Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Sexslynger og kærlighedsgynger

Nyhedsbrev

Sexslynger og kærlighedsgynger 

bestil 100% diskret og anonymt fra MEO. Alle sexslynger, slyngerammer, fisting-slynger og kærlighedsgynger er på lager og kan leveres med det samme. Her finder du et stort udvalg af BDSM-udstyr & produkter til fisting. Gå på opdagelse og bestil online nu.

12
pr. side
Vis 37 - 45 af 45 elementer
Vis 37 - 45 af 45 elementer

Sex i en slynge eller kærlighedsgynge kan give en række fordele, både fysisk og følelsesmæssigt. Her er nogle af fordelene ved at bruge en slynge eller en gynge under sex:

  • Øget fysisk nydelse: Sex i en slynge eller en gynge giver en bredere vifte af bevægelser og stillinger, der giver mulighed for dybere penetration, forskellige vinkler og mere intense fornemmelser. Det kan øge den fysiske nydelse og give nye oplevelser for begge parter.
  • Mere intimitet: At flyde i en slynge eller sexgynge kan skabe en følelse af overgivelse og tillid, hvilket øger intimiteten og den følelsesmæssige forbindelse mellem partnerne.
  • Mindre fysisk anstrengelse: Brug af en slynge eller kærlighedsgynge kan hjælpe med at reducere den fysiske belastning på partnerne, især under seksuelle stillinger, der kræver langvarige løft eller fastholdelse.
  • Variation og eksperimentering: Sex i en slynge eller kærlighedsgynge giver mulighed for en række forskellige stillinger, herunder dem, der ville være vanskelige eller umulige uden denne type hjælpemiddel.


Der findes forskellige typer s lynger og forskellige elskovsgynger, som hver især har forskellige funktioner og fordele. Her er et par af de mest almindelige slyngemodeller:


Vi har også slyngerammer af metal. De er normalt lavet af robust, pulverlakeret stål eller rustfrit stål og giver en holdbar og stabil støtte til slynger eller kærlighedsgynger.

Slyngestativer fås i forskellige størrelser og designs for at imødekomme forskellige behov. Nogle slyngestativer er sammenklappelige for at gøre dem lettere at transportere eller opbevare efter behov, mens andre stativer til slynger og elskovsgynger har en fast base og er specielt designet til hårdere sex.

Hvis du ønsker at købe et slyngestativ i metal, bør du sammenligne de forskellige muligheder og se på kvalitet, stabilitet og belastningskapacitet for at sikre, at slyngestativet opfylder dine behov.

Vi har også andet tilbehør, der kan fastgøres til en slynge, f.eks. holdere til glidecreme til fisting, J Lube, Crisco, holdere til fisting-handsker, spejle og meget mere.

Overordnet set kan brugen af en slynge eller kærlighedsgynge under sex give en række fordele og forbedre oplevelsen for begge parter. Det er vigtigt, at du vælger en slynge eller kærlighedsgynge, der passer til dine behov og præferencer, og at du altid følger sikkerhedsinstruktionerne for at undgå skader.

Hvad gør sex eller endda fisting i en slynge så speciel?

Tanken om at have en kæmpedildo, en enorm penis eller endda en hel knytnæve inde i dig kan forståeligt nok være ret spændende. En hel hånd kan stimulere et meget større område. Nogle kan også godt lide den psykologiske oplevelse af at blive "strakt ud" og den høje grad af intimitet. Mange nyder at mærke varmen og kraften inde i kroppen. Man kan også holde øjenkontakt med denne form for penetration, hvis man ønsker det. På den måde kan fisting-toppen direkte opleve den modtagende persons nydelse.

Hvad er fisting eller fist fucking?

Fisting eller fist fucking refererer grundlæggende til seksuel penetration af anus eller vagina med hele hånden eller knytnæven. I daglig tale kaldes denne seksuelle praksis også bare fisting. For at fisting skal være sjovt og tilfredsstillende for begge parter, er det vigtigt med meget tid, absolut tillid og en masse afslapning. Den stilling, man praktiserer fisting i, er også vigtig og forskellig for alle. For en god fisting-session er en slynge, den perfekte glidecreme og det rigtige sexlegetøj eller tilbehør til fisting vigtigt.

Hvilken stilling skal jeg indtage som passiv person, hvis jeg vil fistes?

Ved fisting er det vigtigt, at den passive person finder en kropsstilling, der er afslappet for vedkommende. For de fleste fisted people er "fisting supine position" i en slynge eller en såkaldt love swing den bedste kropsposition. Andre foretrækker den såkaldte doggy-style stilling til fisting, hvor "knytnæven" støttes på alle fire, dvs. på knæ og albuer, på et slyngebræt eller på en kneppebænk i den for dem ideelle "fisting-stilling".

I MEO's online shop for slynger, love swings, fisting-cremer og fisting-tilbehør finder du et stort udvalg af produkter.