Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Fuck & Play Vac-U-Lock tilbehør

Nyhedsbrev

Fuck & Play Vac-U-Lock tilbehør 

Omfattende og innovativt tilbehør til dildoer, buttplugs og sexlegetøj med systemadaptere til Vac-U-Lock, Hunglock, Hung System, Fucktools eller HiSmith.

12
pr. side
Vis 13 - 16 af 16 elementer
Vis 13 - 16 af 16 elementer

For at matche dine dildoer fra Doc Johnson med Vac-U-Lock-system, dildoer og analplugs fra Hunglock og sexlegetøj fra Hung System, Fucktools eller Hismith, finder du et bredt udvalg af innovativt tilbehør her.


Hvad betyder Vac U Lock™?

Det er nemt at forklare, for det er ligesom derhjemme - stikket sættes i stikkontakten! Hvor "stikket" er tilbehørets adapterstik, og "stikket" er den profilerede åbning på undersiden af dildoen. Vac-U-Lock™-systemet står for et udskifteligt system, hvor forskellige dildoer nemt og hurtigt kan kombineres med et Vac-U-Lock™-tilbehør. Dette system bruges med mange dildoer, sexlegetøj og tilbehør, f.eks. også med kneppemaskiner, men også med andet praktisk tilbehør (strap ons, harness, håndtag til dildoer, tilslutningsstik, sugekopper, vibrationsmotorer osv.) Og hvorfor så det? Fordi det er meget praktisk og billigt at kombinere forskelligt legetøj og tilbehør, og det sparer dig for mange penge