Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Politiets håndjern

Nyhedsbrev

Clejuso - Tunge politihåndjern - Nr. 13

Særligt tunge og imponerende politihåndjern nr. 13 fra Clejuso fra Solingen. På trods af den høje vægt på ca. 1 kg er disse håndjern relativt behagelige, fordi de har brede kontaktflader. Dermed fordeles vægten af håndjernene særligt godt, og de skærer ikke ind.

Mere information

4154/13

139,90 €


-40,00 €

99,90 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    Særligt tunge og imponerende politihåndjern nr. 13 fra Clejuso i Solingen. På trods af den høje vægt på ca. 1 kg er disse håndjern relativt behagelige, da de har brede kontaktflader. Det fordeler vægten af håndjernene særligt godt, og de skærer ikke ind. Multilåsende, velegnet til smalle og brede håndled, er disse politihåndjern det første valg til en BDSM-session.

    Ud over deres imponerende vægt og store bredde har disse tyske håndjern også et par andre fordele at byde på.

    Politihåndjernene er udstyret med en hurtiglåsende skyder, der garanterer hurtig og sikker fastgørelse med et enkelt tryk på en finger. Når håndjernene er låst fast om din partners håndled, begrænser en robust forbindelseskæde med to led hans eller hendes bevægelsesfrihed så meget, at han eller hun er forsvarsløst overladt til din nåde. Da små, kontrollerede bevægelser stadig er mulige, er din partner stadig tilgængelig for dig til alle former for "kreative opgaver" under bondage. Den særligt tunge vægt af håndjernene vil også konstant minde din sub om den position, han er i.

    Med 16 låsepositioner og en variabel indvendig diameter på 155 til 225 millimeter kan håndjernene justeres meget præcist og gør det også muligt at fastholde submissives med stærkere håndled. I modsætning til andre store håndjern kan Clejuso håndjern nr. 13 også bruges til at fastholde håndled af gennemsnitlig størrelse.

    Fleredetaljer:

    • Politihåndjern fra Tyskland
    • Producent: Clejuso
    • Håndjern med forbindelseskæde
    • Materiale: forniklet stål
    • Vægt: 1.000 gram
    • Mindste indvendige omkreds: 155 mm
    • Største indvendige omkreds: 225 mm
    • Clejuso, mærket for hånd- og fodlænker, står for Clemen & Jung, en tysk virksomhed, der har specialiseret sig i fremstilling af sikkerhedsprodukter af høj kvalitet. Virksomheden har base i Solingen, en by i Nordrhein-Westfalen, som altid har været kendt for sit højkvalitetsbestik og sine metalprodukter. Clejuso er kendt for sine hånd- og fodlænker af høj kvalitet, som bruges af politi, sikkerhedstjenester og retshåndhævende myndigheder over hele verden. Clejusos produkter er kendetegnet ved deres holdbarhed, pålidelighed og sikkerhed. Derudover er Clejuso også populær blandt BDSM- og bondage-entusiaster, da produkterne opfylder de høje kvalitets- og sikkerhedskrav i denne sammenhæng.

     

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    exelente

    en mode abandonné, robuste et fiable. utilisé depuis 1 ans et 6 mois d'usage mensuel ,-)

      Evaluering 

      Robuste

      Un peu lourd (1kg) mais c'est la condition de la robustesse. Très facile à ouvrir et fermer. Livré avec 2 clés

      • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
      Evaluering 

      Starke Ausführung und große Sicherheit

      Neben dem beeindruckenden Gewicht und der sicheren Stärke hat das Handfessel Modell auch einige weitere Vorzüge zu bieten. Darunter der Schnellverriegelungsschieber, der das Anlegen der Handschelle selbst dann noch erlaubt, wenn es hoch und hektisch hergeht. Mit 16 Schließpositionen und einem variablen Innendurchmesser von 155 bis 225 Millimetern kann die Handfessel sehr genau angepasst werden und erlaubt auch das Fixieren von Personen mit stärkeren Handgelenken. Anders als bei extremen Sondergrößen lassen sich mit dem Handfessel Modell von Clejuso allerdings auch durchschnittliche Größen umfassen. Die kurze Kettenverbindung mit zwei Gliedern sorgt zudem für eine effektive Einschränkung der Bewegungsfreiheit.

      • 3 af 3 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

      Skriv din egen anmeldelse

      Clejuso - Tunge politihåndjern - Nr. 13

      Clejuso - Tunge politihåndjern - Nr. 13

      Særligt tunge og imponerende politihåndjern nr. 13 fra Clejuso fra Solingen. På trods af den høje vægt på ca. 1 kg er disse håndjern relativt behagelige, fordi de har brede kontaktflader. Dermed fordeles vægten af håndjernene særligt godt, og de skærer ikke ind.

      Skriv din egen anmeldelse

      Andre kunder købte også:

      5 andre varer i samme kategori: