Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Penisringe

Nyhedsbrev

Luksuriøs pikring med smykkekrystaller

Elegance og excellence kombineret i et smykke, der vil få mere end bare dit hjerte til at slå hurtigere: Den luksuriøse pikring med smykkekrystaller - et mesterværk, der kombinerer stil og sensualitet. Denne storslåede ring i rustfrit stål af høj kvalitet er ikke kun et symbol på smag, men også en forpligtelse til intens nydelse!

Mere information

tilgængelig

    Mere information

    Elegance og ekspertise kombineret i et smykke, der vil få mere end bare dit hjerte til at slå hurtigere: Den luksuriøse pikring med smykkekrystaller - et mesterværk, der kombinerer stil og sensualitet. Denne storslåede ring i rustfrit stål af høj kvalitet er ikke kun et symbol på smag, men også en forpligtelse til intens nydelse!

    En hyldest til skønhed og seksuel kraft:

    Hver pikring er kunstfærdigt indfattet med et udvalg af flerfarvede smykkekrystaller, som fanger lyset og funkler ved hver bevægelse. De fint indfattede krystaller omkranser hele ringen og skaber en effekt, der udstråler luksus og forførelse. Med sin solide, men elegante konstruktion tilbyder denne pikring en unik kombination af komfort og stil.

    Majestætisk i alle detaljer:

    Pikringen smyger sig blidt og understreger hvert øjebliks betydning med sin håndgribelige tyngde. Den glatte finish på kanterne garanterer en behagelig pasform, mens den solide konstruktion lover, at denne pikring vil modstå ethvert eventyr. Bær luksuspikringen med stolthed, og mærk, hvordan den sætter et særligt præg på hvert øjeblik - uanset om det er i klubben, på en særlig date eller som et diskret tilbehør under tøjet.

    Luksuspikringen er ikke kun et udtryk for stil og elegance, men bringer også en række fordele og effekter med sig, som kan berige den seksuelle oplevelse for både brugeren og dennes partner:

    • Forbedring af erektionskvaliteten: Ved at give en blid kompression i bunden af penis hjælper ringen med at bremse blodets tilbagestrømning, hvilket kan føre til en fastere og længerevarende erektion. Det forbedrer den seksuelle ydeevne og intensitet.
    • Længere seksuel udholdenhed: Ved at forsinke ejakulation giver penisringen mulighed for længere og mere intense seksuelle oplevelser. Det øger begge parters tilfredshed og kan føre til mere intens fælles nydelse.
    • Visuelt blikfang: De indlejrede smykkekrystaller og materialet af høj kvalitet giver penisringen et eksklusivt look, der er visuelt tiltalende og forbedrer den erotiske atmosfære.
    • Alsidighed: Cockringen er vandtæt og nem at rengøre og egner sig til eventyr i mange forskellige situationer, fra sexede øjeblikke derhjemme til spændende oplevelser under bruseren eller i badet.
    • Sikkerhed og komfort: På trods af sin robusthed er ringen designet til at være meget behagelig at have på. De glatte kanter og den præcise forarbejdning garanterer, at ringen er behagelig at have på i lange perioder uden at klemme eller irritere huden.


    Alt i alt kombinerer luksuspikringen med smykkekrystaller æstetisk skønhed med funktionel effektivitet, hvilket gør den til et eftertragtet tilbehør for mænd, der ved, hvad de vil have!

    Denne pikring fås i fire diametre (40 mm, 45 mm, 50 mm, 55 mm) og har den perfekte pasform til enhver mand. Bredden på 20 mm og tykkelsen på ca. 6 mm understreger den overdådige tilstedeværelse af dette smykke uden at gå på kompromis med komforten.

    Yderligere detaljer:

    • Luksus-pikring
    • Komfortabel pasform
    • Vandtæt
    • Let at pleje: let at rengøre med VeryClean-spray og rustfri takket være kropssikkert, nikkelfrit rustfrit stål
    • Materiale: Rustfrit stål, ædelsten
    • Størrelser: 40 mm, 45 mm, 50 mm, 55 mm indvendig diameter

    Download

    Pikringe

    Hvordan man tager en cockring på, og hvordan man vælger den rigtige størrelse til en cockring

    Download (1.21M)

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Mine and her favorite!

    This thing is fucking awesome...between the added weight and fit....stays hard hour after hour after hour

      Evaluering 

      Luxus Penisring

      Das ist das beste was man als Penisring tragen kann. Er sitz perfekt und kann auch zu 100% dauerhaft getragen werden.

      • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
      Evaluering 

      Dauergeil und Dauerständer

      Bin seit ein paar Tagen stolzer Besitzer. Die Größe 45 mm ist sehr angenehm zu tragen. Habe den Cockring seitdem immer getragen. Sehr zu empfehlen. Bin untenrum komplett rasiert daher sehr angenehm zu tragen. Passt perfekt rutscht nicht und man muss keine Angst haben Ihn beim Gehen zu verlieren. Seit ich ihn trage muss ich sagen bin ich dauergeil und habe einen Dauerständer.

        Skriv din egen anmeldelse

        Luksuriøs pikring med smykkekrystaller

        Luksuriøs pikring med smykkekrystaller

        Elegance og excellence kombineret i et smykke, der vil få mere end bare dit hjerte til at slå hurtigere: Den luksuriøse pikring med smykkekrystaller - et mesterværk, der kombinerer stil og sensualitet. Denne storslåede ring i rustfrit stål af høj kvalitet er ikke kun et symbol på smag, men også en forpligtelse til intens nydelse!

        Skriv din egen anmeldelse

        Andre kunder købte også:

        30 andre varer i samme kategori: