Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Bondage-bælte

Nyhedsbrev

Bondage-bælte i kalveskind - sort/gul

Dette håndlavede bondage-bælte i dyb sort med gule rør og kontrastsyninger er ikke kun et vidunderligt BDSM-tilbehør, men også en reference til den traditionelle lommetørklædekode.

Mere information

3520/00

289,90 €


-40,00 €

249,90 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    Dette håndlavede bondage-bælte i dyb sort med gule rør og kontrastsyninger er ikke kun et vidunderligt BDSM-tilbehør, men også en reference til den traditionelle lommetørklædekode. Håndlavet i Italien af det fineste kalveskind står dette bondage-bælte ikke kun for den højeste kvalitet og et tiltalende design, men formidler også diskret visse præferencer. I dette tilfælde står farven gul i Hanky Code traditionelt for "vandsport".

     

    Vores bondage-bælte er et fascinerende hverdagstilbehør i italiensk læder, som på ingen tid kan forvandles til et par justerbare håndjern med spænder. Dette produkt er dedikeret til alle dem, der kan lide at blive styret af pludselige lidenskaber...

     

    Dette bondage-bælte er håndlavet i Italien og repræsenterer den højeste kvalitet og præcist håndværk. Det er ikke kun udtryk for italiensk design, men også for innovation og funktionalitet. Hver eneste detalje, fra udførelsen til metalkomponenterne, er nøje overvejet. Spænderne har en værdifuld rutheniumbelægning, som ikke kun giver en mørk, luksuriøs finish, men som også giver ekstra beskyttelse. Desuden er alle metalkomponenter nikkelfri, hvilket er særligt velegnet til følsom hud og forebygger allergi. Designet er afrundet med det bedste kalvelæder fra Italien, som er kendt for sin smidighed og holdbarhed og derfor garanterer bæltets komfort og holdbarhed. Med dette bondage-bælte investerer du i et stykke luksus og italiensk livsstil, der kombinerer funktionalitet og æstetik.

     

    Men dette bælte er ikke kun stilfuldt, det er også funktionelt. Det kan bæres som hverdagstilbehør og forvandles til let justerbare håndjern eller ankelmanchetter på ingen tid. Hvor ofte har du ikke haft lyst til at binde din partner og forhindre ham eller hende i at flygte fra dine sexede fantasier? Nu kan du gøre netop det ved blot at trække bæltet ud af bukserne. Bæltet består faktisk af to individuelle, kortere stropper, som hver er 3 cm brede og kan justeres individuelt til en længde på 60 cm. Spænderne kan fastgøres med to små kædekoblinger, der kan skrues fast (medfølger), eller med MEO-hængelåsene. Med alle disse fordele tilbyder dette bondage-bælte en kombination af kvalitet, stil og alsidighed, som sjældent findes i BDSM-produkter.

     

    Yderligere detaljer:

     

    • Bondage-bælte udstyret med to låsbare bæltespænder.
    • Vores bælte er lavet af erfarne håndværkere i Italien med den højeste præcision. Det bløde kalveskind gør ikke kun bæltet behageligt at have på, men giver det også et luksuriøst touch.
    • Universal størrelse.
    • Bæltet kan justeres individuelt i størrelsen.
    • 100 % kalveskind, kædekobling med skrue og bæltespænder er belagt med ruthenium, nikkelfrit.
    • Måler 2 x 60 cm (24 tommer) i længden og 3 cm (1,18 tommer) i bredden.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Wir sind begeistert

    Qualität scheint sehr gut zu sein. Angenehm zu tragen, gute Verarbeitung.

      Evaluering 

      Seems very very good

      Appears to be made to last

        Skriv din egen anmeldelse

        Bondage-bælte i kalveskind - sort/gul

        Bondage-bælte i kalveskind - sort/gul

        Dette håndlavede bondage-bælte i dyb sort med gule rør og kontrastsyninger er ikke kun et vidunderligt BDSM-tilbehør, men også en reference til den traditionelle lommetørklædekode.

        Skriv din egen anmeldelse

        4 andre varer i samme kategori: