Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Dildoer

Nyhedsbrev

Jelly Dildo 22 cm

Vores lilla jelly-dildo vil også bringe dig i anal ekstase! Med sine 21,5 cm er den måske lidt større end andre dildoer, men takket være den glatte overflade er den meget nem at indføre. Dildoen er perfekt buet og særligt fleksibel, så den nemt kan nå dit P-punkt.

Mere information

3080/00

tilgængelig

    Mere information

    Vores lilla jelly-dildo vil også sende dig i anal ekstase! Med sine 21,5 cm er den måske lidt større end andre dildoer, men takket være den glatte overflade er den meget nem at føre ind. Perfekt buet og særdeles fleksibel når denne dildo let dit P-punkt.

     

    Højdepunkter:

     

    • Jelly-dildo med sugekop.
    • Dildoen tager hurtigt imod din kropstemperatur.
    • Super look: Med markante årer, svulmende glans og tykke kugler.
    • Stærk sugekop: Holder fast på glatte overflader og giver dig håndfri nydelse. Kan også bruges i en strap-on eller harness.
    • Bøjelig og fleksibel: Den perfekte kombination af fast og behageligt fleksibel på samme tid.
    • Jelly i perfektion: Det absolut kropsvenlige vinylmateriale af høj kvalitet føles simpelthen fantastisk!

     

    Hvad er så specielt ved denne jelly-dildo?

     

    Denne dildo har form som en rigtig penis og føles vidunderlig takket være det højkvalitets jelly-materiale, den er lavet af. Materialet giver dildoen sin perfekte hårdhed med den rette fleksibilitet til alsidige stillinger og positioner. Sugekoppen på undersiden gør, at dildoen kan bruges håndfrit. Jelly Dildo er den perfekte dildo, når det gælder den fulde tilfredsstillelse af din anale nydelse. Den fyldige glans trænger krævende ind, mens den udprægede ådring stimulerer dine erogene zoner intenst. Det særlige jelly-materiale er vidunderligt glat og fleksibelt uden at mangle den nødvendige fasthed. Ideel til spændende solo-eventyr eller sammen med din partner. Kender du forresten vores "sphincter relaxer" EXTREMEO? En spray, der hjælper dig med at indføre denne dildo analt uden smerter.

     

    Hvordan rengør jeg Jelly Dildo?

     

    Rengør Jelly Dildo med vand og en mild sæbe. Hvis du vil have en grundig rengøring, kan du bruge vores VERYCLEAN-spray.

     

    Flere detaljer:

     

    • Jelly dildo
    • Materiale: Vinyl (jelly), fri for ftalater
    • Dimensioner: Længde 21,5 cm, indføringslængde 15,8 cm, diameter 3,8 cm
    • Dildoen kan bruges med alle MEO's glidecremer. Vi anbefaler vores silikonebaserede glidecremer FUCKSLUT eller EZ2FUCK.
    • Jelly-dildoer: Jelly er et realistisk materiale! Plasten har egenskaber, der ligner TPE/TPR, og som sikrer, at dildoen hurtigt får din kropstemperatur. Med lidt glidecreme har den en glat overflade og er både elastisk og fast på samme tid. Det betyder, at du med en jelly-dildo ikke bare kan se frem til glatte ture, hvor sexlegetøjet glider blidt ind og ud af dig, men også til et helt fast materiale, der ikke slækker, selv om det bliver lidt vildere. Med en jelly-dildo vil dit soloeventyr næsten føles som rigtig sex.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Jolie, belle taille, et belle forme

    Très jolie, le transparent apporte une touche d’élégance

      Evaluering 

      Excellent quality

      I had already tried this dildo at a friend's house and knew straightaway that I wanted one for myself. It is made from a very soft jelly material and this helps with insertion as it alters shape once pressure is applied and "finds it's way in".

      • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

      Skriv din egen anmeldelse

      Jelly Dildo 22 cm

      Jelly Dildo 22 cm

      Vores lilla jelly-dildo vil også bringe dig i anal ekstase! Med sine 21,5 cm er den måske lidt større end andre dildoer, men takket være den glatte overflade er den meget nem at indføre. Dildoen er perfekt buet og særligt fleksibel, så den nemt kan nå dit P-punkt.

      Skriv din egen anmeldelse

      Andre kunder købte også:

      30 andre varer i samme kategori: