Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Dildoer

Nyhedsbrev

Anal Monster - Anal Dildo - Butt Plug Extremeo

Som at have sex med et rumvæsen! Anal Monster er et imponerende sort hybrid-sexlegetøj, der kombinerer de bedste egenskaber fra en buttplug med dem fra en analdildo. Navnet Anal Monster henviser primært til den imponerende størrelse og det usædvanlige design.

Mere information

tilgængelig

    Mere information

    Som at have sex med et rumvæsen! Anal Monster er et imponerende sort hybrid-sexlegetøj, der kombinerer de bedste egenskaber fra en buttplug med dem fra en analdildo. Navnet Anal Monster henviser primært til den imponerende størrelse og det usædvanlige design.

     

    For en udenjordisk anal nydelse, som du aldrig vil glemme:

     

    Udtrykket "monster" bruges ofte til at beskrive noget overdimensioneret eller specielt, og det gælder bestemt også for dette anallegetøj. Ikke kun dets udseende er imponerende, men også dets dobbelte funktion. Anal Monster fra Extremeo-serien skiller sig ud fra andet anallegetøj, da det er velegnet til både intens analleg og længerevarende brug. Det betyder, at "analmonsteret" lover maksimal stimulering, der går langt ud over, hvad konventionelt sexlegetøj kan tilbyde. Hvad er resultatet? En "udenjordisk" nydelse, der er uovertruffen.

     

    Den anale dildo fra en anden dimension!

     

    Som sex med et rumvæsen! Vores sexlegetøj fra Extremeo-serien er en imponerende analdildo, som vi tilbyder i forskellige størrelser. Dens form er skræmmende, men den garanterer dig utrolige fornemmelser, når du bruger den. Og for at være ærlig kræver det lidt mod at føre den helt ind. Men vi er sikre på, at du kan gøre det!!!

     

    Er du klar til denne oplevelse, der synes at være ude af denne verden? Butt Plug Anal Monster fra Extremeo-serien kombinerer det ukendte med det velkendte for at skabe en unik nydelse:

     

    • Extraterrestrisk design: Inspireret af, hvordan du måske forestiller dig, at en rumvæsens overdimensionerede penis ser ud, har denne "penis" en udtalt glans og en meget udfordrende tekstur. Dens bizarre, men fascinerende udseende lover helt sikkert betagende anale eventyr.

     

    • Materiale af høj kvalitet: Dette monster er lavet af flydende silikone og glider let ind i din krop. Den er fleksibel nok til at tilpasse sig hver en kurve på din krop og deltage i enhver stilling under sex, men samtidig fast nok til at lette indføringen.

     

    • Håndfri nydelse: Takket være den integrerede sugekop i bunden af analdildoen kan analmonsteret nemt sættes fast på enhver glat overflade. Det giver dine hænder fri til at udforske andre erogene zoner.

     

    Uanset om du er nybegynder eller en erfaren kender af analt sexlegetøj, fås Anal Monster i tre størrelser og er velegnet til alle niveauer:

     

    • Størrelse S: Perfekt til begyndere - 16 cm længde og en indføringsdiameter på 2 til 3,5 cm.
    • Størrelse M: Til de mere modige blandt jer - 21 cm lang og en diameter på 3,3 til 4,4 cm.
    • Størrelse L: Til de sande mestre i nydelse - 29,2 cm lang og en imponerende diameter på 4,5 til 6,2 cm.

     

    Butt Plug Anal Monster er ikke bare et sexlegetøj, det er et statement, en invitation til hidtil ukendte verdener af nydelse. Vov at træde ind i det ukendte, og lad dette monster føre dig ind i andre sfærer!

     

    Rengøring og brug af Extremeo buttplugs:

     

    • Nem at bruge: At indføre en buttplug i anus kan være en smuk og behagelig oplevelse - især hvis man ved, hvordan man gør det rigtigt. Vi anbefaler vores populære Extremeo Spray for at gøre det lettere at føre buttpluggen ind i anus. Et kort spray afslapper lukkemusklen. Det gør indføringen af buttpluggen til en særlig blid fornøjelse.

     

    • Den rigtige glidecreme og vores Lube Shooter: Den rigtige glidecreme kan gøre hele forskellen. Med silikoneprodukter som Extremeo buttpluggen bør du undgå at bruge silikonebaserede glidecremer, da de kan beskadige materialet. I stedet anbefaler vi vandbaserede glidecremer som vores Aquameo eller AlphaMale Aqua. De giver en behagelig følelse og er sikre at bruge sammen med buttplugs af silikone. En glidecreme-shooter eller glidecremeapplikator optimerer oplevelsen med analt sexlegetøj som f.eks. buttplugs. Den giver mulighed for en dybere og mere jævn fordeling af glidecremen i analkanalen, hvilket gør det mere behageligt og sikkert at indføre buttpluggen. Da anus ikke producerer sit eget smøremiddel, reducerer en tilstrækkelig tilførsel af smøremiddel friktionen og risikoen for skader. Desuden muliggør Lube Shooter en ren og præcis påføring uden spild af smøremiddel.

     

    • Rengøring: Dine Extremeo buttplugs skal rengøres grundigt efter hver brug. Det meste snavs kan nemt fjernes med varmt vand og mild sæbe. For grundig og hygiejnisk rengøring anbefaler vi også vores VERYCLEAN-spray. En hurtig spray sikrer, at buttpluggen altid er klar til det næste eventyr.

     

    Yderligere detaljer:

     

    • Hybrid anallegetøj fra Extremeo-serien
    • Extremeo buttplugs er analplugs udviklet af eksperter.
    • Extremeo ® er et registreret varemærke tilhørende MEO Tyskland.
    • Materiale: Fremstillet af silikone af høj kvalitet, fri for ftalater.
    • Brug kun buttpluggen med vandbaserede smøremidler som Alphamale Aqua eller Aquameo og vores Lube Shooter.
    • Vi anbefaler vores Anal Relax Spray Extremeo til denne buttplug: Denne spray virker uden tab af følelse, reducerer den smertefulde følsomhed i lukkemusklen og hjælper med at opnå uhæmmet seksuel ekstase.
    • Med de nye Extremeo butt plugs tilbyder vi dig nu en all-round ubekymret pakke til dine anale eventyr. MEO er ikke kun en pioner, når det gælder verdensberømte produkter som Extremeo Anal Relax Spray, men er også altid på udkig efter de bedste og mest innovative måder at forbedre analsex på. Den logiske fortsættelse af vores passion for analprodukter er lanceringen af de innovative buttplugs i Extremeo-serien. Baseret på mange års erfaring og feedback fra vores loyale kunder har vi udviklet buttplugs, der sætter nye standarder for design, komfort og funktion.
    • Vil du købe en analplug? Du kan bestille vores buttplugs i hele verden. Du kan finde MEO-sexshops i tysktalende lande som f.eks. MEO-shoppen i Tyskland, MEO i Schweiz eller MEO-bondage-shoppen i Østrig. Vi er ikke kun aktive i hele Europa, som i Frankrig, Italien, Holland, Irland, Island, Rumænien, Norge, Sverige etc., men over hele verden, for eksempel MEO Sex Shop i Spanien, en dildoshop i Danmark samt i Finland - og hvis du taler tjekkisk, kan du finde hele vores sextoy-sortiment online i Tjekkiet. Hvis estisk er dit sprog, kan du bestille vores udvalg af buttplugs online i Estland. Vi er også tilgængelige i Slovenien, med en sexshop i Bulgarien og et bredt udvalg af BDSM og erotiske produkter i Slovakiet. Du kan finde flere MEO-butikker i USA, Belgien, Grækenland, Ungarn, Japan, Storbritannien, Serbien, Luxembourg, Malta, Portugal, Island, Polen, Canada, Sydafrika og Kosovo.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Goes deep

    Amazing feeling and goes deeper than you think.

      Evaluering 

      Unbelievable

      Well, let's start with Unbelievable. I wouldn't have bought this years ago, now I don't know why I didn't. The diameter is great and that makes it not a struggle to use. A great feeling when this opens you up as it slides up inside.

        Evaluering 

        The monster you call it is just that

        The monster you call it is just that. I plan to put it to the test this fall and winter and would like to have one the same length but twice the diameter if possible?Is such a beast available?

          Evaluering 

          Super

          Objet conforme à la description. La matière est élastique, très agréable au toucher. Donne beaucoup de plaisir.

            Evaluering 

            Geiles Monster

            Heute angekommen! Lieferung innerhalb 24 Stunden, in neutraler Verpackung… beim auspacken, war kein Geruch wahrnehmbar. Das Material fühlt sich sehr angenehm an, nicht zu weich und nicht zu fest. Das Monster ist exakt intim der Form und tiefschwarz wie auf dem Foto dargestellt

              Skriv din egen anmeldelse

              Anal Monster - Anal Dildo - Butt Plug Extremeo

              Anal Monster - Anal Dildo - Butt Plug Extremeo

              Som at have sex med et rumvæsen! Anal Monster er et imponerende sort hybrid-sexlegetøj, der kombinerer de bedste egenskaber fra en buttplug med dem fra en analdildo. Navnet Anal Monster henviser primært til den imponerende størrelse og det usædvanlige design.

              Skriv din egen anmeldelse

              Andre kunder købte også:

              30 andre varer i samme kategori: