Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Klemmer til brystvorter

Nyhedsbrev

THUMBS'UP brystvorteklemme fra Dr. Sado

Velkommen til Dr. Sados verden, en verden, hvor grænser overskrides, og intensitet omdefineres. Vi præsenterer THUMBS'UP brystvorteklemmen fra Dr. Sado - det ultimative BDSM-tilbehør, der kombinerer brystvortestimulation og bondage på en vidunderlig måde.

Mere information

3483/00

Tilgængelig inden længe

    Mere information

    Velkommen til Dr. Sados verden, en verden, hvor grænser overskrides, og intensitet omdefineres. Vi præsenterer THUMBS'UP brystvorteklemme fra Dr. Sado - det ultimative BDSM-tilbehør, der kombinerer brystvortestimulering og bondage på en vidunderlig måde.

     

    THUMBS'UP brystvorteklemme fra Dr. Sado - Oplev den nye dimension af brystvortestimulation!

     

    THUMBS'UP brystvorteklemme fra Dr. Sado er mere end bare en almindelig brystvorteklemme. Den er en sand revolution i samspillet mellem dominans og underkastelse. Med intens brystvortestimulering og sofistikeret tommelfingerfiksering bliver din næste BDSM-session endnu mere intens og spændende. Forestil dig, at din partners hænder er bundet direkte til de følsomme brystvorter. Enhver bevægelse bliver straks straffet med intense træk og knib. Denne unikke funktion intensiverer følelsen af underkastelse og giver den dominerende partner fuld kontrol, mens den underdanige partner forbliver i sød smerte. THUMBS'UP brystvorteklemme er det ultimative tilbehør til alle, der ønsker at skubbe deres grænser og opleve en ny dimension af stimulering. Hemmeligheden bag THUMBS'UP brystvorteklemme ligger ikke kun i dens dobbelte funktion, men også i dens høje kvalitet. Brystvorteklemmen er lavet af det bedste rustfrie stål og lover langvarig kvalitet og en intens fornemmelse på brystvorterne. Dens vægt forstærker denne følelse og gør hver berøring og hver bevægelse endnu mere intens. THUMBS'UP brystvorteklemme er derfor mere end bare et BDSM-redskab - det er et løfte om uforglemmelige øjeblikke og et absolut must-have for alle, der leder efter noget særligt, når det gælder stimulering af brystvorterne.

    THUMBS'UP brystvorteklemme fra Dr. Sado - slip dine hårdeste fantasier løs under 'nipple play'!

    Er du på udkig efter det ultimative kick? Noget, der ikke kun giver spænding, men også intens stimulation? Så har Dr. Sado måske den perfekte løsning til dig.


    • En uforglemmelig følelse: Hvis konventionel brystvortestimulering ikke længere er nok, er THUMBS'UP, en innovativ kombination af tommelfingerbegrænsning og brystvorteklemme, lige noget for dig. Resultatet er en klemme, der er præcist håndlavet i Dr. Sados værksteder, og som er stærk nok til at binde tommelfinger og brystvorte sammen, men også behagelig nok til at bruge i lange perioder.


    • Hvorfor mænd og kvinder elsker denne brystvorteklemme: Vægten af THUMBS'UP brystvorteklemme - ca. 110 gram - trækker intenst i brystvorterne og intensiverer fornemmelserne. Hvert åndedrag, hver bevægelse mærkes mere intenst. Og for dem, der vil gå et skridt videre, er THUMBS'U brystvorteklemme udstyret med et øje til fastgørelse af vægte, kæder eller reb.

    • Kan tilpasses: Uanset om du er BDSM-professionel eller nybegynder, tilpasser THUMBS'UP brystvorteklemmen sig til dine behov. Takket være det justerbare design kan du indstille trykket på brystvorten præcis, som du ønsker.

    • Imponerende funktioner: Tommelfingerklemmerne passer til de fleste tommelfingerstørrelser (18-22 mm i diameter eller 14-18 mm i højden). Uanset om du har store eller små tommelfingre, giver THUMBS'UP brystvorteklemmerne fra Dr. Sado en oplevelse, som alle kan nyde.

     

    Uanset om du er nybegynder inden for brystvortestimulation eller en erfaren kender, finder du hos MEO BDSM Shop det perfekte udvalg af brystvorteklemmer til uforglemmelige øjeblikke af nydelse. Vores produkter er nøje udvalgt og af højeste kvalitet for at give dig den bedst mulige oplevelse. Vælg fra vores omfattende sortiment og find de perfekte brystvorteklemmer til dine individuelle præferencer.

     

    Se flere detaljer:

     

    • THUMBS'UP brystvorteklemme fra Dr. Sado
    • Tommelfingerklemmer: Passer til de fleste tommelfingerstørrelser med en diameter på 18-22 mm eller en højde på 14-18 mm.
    • Brystvorteklemme: Åbning 33 mm, samlet længde 55 mm.
    • Vægt: 110 g pr. nippelklemme.
    • Materiale: Rustfrit stål af høj kvalitet.
    • Unisex, velegnet til kvinder og mænd.
    • Særligt: Kan bruges til at fastgøre ekstra kæder, vægte eller reb.
    • Leveringsomfang: 1 stk
    • Velkommen til MEO BDSM Shop, onlinebutikken for alt, hvad der har med brystvortestimulering at gøre. Dyk ned i en sensuel verden fuld af lyst og hengivenhed, hvor dine mest hemmelige fantasier bliver til virkelighed. Vores mangfoldige udvalg af brystvorteklemmer, brystvortesugere og meget mere af høj kvalitet giver dig mulighed for at opleve den ultimative nydelse. Vores brystvorteklemmer er et must-have for elskere af intens stimulation. Fra blide brystvorteklemmer til begyndere til justerbare eller vægtede brystvorteklemmer til erfarne kendere, vi tilbyder et bredt udvalg, der passer til dine behov. Oplev forskellige materialer som luksuriøst rustfrit stål, forførende læder eller allergivenlig silikone, og find den perfekte brystvorteklemme til dig.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Sind echt top

    Die Nippelklemmen sind mega gut verarbeitet und lassen sich gut anpassen. Benutze sie echt gerne.

      Evaluering 

      Wunderbar pevers

      Genau solche Produkte liebe ich! Außergewöhnliche BDSM-Toys, top vearbeitet und sorgen immer für eine Überraschung bei meinem Sub!

        Skriv din egen anmeldelse

        THUMBS'UP brystvorteklemme fra Dr. Sado

        THUMBS'UP brystvorteklemme fra Dr. Sado

        Velkommen til Dr. Sados verden, en verden, hvor grænser overskrides, og intensitet omdefineres. Vi præsenterer THUMBS'UP brystvorteklemmen fra Dr. Sado - det ultimative BDSM-tilbehør, der kombinerer brystvortestimulation og bondage på en vidunderlig måde.

        Skriv din egen anmeldelse

        Andre kunder købte også:

        30 andre varer i samme kategori: