Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

TENGA Legetøj

Nyhedsbrev

TENGA Puffy Masturbator

Er du på udkig efter en intens onanioplevelse, der er næsten lige så god som sex med en partner? Så er Tenga Puffy Masturbator måske lige noget for dig. Denne japanske masturbator er mere end bare et simpelt sexlegetøj til mænd - det er en port til nye højder af nydelse.

Mere information

3418/00

89,90 €


-10,00 €

79,90 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    Er du på udkig efter en intens onanioplevelse, der er næsten lige så god som sex med en partner? Så er Tenga Puffy Masturbator måske lige noget for dig. Denne japanske masturbator er mere end bare et simpelt sexlegetøj til mænd - det er en gateway til nye højder af nydelse.

     

    Gør dig klar til dit livs bedste orgasme med Tenga Puffy!

     

    Tenga Puffy er en "håndbetjent" masturbator, en såkaldt stroker, som giver effektiv og behagelig stimulation. Den har en særlig indre struktur af silikone. Denne del af masturbatoren reagerer særligt intensivt på enhver trykbevægelse fra din hånd og giver stærke og spændende fornemmelser, ligesom under rigtig sex.

     

    Tenga Puffy Masturbator er stram og blød på indersiden og har en særlig belægning på ydersiden, hvilket gør den behagelig at holde på og nem at bruge. På trods af sin kompakte størrelse og sit elegante udseende giver den en kraftfuld og fuldstændig tilfredsstillende oplevelse. Da den er let og kompakt, er den ideel til rejser. Stimuleringen er intens og kan nemt styres med hånden. Med Tenga Puffy Masturbator kan du opleve et nyt niveau af onani uden batterier. Du skal bare pakke den ud og komme i gang!

     

    Tenga Puffy Masturbator: intens, luksuriøs, uforglemmelig:

     

    • Tenga Puffy tilbyder en mere intens onanioplevelse, der går langt ud over, hvad konventionelle masturbatorer kan give.

     

    • Tenga Puffy er udstyret med en specialdesignet stimuleringstunnel. Inde i denne tunnel er der snoede riller og en spiralstruktur. Denne unikke form reagerer på enhver håndbevægelse og skaber stærke fornemmelser.

     

    • Åbningen på Tenga Puffy Masturbator er strækbar og tilpasser sig enhver penisstørrelse og -form. Uanset penisstørrelse vil du opleve, at denne masturbator giver en vidunderlig behagelig, tæt pasform.

     

    • Tenga Puffy Masturbator simulerer følelsen af et blowjob gennem et indvendigt vakuum. Denne simulering kombineret med masturbatorens unikke indre tekstur giver en utrolig realistisk og tilfredsstillende oplevelse.

     

    • Brug Tenga Puffy Masturbator under bruseren eller i badet. Den er helt vandtæt og nem at rengøre, hvilket gør den til et praktisk og hygiejnisk sexlegetøj til din solo-fornøjelse.

     

    Hvad du ellers bør overveje:

     

    Sørg for at smøre rigeligt med glidecreme på penis og i masturbatorens indre stimuleringstunnel. For at få en optimal oplevelse med Tenga Puffy-masturbatoren skal du bruge en vandbaseret glidecreme som Aquameo. Det er skånsomt mod materialet og forbedrer smøringen. Fjern topdækslet og indgangshætten for at rengøre den. Skyl indersiden grundigt, og lad den tørre helt, før du sætter dækslet på igen.

     

    Yderligere oplysninger:

     

    • Tenga Puffy
    • Masturbator til mænd
    • Mål: 85 mm dyb × 87 mm bred × 165 mm høj
    • Vægt: 350 gram
    • Kan genbruges
    • Smøremiddel medfølger
    • Materiale: elastomer, silikone, PC, ABS, urethan, POM
    • Med støvafvisende ydre belægning.
    • Det japanske firma TENGA og det tyske firma MEO er kendt for deres innovative design og den høje kvalitet af deres produkter. De to virksomheders produkter spænder fra engangsmasturbatorer til højkvalitetsmasturbatorer og sexlegetøj til mænd.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Super softes Gefühl beim Masturbieren!

    Der Puffy von Tenga ist ein Masturbator im pastellfarbenen Quetschcup mit supersofter Marshmallow-Innentextur, die den Penis sanft und weich umhüllt.

    Spannende Strukturen im Inneren massieren intensiv bei der Selbstbefriedigung.

    Dabei liegt der Silikon-Cup gut in der Hand und lässt sich leicht zusammendrücken.

    Zur einfachen Reinigung lässt sich der Cup beidseitig öffnen.

    • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

    Skriv din egen anmeldelse

    TENGA Puffy Masturbator

    TENGA Puffy Masturbator

    Er du på udkig efter en intens onanioplevelse, der er næsten lige så god som sex med en partner? Så er Tenga Puffy Masturbator måske lige noget for dig. Denne japanske masturbator er mere end bare et simpelt sexlegetøj til mænd - det er en port til nye højder af nydelse.

    Skriv din egen anmeldelse

    19 andre varer i samme kategori: