Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Anal udstrækning

Nyhedsbrev

Anal udstrækning 

Anal stretching er en speciel, ekstremt spændende sexpraksis, som kan praktiseres alene, men selvfølgelig også med en partner. Der findes forskellige teknikker og værktøjer til begyndere og professionelle, så de kan nyde anal stimulation og anal stretching fuldt ud og opnå tilfredsstillende resultater:

12
pr. side
Vis 1 - 12 af 84 elementer
Vis 1 - 12 af 84 elementer

Anal stretching og anal stretching: produkter til begyndere og avancerede brugere

 

Anal stretching er en speciel, ekstremt spændende sexpraksis, som kan praktiseres alene, men selvfølgelig også sammen med en partner. Der findes forskellige teknikker og værktøjer til både begyndere og øvede, så man kan maksimere den anale stimulation og det anale stræk og opnå tilfredsstillende resultater:

 

MEO-kunder beskriver deres orgasme under anal stretching som særlig intens. Årsagen til dette er de mange nerveender, der er placeret ved anus. For mange mænd og kvinder er det nok at røre ved anus, mens andre ønsker at opleve disse følelser endnu mere intenst og starter med anal stretching. At strække lukkemusklen kan være sjovt i sig selv eller under sex. I dag forklarer MEO, hvordan begyndere og avancerede sexarbejdere kan få maksimal nydelse ud af anal stretching. Vi introducerer dig også til alt, hvad du har brug for at vide om anal stretching.

 

Anal stretching: forbered dig på ekstreme fornemmelser

 

At strække anus eller lukkemusklen, dvs. anal dilatation, kræver grundig forberedelse. Ellers bliver det anale stræk ubehageligt til smertefuldt, og risikoen for infektion øges. Men forberedelse giver ikke kun mening af hygiejniske årsager - det forbereder dig på anal stimulation og sikrer en afslappet lukkemuskel.

 

Hygiejnisk rengøring af anus før anal dilatation

 

Rengøring af anus er især vigtigt under anal dilatation. Det sikrer hygiejnen og øger følelsen af velvære, når du præsenterer din anus for din partner. Den bedste måde at rengøre anus på er med en af vores analbrusere. Sådan et brusehoved kan sættes direkte på en bruseslange. Begyndere bør sørge for, at brusehovedet er så tyndt som muligt for at vænne den utrænede lukkemuskel til strækket. Professionelle kan vælge vores større anal bruser-modeller - de forstår normalt dette som det første indledende stræk før det egentlige analstræk.

 

Hav vigtige redskaber klar til det anale stræk

 

Det er især vigtigt at have en god glidecreme til analudvidelse - uanset om du er nybegynder eller professionel. Risikoen for skader ved ikke at bruge fugt er simpelthen alt for stor. En god anal glidecreme holder sig fugtig i lang tid. En silikonebaseret glidecreme som FuckSlut fra MEO ® er ideel. Men vær forsigtig: Hvis der er tale om dildoer eller buttplugs af silikone, latex eller TPE, anbefales det at bruge en vandbaseret glidecreme som Aquameo, da kvalitetsmaterialerne ellers bliver porøse. Hvis du ikke kan slappe ordentligt af, skal du bruge en glidecreme med et bedøvelsesmiddel, såsom vores EXTREMEO-spray. Det gør det ekstra nemt at trænge ind i anus.

 

Ud over glidecreme kan andre hjælpemidler også være meget nyttige. Hav f.eks. passende anallegetøj som en analdildo eller analperler ved hånden, eller brug vores praktiske latexhandsker, når du skal bruge fingrene. Hvis du vil gå videre til analsex efter anal dilatation, kan kondomer også være nyttige.

 

Denne guide vil hjælpe dig med at opnå langvarige resultater med anal dilatation

 

Anal dilatation er en særlig, ekstremt spændende sexpraksis, som kan udføres alene eller sammen med en partner. Der findes forskellige teknikker og værktøjer til begyndere og professionelle, så man kan nyde anal stimulation og anal stretching fuldt ud og opnå tilfredsstillende resultater:

 

Anal stretching for begyndere

 

De, der allerede kender lidt til sexlegetøj, vil før eller siden være stødt på vores "meget specielle" anallegetøj. Den sensuelle stimulans ved anal nydelse er normalt forbundet med en indledende overvindelse. Begyndere i anal stretching har bedst af at starte alene og afslappet med vores Ass Grommet i størrelse XS eller vores lille anal stretching-ring og gradvist arbejde sig ind i anal stretching-verdenen.

 

Anal stretching - stræk anus alene eller med en partner

 

Hvis du vil strække din anus for første gang, er det bedst at gøre det alene under onani. Det er den eneste måde at finde ud af, om anal stretching og analsex overhovedet er en mulighed for dig. Hvis du er helt afslappet, kan du bruge EZ2FUCK glidecreme fra MEO ® og langsomt begynde at massere omkring anus. Hvis det er behageligt, kan du først trænge ind i anus med en finger. Til de næste anale lege kan du være mere modig og bruge en anden finger eller en lille finger til analt stræk butt plug til anal udstrækning.

 

Når hver partner har nydt det anale stræk alene, kan I lege sammen og opdage mange spændende ting. Forståelse er meget vigtigt her, fordi I nu ved, hvad I kan lide, og skal give det videre til jeres partner. Par starter også med at stimulere hinanden med massage og fingeren, før analsexlegetøj og sexlegetøj til anal stretching kommer ind i elskovslegen.

 

Tips og legetøj til anal stretching

 

Anal sexlegetøj til begyndere inden for anal stretching

 

Hvis du er klar til analt sexlegetøj, er det tilrådeligt at starte med små stykker legetøj fra MEO®. Analplugs fra vores Analgeddon ®-serie er særligt velegnede til begyndelsen. Det er bedst at vælge silikone analplugs først. De er meget behagelige og bløde. Analplugs eller dildoer, der kan pustes op, kan også være interessante - på den måde kan størrelsen justeres optimalt efter dine ønsker. Senere bliver analplugs af metal eller glas interessante. Efterhånden kan anal stretching udføres med større modeller og plugs med vibration.

 

Anal stretching og anal stretching for avancerede brugere

 

Der er et par muligheder, som selv anal stretching-professionelle kan bruge til yderligere at forbedre fornemmelserne af anal stretching. Dels findes der et utal af sexlegetøj og hjælpemidler, der har det hele, dels kan du også prøve vores Ass Grommet eller vores anal stretching-ringe i de større størrelser. Hvor langt anus kan strækkes under anal stretching, afhænger af din egen anatomi. Så længe det er behageligt, der ikke opstår problemer, og eventyret forbliver i forgrunden, er der intet galt med anal stretching med stort legetøj.

 

Sexlegetøj til avanceret anal stretching

 

Dildo, analplug, analkugler - analsexlegetøj til analstræk findes i mange former og størrelser. Hvis anus allerede er strakt, kan du gå efter større legetøj fra MEO ®. Analkugler i rustfrit stål med mange k ugler er tunge og udøver et vidunderligt tryk. For hver kugle, der trænger ind i anus, øges den ophidsende følelse. Mænd, der ønsker at opleve stimulation af anus, prostata, mellemkødet og kuglerne, kan vælge de tilsvarende kombinationer fra vores Alphamale -serie. Erfarne brugere kan også lide at strække anus 24/7 i løbet af dagen. Til dette er større analplugs fra vores Analgeddon ®-serie velegnede, som giver dig en vidåben følelse hele dagen lang. For professionelle er analplugs med én åbning særligt velegnede. Disse spreder anus fra hinanden - partneren har fuldt udsyn og kan stimulere med en finger, dildo eller vibrator. Man kan også indføre forskellige væsker. Her vil vi gerne nævne vores særligt populære Ass Grommet bør nævnes!

 

Hvad skal man huske på, når man strækker anus?

 

Anus er en meget følsom åbning. Den er mindre strækbar end kønsdelene og skal derfor behandles omhyggeligt og forsigtigt.

 

Du bør undgå følgende fejl, når du strækker anus:

 

Brug ikke magt, når du strækker den anale lukkemuskel! Hvis lukkemusklen ikke er afslappet, er penetration næppe mulig. Hvis du er for hårdhændet, kan du skade lukkemusklen og tarmslimhinden alvorligt. Derfor: Brug altid rigeligt med glidecreme, og stræk langsomt!

 

Brug kun sexlegetøj! Hvis der ikke er noget egnet analt sexlegetøj i soveværelset, er det fristende at ty til andre genstande. Det fraråder vi hos MEO, fordi disse genstande øger risikoen for skader og infektioner. Der er også en god grund til, at der er meget anallegetøj på markedet - de har en bred fod, den såkaldte stopper. Med andre genstande og legetøj er der risiko for, at de forsvinder ind i anus.

 

Stræk ikke anus uden smøremiddel! Selve anus har ikke et sekret, som vagina og penis producerer for bedre smøring. Derfor er det vigtigt at tilføre fugt i form af anal glidecreme. Uden glidecreme er anal dilatation ekstremt ubehageligt og kan forårsage smerte.

 

Anal stretching er en utroligt ophidsende sexpraksis. Forberedelsen kræver lidt omhu, og der er brug for tilstrækkelig forsigtighed under strækningen for ikke at overstrække lukkemusklen. Vi hos MEO, onlinebutikken for anal stretching, råder dig til at nærme dig emnet anal stretching med forsigtighed og empati - det er en fornøjelse at blive ved med at opdage noget nyt inden for anal stretching og ikke at have prøvet alt lige efter første gang. Gå langsomt og forsigtigt frem - så vil du elske anal dilatation!