Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

TENGA Legetøj

Nyhedsbrev

TENGA Legetøj 

De nyeste Tenga-masturbatorer lover betagende orgasmer og får mænds hjerter til at slå hurtigere! Uanset om du er alene eller sammen med din partner, beriger Tenga-legetøj dit sexliv.

12
pr. side
Vis 1 - 12 af 21 elementer
Vis 1 - 12 af 21 elementer

En Tenga masturbator garanterer dig en ekstrem orgasme og erstatter det "gode gamle manuelle arbejde", når du onanerer.

 

De berømte Tenga-æg eller hvad kom først: hønen eller ægget?

 

Det evige spørgsmål. Men én ting ved vi med sikkerhed: Når det gælder æg til onani, kom Tenga først. Hvis du er her i MEO's Tenga Shop, har du sikkert hørt om dem, men hvis du ikke har, så læs videre, og vi vil fortælle dig alt om Tenga-æg og alle de andre fantastiske produkter fra det japanske firma.

 

Tenga producerer en bred vifte af sexlegetøj, hovedsageligt masturbatorer, som du kan finde i MEO's online voksenbutik. Tenga blev grundlagt i 2005 af japanske Koichi Matsumoto. Matsumoto er en talentfuld og kreativ iværksætter, som i sin barndom brugte hele dagen på at male, tegne og skille genstande omkring sig ad. "Mine karakterer i kunst og håndværk var altid de bedste," sagde han i et interview. Efter at drengen havde afsluttet en lærlingeuddannelse på en teknisk skole, begyndte han at tune superbiler og skille veteranbiler ad. Lønnen var så dårlig, at han endda måtte sove i sin bil eller på gulvet hjemme hos en ven i en periode. Efter at den unge Koichi var udlært som bilmekaniker, begyndte han at tune biler og pille ved klassiske biler. Lønnen var dog så forfærdelig dårlig, at han var nødt til at sove i sin bil eller på gulvet hos en ven i et stykke tid. Så skiftede han job og fandt et job som brugtbilssælger. Snart blev han den bedste sælger hos forhandleren. "Lønnen, provisionen, bonusserne og alle de andre særlige tillæg som topsælger var fantastiske, og mit liv begyndte endelig at blive stabilt. Men jeg kunne stadig ikke slippe af med den mærkelige følelse indeni mig. Det var sjovt at sælge biler, men jeg havde stadig lyst til at være kreativ." Det eneste problem var, at han ikke anede, hvordan han skulle være kreativ.

 

Matsumoto var fast besluttet på at starte sin egen virksomhed, så han analyserede det japanske marked og dets behov. I sin fritid kiggede han på en lang række produkter, og pludselig indså han, at det sexlegetøj, der allerede fandtes, fik ham til at føle en vis uro. "Det var, fordi produkterne ikke gav mig nogen sikkerhed eller tillid," fortæller han. En ting stod dog klart for ham: Mænd tilfredsstiller sig selv, og det er helt sikkert usundt at undertrykke sin egen sexlyst. Hvorfor får produkter, der skal opfylde dette behov, os til at føle os usikre? Et enkelt blik var nok for ham til at indse, at der kunne indføres mange forbedringer. Han havde en unik, stor mulighed for at udvikle noget virkelig revolutionerende.

 

Men efter at have udviklet utallige prototyper, og da han allerede kæmpede økonomisk, kom hans mulighed endelig. Han lancerede forskellige Tenga Original Cup-masturbatorer, Vacuum Cup, Soft Tube Cup, Rolling Head Cup, Double Hole Cup og selvfølgelig Air Cushion Cup. Allerede det første år solgte han mere end en million masturbatorer. Ja, du læste rigtigt - mere end en MILLION Tenga-masturbatorer på et enkelt år! Det var en iværksætterpræstation i dette markedssegment, som man aldrig havde set magen til før.

 

Med salgssuccesen fulgte international interesse og tilbud. Talrige virksomheder fra mange lande henvendte sig til Tenga for at markedsføre disse nye masturbatorer. I årene, der fulgte, lancerede Tenga, som på det tidspunkt uden tvivl producerede de bedste masturbatorer til mænd, mere end 20 nye produkter og utallige produktlinjer og placerede sig på den absolutte top inden for mandlig nydelse. Hans evige princip: Form følger fantasi!

 

Tenga, absolut verdens førende inden for onaniprodukter til mænd!

 

I dag er Tenga verdensførende inden for udvikling af masturbatorer til mænd, og selvom alle deres produkter er meget succesfulde, har Tenga opnået international berømmelse takket være de berømte Tenga-æg. Og med god grund. Et stykke legetøj med en overraskelse indeni. Forskellige farver, teksturer, former og hårdhedsniveauer, så du kan vælge efter din smag. Det liderlige overraskelsesæg til voksne. Blandingen af funktionalitet, originalitet og design er overbevisende!

 

Hvis du kigger nærmere på Tenga-brandet, vil du opdage, at Tenga er meget mere end et sexlegetøjsfirma. Tenga står for en livsstil og en moderne måde at forholde sig til sig selv og andre på

 

Den bedste masturbator til mænd eller Tenga-produkter til mandlig nydelse:

 

Vi forklarer dig her på MEO det vidunderlige udvalg af fornøjelser, som Tenga tilbyder os med sine forskellige produktlinjer, der er perfekt tilpasset enhver mands behov og smag inden for onani.

 

Hvad kan du forvente af Tenga Cup-serien?

 

Den enkelhed, vi talte om, var der fra begyndelsen af Tengas idé, og vi kan stadig se den i de første produkter, Tenga lancerede - de fem originale Tenga Cups. Det er engangslegetøj, som har forskellige funktioner og er ideelt til begyndere. Den originale vakuumkop, også kendt som "Deep Throat", er den klassiske masturbator fra Tenga. Men du skal ikke tro, at den er forældet.

 

Udstyret med en meget speciel mekanisme består strukturen af et uendeligt antal nubre og bølger. Som alle de originale kopper, med undtagelse af Double Hole Cup, som endda kan bruges på begge sider, har Tenga Vacuum Cup en særlig pude lavet af polyuretan, der holder på smøremidlet og spreder det umiddelbart efter, at penis er indsat. Det betyder, at hverken brug af kondom eller forsøg på at ejakulere uden for produktet vil forlænge dets levetid, da smøremidlet allerede er fordelt inde i Tenga Sextoy, hvilket fører til forringelse af materialet. Så lad være med at komplicere tingene - åbn låget, indsæt din penis og .... nyd indtil orgasmen.

 

Med Soft Tube Cup kan du justere trykket individuelt, så snart du begynder at onanere. Dens krop, der er formet som en flaske, giver dig mulighed for at klemme, frigøre, massere eller stryge din penis. Er du på udkig efter 360-graders fornemmelser? Her er, hvor du får det. Den rullende hovedkop! Det, der adskiller denne Tenga Cup fra resten, er dens fleksible krop, som giver dig mulighed for at udføre alle tænkelige bevægelser. Rullende bevægelser, forlæns, baglæns, fra venstre til højre og omvendt... Det lyder godt, gør det ikke?

 

Som allerede nævnt er Double Hole Cup den eneste af de fem originale g-strengskopper, der endda kan bruges på begge sider. Hvorfor det? Fordi den er designet med to helt separate åbninger, der giver mulighed for to forskellige fornemmelser. Foretrækker du noget blødt eller noget fastere? Bevæg håndleddet, og vælg selv. Sidst, men ikke mindst, introducerer Tenga Air Cushion Cup - verdens første masturbator med et luftpude-design og 24 luftkamre.

 

Her skal det ikke forbigås i tavshed, at Tenga også tilbyder en Ultra Size-linje af de originale Tenga Cups, for virksomheden har virkelig tænkt på alle mænd. Det samme sexlegetøj, men større og med en stærkere sugeeffekt for den største nydelse.

 

Virksomheden fra Japan er engageret i seksuel sundhed og enhver mands ret til at leve, som han vil, det vil sige uden skam og uden tvang. Derfor har Tenga i flere år lanceret en særlig Tenga Cup hvert år i forbindelse med LGTBI Pride. Tenga bestræber sig på at forbedre onanien fra år til år, men ikke udelukkende for egen vindings skyld. En del af indtægterne fra salget af disse farverige produkter går til organisationer, der arbejder for seksuelle minoriteter. Wow!

 

Det berømte Tenga-æg, Tenga-ægget! Hvad skal man kigge efter, når man køber et Tenga Egg? Her på MEO kan du få tips om køb, finde ud af, hvad forskellene er, og hvilke kriterier du skal vælge ud fra.

 

Lad os vende tilbage til de berømte onani-æg, Tenga Eggs, for at forklare, hvorfor de er blevet et reelt aktiv for mænd over hele verden. Vi vil også gennemgå funktionerne i de forskellige Tenga Eggs, som Tenga tilbyder i dag. Udover specialudgaver og samarbejder med andre mærker, kan du vælge mellem forskellige varianter af Tenga Eggs. Tenga tilbyder dig to forskellige serier: "Regular", med standardstimulering, modellerne Wavy, Clicker, Spider, Twister, Stepper og Silky og serien "Strong", modellerne Thunder, Crater, Misty, Cloudy, Shiny og Surfer, seks æg til de mest eksperimenterende blandt jer.

 

Det betyder, at du kan nyde blødere fornemmelser med seks standardæg, mens den hårdere linje er til dem, der foretrækker en mere intens og stærkere tekstur. Hvert Tenga Egg har også en anden farve og form. Vil du høre en hemmelighed? Kig godt på de konturer, der er tegnet på overfladen, for du vil kunne mærke dem på din penis, når du har udsat Tenga-ægget.

 

Tenga-hovedproduktet har nogle funktioner, der er fælles for alle modeller. Er du ikke sikker på, om Tenga Egg passer til din penis? Vi kan gøre dine bekymringer til skamme: JA, for de er lavet af elastomer, et ekstremt strækbart materiale, der kan tilpasse sig enhver penisstørrelse og føles blødt, sexet og fugtigt. Godt at vide: Kuglerne er til engangsbrug og leveres med en pose til glidecreme. Så alt, hvad du har brug for til solosex, er allerede inkluderet.

 

Tenga Egg er på størrelse med et rigtigt æg, så du kan tage det med overalt. Hvordan fungerer det helt præcist? Fjern emballagen, åbn den, tag glidecremen ud, og gør ægget vådt både indvendigt og udvendigt. Det eneste, du skal gøre nu, er at føre det over din penis og bevæge det op og ned. Meget enkelt, men utroligt liderligt!

 

Hvis du kunne lide det første Tenga Egg, så skal du virkelig prøve hele serien af Tenga Eggs. Der er strammere æg med bølger, som Tenga Egg Wavy; med netstruktur; med sammenflettede tråde, der simulerer oralsex, som Tenga Egg Silky; og endda med en kold effekt, som Tenga Egg Cool.

 

Hvilken er den bedste ægge-masturbator fra Tenga?

 

Det kommer helt an på din personlige smag. Du bør prøve dem alle for at finde ud af, hvilken der er den bedste ægge-masturbator fra Tenga. Men hvis du undrer dig over, hvor du kan købe Tenga Egg masturbators, kan vi dog hjælpe dig, for du kan finde næsten alle modeller her i MEO's sexshop.

 

Vil du give nogen en særlig oplevelse med en Tenga? Et Tenga-æg er ikke kun en god gave til påske!

 

Hvis du skal til fest og ikke ved, hvad du skal give, kan vi måske give dig nogle ideer. Hvad med en kurv med æg? For Tenga tilbyder dig et sæt med seks forskellige Tenga Eggs. Problemet er bare, at du nok bliver nødt til at finde en ny gave, hvis du har lyst til at beholde alle 6 sexæg selv.

 

Den utroligt gode Tenga Air-Tech masturbator med lang levetid

 

Er du på udkig efter de helt særlige fornemmelser, som kun et Tenga-sexlegetøj kan give dig, og vil du også gerne have, at dit yndlingssexlegetøj holder længere? Så er Air-Tech-masturbatoren det rigtige valg for dig. De forskellige modeller har en fantastisk Air Flow-struktur, der gør det muligt for luften at slippe ud, når penis indføres, hvilket skaber en vakuumeffekt, der vil katapultere dig til sky ni i orgasmehimlen! Desuden sikrer det timeglasformede design et behageligt greb. Vælg den intensitet og fasthed, der passer dig bedst, blandt de forskellige Air-Tech-modeller.

 

Hvis du vil justere trykket og størrelsen på dit sexlegetøj individuelt, er Air-Tech Twist måske den bedste løsning for dig. Du kan dreje Air-Tech Twist masturbatoren op til 5 gange, og hvert drej øger trykket på din penis. Så med Air-Tech Twist masturbator har du fem stykker sexlegetøj i ét!

 

Vil du vide, hvad det bedste ved en Air-Tech masturbator er?

 

Alle modeller kan genbruges, så ofte du vil. Du kan nyde dem næsten uendeligt. Ja, du læste rigtigt. Forudsætningen er selvfølgelig regelmæssig hygiejne. Rengør Tenga Masturbator efter hver brug med varmt vand, mild sæbe eller vores Toy Cleaner VERYCLEAN, og lad dem tørre, når du har nået dit klimaks. Vi lover dig, at Air Tech fra Tenga er en af de bedste mandlige masturbatorer, du nogensinde vil prøve.

 

Hvordan bruger jeg Tenga Air-Tech masturbator?

 

Den er meget nem at bruge. Fjern først emballagen, der beskytter polypropylenhylsteret; åbn masturbatoren ved at trække i hætten; brug nok smøremiddel på indføringsstedet, inde i foringen og på penis. Før du indfører penis, skal du sørge for at fjerne klistermærket, der sidder på lufthullet øverst på sleevet.

 

Hvis du vil nyde effekten af et manuelt vakuum, skal du blot dække lufthullet med dine fingre, afhængigt af den ønskede sugeintensitet. Eller er du en af dem, der foretrækker at spare sig selv for besværet? Hvis det er tilfældet, skal du vælge Tenga Air-Tech VC masturbator. Denne model er kompatibel med den elektroniske vakuumregulator. Sæt den i din masturbator, og så er det bare at gå i gang!

 

Hvad gør Tenga Flip-masturbatoren så speciel?

 

Hvad er en Tenga Flip egentlig? Tenga Flip masturb ator er en masturbator til mænd med et unikt, let-åbent system. Som med alt andet sexlegetøj har Tenga designet mere end én model af Flip til alle typer mænd. Tenga Flip Hole er måske den mest kendte. Åbn masturbatoren ved at fjerne låsen, og kontroller intensiteten med kontrolpanelet med 3 knapper for at stimulere den ønskede del af din penis (roden, skaftet eller glans). Som en topmodel har Tenga endda udviklet Flip Zero Electronic Vibration. Den trykker, vibrerer og tilpasser sig perfekt til din penis. Denne nye masturbator kan, ligesom sine forgængere, klappes op, så det er nemmere at påføre glidecreme og rengøre masturbatoren. Hvad der er særligt godt er, at alle Tenga Flip-modeller kan genbruges. Når du har sprøjtet, kan du rengøre den med varmt vand og vores Toy Cleaner VERYCLEAN, så du kan bruge den næste gang med ro i sindet.

 

I Tenga Flip-serien finder du Tenga Hole masturbator, Flip Zero og Flip Orb. Du skal vide, at en af Flip 0-masturbatorerne også har en vibrationsfunktion. Eller troede du ikke, at der fandtes vibratorer til mænd? Der er ikke noget, Tenga ikke har tænkt på. Du skal huske på, at hvis de stærke teksturer er din passion, skal du gå efter de sorte modeller. Og hvorfor så det? Fordi de er specielt designet til de hårdere former for leg under solosex.

 

Og hvad gør Tenga Spinner masturbator så speciel?

 

Kan du lide Tenga-kuglernes helt særlige tekstur, og vil du nyde dem flere gange som et genanvendeligt legetøj? Så har vi den perfekte masturbator til dig: den såkaldte Tenga Spinner. Vil du vide hvorfor? Ikke alene er denne masturbator fra Tenga en genanvendelig masturbator, der er nem at rengøre med varmt vand og VERYCLEAN spray, men den er også baseret på et design, der giver dig mulighed for at dreje den rundt om sin akse, så det ikke bare er op og ned som det gode gamle "håndjob". Dens forskellige teksturer vil give dig betagende fornemmelser. Som altid har Tenga udviklet forskellige designs for at øge din nydelse og gøre dit valg sværere. I alt er der tre versioner at vælge imellem, med forskellige diametre, former og hårdheder.

 

Tenga Spinner Tetra har en overflade med et særligt blødt indre til behagelig onani. Fremstillet af elastomer, med en indføringsdybde på 16,9 cm og en indføringsbredde på 5,1 cm, tilpasser denne masturbator sig perfekt til enhver penisstørrelse.

 

Spinner-familien omfatter også Tenga Spinner Hexa, som er udstyret med en ekstraordinær spiraleffekt, der roterer rundt om penis, når den er inde i masturbatoren. Med en mindre diameter og et indvendigt design, der består af sekskantede flader med en fastere overflade, kan du opleve endnu flere fornemmelser.

 

Vil du beholde spiraleffekten, men nyde handjobbet med en hårdere tekstur? Det finder du hos Tenga! Modellen hedder Tenga Spinner Shell. Med en indre struktur af solide halvkugler og den smalleste diameter i hele sortimentet giver denne masturbator kraftig stimulation.

 

Ny Tenga-model? To af dem! Og er Tengo Geo-masturbatoren noget for dig? Og hvordan bruger du Glacier- eller Coral-masturbatoren fra Tenga?

 

At bruge Tenga Geo-masturbatoren til mænd er ekstremt spændende! Skub den dekorative struktur indad, og påfør lidt Aquameo-smøremiddel i åbningen og ind i Geo Glacier-masturbatoren. Glid derefter ind og nyd det spændende indre! Masturbatoren masserer din penis intensivt med sin rillede struktur. Designet er baseret på former og strukturer, der også findes i naturen, for at give dig en betagende stimulering.

 

Den er nem at bruge: Åbn huset på Tenga Geo, hæld en generøs mængde Aquameo glidecreme ved indgangen og ind i kanalen. Det bløde materiale tilpasser sig hurtigt kropstemperaturen under onani. Efter brug skylles under rindende vand indvendigt og udvendigt for at rengøre. Ryst det resterende vand af, og dup det tørt. Vend derefter masturbatoren på vrangen, så den strukturerede side er på ydersiden. Læg den til tørre på stativet i et par timer uden at sætte låget på. Efter tørring kan låget sættes på. Brug kun Tenga Geo-masturbatorer med vandbaserede glidecremer som Aquameo

 

Så den glider køligt! Hvilket smøremiddel skal jeg bruge sammen med et Tenga Egg eller en Tenga Masturbator?

 

For at få den mest behagelige oplevelse skal du sørge for at påføre nok glidecreme på din Tenga-masturbator før hver brug. Hvert nyt produkt, du køber, kommer med en prøve af glidecreme fra Tenga. Tenga Egg-masturbatorerne og Tenga Original Cup er designet til engangsbrug, så den medfølgende glidecreme er tilstrækkelig. Til de genanvendelige masturbatorer bør du bruge vores Aquameo vandopløselige glidecreme! MEO's glidecreme Aquameo er vandopløselig, dvs. vandbaseret, og den er specielt udviklet til masturbatorer og sexlegetøj. Aquameo skader ikke din masturbator, bevarer dens struktur og letter indføringen af penis og giver mere sjov under solosex.

 

Sexet, erotisk og varm! Hvad er Tenga Hole Warmer egentlig?

 

Onani har aldrig været så behageligt. Med Tenga Hole Warmer kan du opvarme din masturbator til kropstemperatur for at få en mere naturlig følelse under onani. Det er en varmestang til opvarmning af onanilegetøj og kan bruges op til 30 gange. Du skal blot bøje metalbladet på Tenga Hole Warmer og indsætte det i masturbatoren efter eget valg. Efter kort tid har dit legetøj en behagelig temperatur, som giver en endnu mere livagtig nydelse.

 

Hygiejne er et must! Hvordan rengør jeg mit Tenga-sexlegetøj?

 

Brug MERE tid på at lege og MINDRE tid på rengøring! Du skal blot spraye vores Toycleaner VERYCLEAN på din Tenga masturbator , lade den tørre og være klar til at lege igen! Den hygiejniske VERYCLEAN 2.0 spray fra MEO er særligt velegnet til effektiv rengøring af dine masturbatorer. VERYCLEAN 2.0 er et rengøringsmiddel på spray, der er særligt velegnet til rengøring og vedligeholdelse af Tenga-masturbatorer og andet erotisk legetøj. VERYCLEAN 2.0 er en legetøjsrens og renser hænder, overflader, instrumenter og sexlegetøj. Den alsidige materialekompatibilitet gør VERYCLEAN 2.0 til en universelt anvendelig SexToy-rens.