Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Klemmer til brystvorter

Nyhedsbrev

Klemmer til brystvorter 

Brystvorteklemmer - stimulering af en af de mest erogene zoner

Fra øm til hård, brystvorteklemmer giver endnu mere nydelse og sød smerte under BDSM. Køb brystvorteklemmer og BDSM-klemmer hos MEO ✓ Hurtigt ✓ Diskret ✓ Billigt.

12
pr. side
Vis 25 - 36 af 50 elementer
Vis 25 - 36 af 50 elementer

Brystvorteklemmer - stimulering af en af de mest erogene zoner

 

Brystvorterne er en af de mest erogene zoner på kroppen for både mænd og kvinder. Nipple clamps kan stimulere brystvorterne endnu mere, ikke kun under sex, men også i hverdagen. Nipple clamps og brystvorteklemmer har ikke kun en ekstremt ophidsende effekt, de er også populære som et sexet tilbehør, der kan bæres på brystvorterne under tøjet.

 

Nipple clamps, nipplesuckers og nipple clamps fås i vores BDSM-shop i utallige variationer og materialer som metal eller gummi, som du kan justere individuelt afhængigt af din smertefornemmelse og præference. Uanset om det er til dig eller din partner - brystvorteklemmer giver en ekstra dosis erotik under sex!

Brystvorteklemmer er en form for BDSM-sexlegetøj, der bruges til at stimulere eller torturere brystvorterne. De består som regel af to små tænger, der sættes fast på brystvorterne og kan presses sammen af en fjeder eller skruemekanisme. Brystvorteklemmer kan være lavet af forskellige materialer, såsom metal, plastik eller læder. De kan justeres med forskellige intensiteter, og nogle modeller har endda vibrationer eller elektriske impulser for ekstra stimulation.

Brystvorteklemmer kan bruges af både mænd og kvinder og kan bruges til både smerte og nydelse. Nogle mennesker nyder smertefornemmelsen fra brystvorteklemmer, mens andre sætter pris på følelsen af øget følsomhed og øget seksuel ophidselse. Det er vigtigt, at den person, der bruger brystvorteklemmerne, respekterer grænserne og præferencerne hos den person, der modtager brystvorteklemmerne, og at de er sikre og kompetente i brugen af værktøjet.