

Stræk ikke anus uden glidecreme! Selve anus har ikke et sekret, som vagina og penis producerer til bedre smøring. Det er derfor vigtigt at tilføre fugt i form af anal glidecreme. Uden glidecreme er anal udstrækning ekstremt ubehageligt og kan give smerter.

 

Anal udstrækning er en utrolig ophidsende seksuel praksis. Forberedelsen kræver en vis omhu, og der skal udvises tilstrækkelig forsigtighed under udstrækningen for at undgå at overstrække lukkemusklen. Vi hos MEO, onlineshoppen for anal stretching, råder dig til at nærme dig emnet anal stretching med forsigtighed og følsomhed - det er altid sjovt at opdage noget nyt inden for anal stretching og ikke at have prøvet alt første gang. Gå langsomt og forsigtigt frem - så vil du elske analstræk!